Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szepzsofi

szepzsofi Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a választ.

2. ncz.adrienn

ncz.adrienn Fórum-zöldfülű

Szia!

A gólözön event kapcsán van problémám. Van 52 db érmém, de nem engedi megvenni a farmbónusz láda 2-t. Hiába kattintok rá, kiírja, hogy ezt szeretném e megvenni, rányomok hogy igen, de nem adja meg. A ki belépés sem oldotta meg a problémát.
    Köszönöm, ha ránéztek.
    ncz.adrienn
    ID:18510821

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek, egy frissítés után próbáld újra. A reggeli órákban lefutott egy szkript a hiba javítására.
    Jelezz vissza, hogy sikerült-e a ládák kiváltása!
    Köszönöm.

Swartsch kedveli ezt.
  4. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Szia! Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de a segítségedet szeretném kérni! A farmnevem: nagyjuli, az azonosítóm: 7430370. Hamarosan készen leszek a hétvégi küldetéssel, de az első héten megszerezhető kitehető tárgyat, a "parthódítót" sehol sem találom, pedig végig megcsináltam azt a heti eventet is. A segítségedet előre is köszönöm, üdv.: nagyjuli

5. Luminary

Szia!

A játék naplója szerint, sajnos nem szerezted meg azon a hétvégén a dekorokat. A 3. szinten csak az ezüst feladatot teljesítetted, kihagytad az arany és a gyémánt fokozatot.
    A dekorok a gyémánt szinten voltak megszerezhetőek.
    Cserenapon próbáld beszereznia hiányzó dekort.
    További jó játékot!

Kuzdern és Swartsch kedveli ezt.
  6. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Köszönöm szépen, akkor ezt benéztem!

7. zamenik

zamenik Haladó

Szia, a labdás játéknál az utolsó szintnél kiírja, hogy jár egy piccolo is, de azt nálam ez elmúlt 2 esetben nem adta meg, rá tudnál nézni?
    Köszi.

Gazda: zamenik ID: 14081695[​IMG]

Kuzdern kedveli ezt.
  8. Luminary

Szia!

A Piccoló nem garantált jutalom. Az szerencsefüggő.
    Ami az ismertetőben zölddel van jelölve, az a garantált jutalom.

Részlet az ismertetőből:

Focilabda szintjeinek a jutalmai
    A Zöld színnel jelzett sorok jutalmait, az adott szinten garantáltan megkapjuk,
    míg a fehéren jelzett jutalmak közül még 1-et kapunk véletlenszerűen.

További jó játékot!

Kuzdern, Swartsch és zamenik kedveli ezt.
  9. zamenik

zamenik Haladó

Köszi a választ! Azért gondoltam, hogy jön, mert játék előtt az infó ablakban ott volt a piccolo, de akkor ezek szerint csak dekorációként 8)

10. Luminary

Szia!
    Lehetséges nyereményként. Lehetne akár Piccoló is ;).
    Az ismertetőkben a képek és a hozzá írt szöveg képez egy egységet:)

További jó játékot!

Swartsch és zamenik kedveli ezt.
  11. LétLM

LétLM Fórum-zöldfülű

Szia!

Segítséget szeretnék kérni.
    Ha a most hétvégi feladatsorból kivenném a 2 strandlabdazsetont, engedné a pecás felhősor kiváltását?
    Helgridet és az eddigi hétvégieket nem csináltam.
    LétLM ID: 24652462​

Utoljára szerkesztett: 22.8.25
  12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia,
    megnéztem az ismertetőjét a hétvégi feladatoknak. A felhősort az első hétvégiből lehetett kiváltani. Amennyiben ezt nem váltottad ki akkor, mostmár, utólag nem jelenik meg a kiválthatósága. Idehoztam az ismertetőt.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...végi-gazdaköri-küldetések.26616/#post-1459395

-Sudden- és LétLM kedveli ezt.
  13. LétLM

LétLM Fórum-zöldfülű

14. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Ha az eddigi eventeket nem csináltad, akkor sajnos nem tudod.

A felhősorhoz szükséged lett volna a Bevezetés a farmmunkába eventen megszerezhető Gerry-zsetonokra és legalább 3 Strandlabdazsetonra, a felhőre pedig kellenének a dekorok, amikhez Ékszeres zsetonokra és Nyári zsetonokra lett volna szükséged.

Sajnos így működnek ezek az eventeken átívelős eventek, ha kihagysz 1-2 eventet, onnantól kezdve teljesíthetetlen marad, de horgász amennyit csak tudsz és akkor a boltból tudsz kivenni dolgokat, amik segíthetnek az utad során.

Sok sikert.

kigyo51, Luminary, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. LétLM

LétLM Fórum-zöldfülű

Köszönöm.
    A dekoros ládát már kiváltottam. De így akkor nem bontok területet és nem költök arany banánra.

Luminary kedveli ezt.
  16. petluc04

petluc04 Fórum-zöldfülű

Szia!

a pecás eventben kiváltottam a felhősort, és korábban a kitehetős ládát is, ott a zöld pipa. Mégsincsenek meg a kitehetők, nem tudom a felhőre rakni egyiket sem. Csak a helgrides eventet hagytam ki. Miért nem tudom a felhőre pakolni a kitehetőket?
    petluc04 ID:55387894
    köszi

17. LétLM

LétLM Fórum-zöldfülű

Szia!

Váza ikon alatt keresd. Ládában van a 3 kitehető. / Békás mennyország láda a neve /

zsani_apja kedveli ezt.
  18. petluc04

petluc04 Fórum-zöldfülű

Köszi! :) Nem is gondoltam, hogy külön még ládában van....

Luminary és LétLM kedveli ezt.
  19. ncz.adrienn

ncz.adrienn Fórum-zöldfülű

Szia!

Köszönöm a segítséget, sikerült kiváltani.

Luminary kedveli ezt.
  20. kariatida

kariatida Törzsjátékos

Sziasztok!

A gólözön eventnél a medve 3.szintjén elakadtam, már hosszú ideje próbálom továbbküldeni a labdát. Hiába kattintok rá, amikor
    zöld, semmi eredménye. Mit lehet ilyenkor csinálni?
    ID: 14681158