Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha kiváltottad, akkor legalább 5-s szintig érdemes eljutni, hogy a dekort kivedd, ami segíti Farmos ténykedésedet.
    De persze, ez csak egy javaslat részemről, a Te döntésed, hogy csinálod-e vagy sem.

Swartsch és zigus kedveli ezt.
  2. zigus

zigus Törzsjátékos

Köszi a választ

3. megatron71

megatron71 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Most valóban automatikusan aratta a fákat viszont nem nullázta le a fa érési idejét.Tehát beléptem aratott viszont azt jelzi,hogy mondjuk a turbó mamutfa éréséig még mindig van 17:04 perc.Fél távon jár a a zöld haladási sáv.Ugyan ez van a többi fánál is.Viszont most vettem észre ,hogy az összes kihelyezett fánál ez a helyzet.A szüret után minden haladás jelző sáv össze vissza jelzi,hogy mennyi idő van hátra a következő szüretig.A bahán is.
    Azért köszi a segítséget.Kihagyok most egy prémium Hónapot hátha megjavul.
    Üdv Sanyi.

4. Judit613

Judit613 Aktív író

Sziasztok!

A Bahan elertem a 800. szintet, ami utan a rendszer latszolag nem szamolja a pontokat tovabb.
    A kerdesem, hogy valahol egy lathatatlan modon esetleg szamon tartjak-e a pontjainkat arra az esetre, ha megiscsak fejlesztik a rendszert es a szintekkel tovabb tudunk haladni. Nem tartanam jonak, ha a 800.szint elerese utan es a bovites kozotti megszerzett pontok elvesznenek.

Tovabba azt sem nagyon latom meg, hogy pontosan mi is a motivacio, ha szintlepes kiesett.
    Szivesen kapnek erre is valaszt esetleg mas jatekosoktol is.

Elore is koszonok minden reakciot!
    Tovabbi jo jatekot! :)

5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A pontokat a háttérben számolja, s ha lesz szintbővítés, akkor egyszerre több szintet fogunk ugrani. Ennyit tudunk. Én is már régen elértem a 800. szintet. :)
    Most motiváció nincs. Reméljük mielőbb bővitik a szinteket.

Judit613 kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    az automatikus aratásnak pont ez a lényege, hogy akkor elindul a fák érése automatikusan, amikor beérik, anélkül, hogy Te akkor aratnál. Ha több napig nem lépsz be, akkor szépen gyűjti a termést, minden beéréskor indul automatikusan az új érési folyamat. Mikor belépsz, akkor egyben megkapod a több napi termést, akkor kerül a pajtádba, s a fa érési ideje az aktuális érési folyamat státuszában van. Fontos, hogy maximum egy hétig tudja halmozni a termést a rendszer, így 7 naponta szükséges mindenképpen belépni azon területekre, ahol fák vannak kint (ezt hívják a Játékosok a fák altatásának).
    Akinek nincs prémium előfizetése, annak a beérett fái várakoznak a szüretre, akár több napon át is, aratáskor egyszeri termést kapunk, s mindig az aratáskor indul csak el az új érési folyamat.
    Itt olvashatsz a Prémium tagságról bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-új-prémium-rendszer.14921/
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- és kigyo51 kedveli ezt.
  7. Judit613

Judit613 Aktív író

Koszi, meg is nyugodtam. :)

Ninett79 és Dolphin kedveli ezt.
  8. 2003Fanny

2003Fanny Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Sajnos nem tudok a játékba belépni! Szabadság módra váltottam 2024.08.27. Tegnap este szerettem volna belépni a játékba, de nem sikerült a bejelentkezési ablak többször betölt bejelentkezés közben eltűnik majd újra megjelenik.
    Tisztelettel 2003Fanny!

9. Dolphin

Szia,
    böngészőben vagy kliensben próbáltad? Megpróbáltad más módszerrel is a belépést, mint a megszokott? (Másik böngészőben, kliensben, kliens helyett böngészőben).
    Javaslom, végezz el egy Ccleaneres géptakarítást a gépeden.
    Böngészőben történő játéknál segíthet a Gyorsítótár ürítése és a beragadt sütik (Cookiek) törlése.
    Kliensben történő játéknál segíthet a Kliens törlése (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is), majd egy géptakarítás és gép újraindítást követően a friss telepítése.
    Ha a fentiek elvégzése után továbbra sem sikerül sem böngészőben, sem kliensben a belépés, akkor kérlek jelezz vissza.
    Megértésedet köszönöm!

10. 2003Fanny

2003Fanny Fórum-zöldfülű

Szia!

Sajnos ezt már mind végig csináltam!

Üdvözlettel 2003Fanny!

11. Dolphin

Szia,
    értem.
    Arra viszont nem jeleztél vissza, hogy kliensben vagy böngészőben, vagy mindegyikben jelentkezik-e a probléma.
    Ha esetleg tudsz hozni Farm ID-t is a Farm neved mellé, az hasznos lenne még a problémád továbbításához.
    Köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. 2003Fanny

2003Fanny Fórum-zöldfülű

Szia!

Csak kliensben ezzel tudok csak játszani!

Gazda: 2003Fanny ID: 17593993

Üdvözlettel 2003Fanny!

13. Dolphin

Szia,
    kliensből csak akkor tudsz a fórumra írni, ha bejelentkeztél.
    Tudsz esetleg képet csatolni a problémás jelenségről? Vagy ha megjelenik esetleg hibaüzenet is, akkor azt hozd nekünk.
    Ami még felmerült bennünk, hogy esetleg a Vírusirtó programod okozza a problémát, állítsd be, hogy a Farmerama oldala nem problémás.
    Én csak böngészőben tudok ellenőrzést végezni, beléptem Hozzád de nem tapasztaltam problémát, bármelyik területre be tudtam lépni Nálad.
    upload_2024-9-4_14-17-35.png
    Köszönöm!

-ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Judit5753

Judit5753 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Még mindig nem sikerült.
    A telepítés után elindul, de kb fél perc után bezár és újra elindul a telepítés.
    A "C:\Users\Jutka\AppData\Roaming\Farmerama\logs" mappából csatoltam a main-t.
    Azt írja benne hogy az 1.3.1-es verzió van letöltve és 1.3.2-nek kéne lennie.
    Üdv!

Csatolt fájlok:

• main.txt
      Fájl mérete:
      18.7 KB
      Megtekintések:
      5
    bogisaci60 kedveli ezt.
  15. 2003Fanny

2003Fanny Fórum-zöldfülű

Szia!

A böngészőben már betudok lépni, de a kliens még mindig ugyan azt csinálja!

Üdvözlettel 2003Fanny!

bogisaci60 kedveli ezt.
  16. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Sziasztok,

Megcsináltam mindent, amit Fannynak írtál, töröltem mindenhonnan, újraindítottam. DE!!!!
    Nekem is ugyanez a problémám. Tegnap új gépet kaptam, Windows 11 van rajta.
    Böngészőből simán megy a játék, de a klienst már vagy 15x próbáltam telepíteni, nem megy!
    A telepítés után elindul, de kb fél perc után bezár és újra elindul a telepítés.
    Folyamatosan a 1.3.1-es verziót tölti le, pedig 1.3.2-nek kéne lennie.

Mit rontok el?

17. Dolphin

Sziasztok,
    továbbítottuk a jelzéseteket a Központ felé, a válaszig türelmeteket kérjük!
    Ha van lehetőségetek, átmenetileg játszatok böngészőből.
    Megértéseteket és türelmeteket köszönöm!

Swartsch és bogisaci60 kedveli ezt.
  18. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Köszönöm szépen :)

19. 2003Fanny

2003Fanny Fórum-zöldfülű

Szia!
    A böngészőből újból nem tudok belépni a kliens letöltő oldalra irányít bejelentkezés után.
    Üdvözlettel 2003Fanny ID: 17593993!

20. Dolphin

Szia,
    a felugró ablakot a Kliens telepítési hírrel be tudod zárni X-szel, s utána böngészőben be tudsz jelentkezni.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.