Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

A játék továbbra is játszhatatlan, kezelhetetlen, lassú!

jólóbarát kedveli ezt.
  2. MissL

MissL Fórumprofi

Sziasztok,

Nálam még nincsenek Jack boltjában az újdonságok. Mikorra várható??

Gazda: Szalacsinéni ID: 15014111

3. bativa

bativa Járnitanuló

Szintén semmi! Semmi módon nem tölt be. Idegbaj!

Enikő65 és jólóbarát kedveli ezt.
  4. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A játék minősége rettentően rossz.Alig akarja elvégezni a kijelőlt funkciókat.Tápot keverni rémálom,mert percekig!! gondolkodik.A gyopáros egyszerűen azt se tudja,hogy mi van.Mindenre várni kell,ha szerncsém van betőlt.Ha kilépek alig akar elindúlni,a frissítésre nem reagál.A jack boltjánál kínlódtam egy negyed órát,mire engedet vásárolni az új fákból....és még sorba lehetne sorolni.Jön a hétvége,nem lesz javítás?Minek kellett most a babibbom,a gazdaköri? Holnap jön a hétvégi event.Nagyot akar a szarka nem bírja a farka.Kliensen játszom,mert a böngésző nálam még rosszabb.Ennyi panaszt régen láttam már.Tuti nem nálunk van a hiba!

ádám1014, Enikő65 és jólóbarát kedveli ezt.
  5. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Na még ilyen nem történt amióta játszom. Nagy nehezen bejutottam és megpróbáltam valamit kezdeni. Hát valamennyire sikerült is, DE amikor a teliholdasról átmentem a Bahamára, akkor a teliholdas egy részét találtam a Bahamán. Hurrrrrrráááááááááááá! Egyre jobb és királyabb ez a játék. Talán a központnak el kellene gondolkoznia azon, hogy egyszerre ne rakjon fel sok mindent addig amíg a szerverükkel nem kezdenek valamit. Ez már nem az első eset, hogy amikor sok mindent felraknak nem megy a játék és a gazdák a hibásak, mert ő miattuk lassú minden.
    Nem most kezdtem a játékot, hanem szinte a kezdetektől, és már nem is fogok bele semmibe évek óta, az ilyen dolgok miatt.
    Ja, szerintem törlik a bejegyzésemet.
    További szép napot mindenkinek.

mamszi5107, ádám1014 és Enikő65 kedveli ezt.
  6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Csak jelezni szeretném, hogy 5 farmom közül egyikben sem működik az event, se böngészőn, se kliensen. Természetesen kiléptem, sütiket töröltem, majd újra beléptem. Keservesen betölt és attól kezdve csodálhatom több percen keresztűl a 100 %-on talicskázó barikat. Van esélyem arra, hogy valamikor ma még beindul? És egy mellékes megjegyzés : Hiába vagyok prémiumgazda a teliholdas Bambuszcsákány, Petroletta és az Útmutató rózsából csak 10-10-10 darabot kaptam. Ezekre nem vonatkozik a +5 kezdőmag?

Utoljára szerkesztett: 30.10.25, 14:03
    Jucus1949 és mamszi5107 kedveli ezt.