Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Sziasztok
    Nov.06.reggelig gond nélkül be tudtam lépni(bár sokszor frissíteni kellett) majd mikor este 20:00körül újra be akartam lépni csak 21:10körül sikerült a (Dolphins linkjén) keresztül! Ekkor változtattam(tanácsra) a játék grafikai beállításán magasról-normálra/alacsonyra majd kilépés után már csak hibásan töltött be fotó: https://kephost.net/d/MjE2MTU1NA
    Tisztítások,frissítések százát végeztem el, klienst NEM használok
    Android telón játszom
    Szolgáltatom Digi-jelenleg ONE ID:2812987 TeremtŐ
    Átnézést és segítségét,ötletet kérnék !

Utoljára szerkesztett: 8.11.25, 10:32
    Mogyi kedveli ezt.
  2. kariatida

kariatida Törzsjátékos

Sziasztok!

Nem kaptam meg az ajándékot a smaragdok barlangban. Az utolsó lapátomat használtam, a felső sorban, a tök és a koponya között, az energiát levonta,de a zsákba nem került semmi.
    Megnéznétek, hogy mi történt? Előre is köszönöm!
    ID 14681158
    kariatida

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Telefonon játszol?
    A játékot nem telefonra tervezték, mindig is csak egy-egy aratásra-vetésre ajánlottuk, nem rendszeres játékhoz. Az applikáció pedig nem hivatalos, akadhatnak vele gondok.
    Ha pedig böngészőt használsz, akkor Chrome-ot?

macimami1958 kedveli ezt.
  4. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban.
    Amint lesz, hozom a választ, szíves türelmedet kérem addig. :)

kariatida és macimami1958 kedveli ezt.
  5. TeremtŐ

Igen Androidon játszom közel 5.éve,tudom-nem telós maga a játék,de eddig jól mükődöt(napi szinten).Appot nem használtam(majd ha lesz hivatalos).itthon wifin keresztül(ONE),de mobilhálozaton(Yettel)külföldön(eu) is mindig jól mükődött. Igen Chrome-t használok,de tudtok/ismertek jobb böngészőt amivel jobb lehet?

Mogyi kedveli ezt.
  6. Othep

Akkor nem viszem el ellenőrzésre, mert a telefonnal kapcsolatos dolgokat nem tudjuk és nem is szoktuk vizsgálni.
    Nyugodtan használhatod az applikációt, még ha nem is hivatalos, sőt, hoztam számodra egy hozzászólást, ahol pont az vált be: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-38#post-1472947
    Legtöbben Edge-t használnak mobilon.
    Illetve kedvelt böngészők a Safari, Opera.
    Szeretik még a játékosok a Brave-t és a Vivaldit is, bár őszintén szólva nem tudom, ezekkel mik a tapasztalatok telefonon.

-ágianyu33- és macimami1958 kedveli ezt.
  7. TeremtŐ

Köszönöm az ötletet! Nálam is működik az app,de sokkal macerásabb(ez van) és a fórumba onnan NEM lehet belépni( böngészön keresztül megy csak)

Mogyi és Othep kedveli ezt.
  8. kariatida

kariatida Törzsjátékos

Ilyen nincs! Szivat engem ez a játék!
    Most arattam le a növényeket, 10 érmét kaptam, amit átváltottam erős kávéra. Megyek a smaragd barlangba, kávé nincs sehol!
    Mi történhetett?
    Az az érdekes, hogy ugyanezen böngészőben másik három farmomon rendesen működik a játék.
    ID: 14681158
    kariarida

Utoljára szerkesztett: 8.11.25, 19:00
  9. Othep

Szia.

Szükség lenne a farmnevedre és az ID-re, hogy ránézhessünk.

kariatida, macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. chris.redfield28

chris.redfield28 Fórum-zöldfülű

sziasztok lenne egy kérdésem van még egy farmom itt de van egy kis gondom nem emlékszem a jelszó ra visszont ahová menne a jelszó vissza állító e mail nem emlékszem a e mail cim re ahová menne a jelszó emlékeztettő hogyan tudnám ki deríteni hogy mi a e mail cimem mert nem emlékszem rá ?

11. bativa

bativa Járnitanuló

Üdv Mindenkinek! Miiért nem tudok belépni az eventbe???

12. Othep

Szia.

Mit tapasztalsz pontosan?
    Hoznál farmnevet és ID-t, hogyha esetleg ellenőrizni kellene?

13. bativa

bativa Járnitanuló

Learattam, megvettem az erős kávét, de, tovább nem enged.
    bativa, ID:2143506

Több óra után bejutottam. Köszi!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.11.25, 17:50
  14. Othep

Szia.

A farmos jelszavad nem mentetted el esetleg a böngésződbe?
    A 3 pontnál, vagy 3 vonalnál a böngészők jobb felső sarkában van egy Jelszavak és automatikus kitöltés menüpont. Ott nézd meg, hátha...
    Hová kapod a farmos leveleidet, nem lehet ott? Vagy ugyanide?
    Noteszban vagy valahová nem írtad fel?

Ha semmi nem jut eszedbe, a Supporthoz tudsz fordulni, ők fognak tudni segíteni ebben az esetben.
    (Ha rányomsz az Elfelejtett jelszóra, akkor megnyíló lapon az oldal alján ott a Support. Vagy a játék főoldalán legalul.)

A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által kitöltött címet tudod módosítani, ha szükség lenne rá). A Support-tal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" vagy ''Ember vagyok'' igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).

Számíts arra, hogy hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

macimami1958 és Sylja kedveli ezt.
  15. Othep

Szuper.
    Köszönöm, hogy jelezted. :)

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. kozsu4242

kozsu4242 Utánpótlás-írogató

17. Mogyi

Mogyi Aktív író

Köszönöm szépen a segítséged! :inlove: Nem is tudtam,hogy van mobil app, letöltöttem és nálam is működik!:D
    nem sírok már!:D

Othep és macimami1958 kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

Köszönöm az adatok pótlását.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést:
    A játék naplójában azt látta, hogy utoljára 2025-11-08-án, ma 10:51:29-kor használtál Masszív lapátot, ekkor a Hátizsákodba bekerült 8.000 CSP, előtte pedig egy Nyereménycsempéről Farm szint x 1.000 TP-t kaptál.
    Ezek bent is vannak a Hátizsákban.
    A Kolléga nem látott semmi problémát a farmodon.

kariatida és macimami1958 kedveli ezt.
  19. kariatida

kariatida Törzsjátékos

Köszönöm, hogy megnéztétek. Megkerült az eltűnt 10 érme, csak most meg nem tudom átváltani kávéra.
    Nem váltanátok át? (szeretném legalább kiüríteni a zsákot)

20. Othep

Továbbítottam a kérésedet.
    Jelenleg azonban nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban. Lehetséges, hogy csak holnap lesz.
    Szíves türelmedet kérem. :)