Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Lexy73

Lexy73 Járnitanuló

Sziasztok! Keresem az új múzeumot a gazdaboltban, de nem találom. Hol tudom megvásárolni 399 aranyért? Kérem segítsetek.
    Köszönöm.
    Lexy73 ID: 2894368

2. Gobio55

Gobio55 Fórumelemző

Szia!
    Gazdaboltban. A DEKORÁCIÓ legvégén található.

3. Lexy73

Lexy73 Járnitanuló

Köszi, de az új hátborzongató múzeumot keresem, nem a sima régit. Elvileg 3 szerezhető most, 2 feladatból (feladatok elkészültek), egy vásárlással.
    Nekem semmilyen nem jelenik meg a dekorációk között. A régebben szerezhetőek mind megvannak.

Így a kérdésem még nyitott.

helena64c kedveli ezt.
  4. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Szíves elnézést kell kérjek, a hátborzongató múzeumból jelenleg csak és kizárólag 2 db szerezhető a hozzátartozó gazdaköri feladatok maradéktalan elvégzésével.

Az ismertetőt módosítani fogjuk, megértést és türelmet kérünk az okozott kellemetlenségért!

Sali~*.*, gabiszi és Lexy73 kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi!

Gyopárvölgy, de csípi a szemem, mert miután a 14. szinten járok ahol nincs, csak faültetésre jogom (Az is korlátozott mennyiségben)
    Ha jól tudom a 25. szint után lehet a növények ültetési lehetőségeit elérni..

Akkor a megrendelők miért kérnek tőlem növényt???
    Arról már nem is beszélek, hogy megszűnt a gyors kézi faültetési lehetőség...
    A főkulcsot csak teljes táblánál kapom meg.
    Ezáltal igen erős hátrányba kerülök. :(

Utoljára szerkesztett: 14.6.23
  6. Enike**

Szia!

Ajánlom szíves figyelmedbe az Alpesi kert játékismertető idevágó részét egy alaposabb tanulmányozásra:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-alpesi-kert.23688/#post-1324765

Dolphin kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szívesen átolvastam és...O.K. tévedtem. Előfordult már máskor is.
    Ám a gyors ültetés hibája akkor is fent áll....

8. Enike**

Szia!

Nem történt semmi, tévedni emberi dolog. :)

A gyors ültetés hibájához: a Központnak már jeleztük a hibát, várhatóan a jövő héten fogják javítani. Kisebb hibák előfordulnak egy ekkora volumenű újdonság bevezetésekor.

Dolphin és Koppi kedveli ezt.
  9. leekoteles

leekoteles Utánpótlás-írogató

A szentjános-bogaras eventben nem alszanak el a lámpások egy-egy tábla teljesitésekor,igy nem tudok tovább lépni a játékban.

segitsetek. üdv.Leekoteles ID:20880047

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    amikor megvagy egy pályával, akkor azt a pályát kiválasztva rá kell kattintani a jobb oldalon megjelenő nyeremény lista ablak alján a Beváltásra.
    upload_2023-6-15_7-39-46.png
    Ekkor feljön egy figyelmeztető ablak, azt is jóvá kell hagynod.
    Ezek a lépések megtörténtek?

11. banyavar1962

banyavar1962 Utánpótlás-írogató

Tegnap vásároltam közepes alpesi kert csomagot, de nem jelenik meg a pajtában.
    Köszönöm: banyavar ID: 56395290

12. Dolphin

Szia,
    kérlek írj a Supportra, s ott segítenek Neked az ellenőrzésben. Írd meg a tranzakció időpontját is a fenti információkon túl. Köszönöm

13. levendula6565

levendula6565 Járnitanuló

szia lehet nem jo helyre irok levettem az öregtölgynél a muzeum runát de nem tudom hol találom ehez kérnék segitséget köszi levendula 6565 ID29870173

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A menüben találod a Váza ikon alatt, mert dekorációs tárgy.

levendula6565 kedveli ezt.
  15. levendula6565

levendula6565 Járnitanuló

köszönöm megtaláltam

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. farmersanyi1

farmersanyi1 Utánpótlás-írogató

szia az öregtölgyet hol találom? vagy az a bölcstölgy? köszönöm

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, az a Bölcs tölgy. :)

farmersanyi1 kedveli ezt.
  18. -Marcsi0319-

-Marcsi0319- Utánpótlás-írogató

Szia! ez a probléma nem a karban tartás idején volt,mint írtam már péntektől ez a baj. A kliens képe nem jön be ahol a két farmomra csak rá kellet kattintani és bejött az a farm.Most felülre bejön egy csomó nyelven hogy válasszak és minden egyes belépéskor be kell írni a farmnevem+a jelszót. Képet erről nem tudok küldeni!farmnév:-Marcsi0319- ID:14547250 !!

19. Dolphin

Szia,
    javaslatom, hogy töröld le a klienst és telepítsd újra, s végezz el egy CCleaneres takarítást is a gépeden. Ha nem tudsz képet hozni, akkor nem látjuk pontosan mi lehet a probléma.
    A kliens törlésnél figyelj arra, hogy mindenhonnan töröld (Programok, Lomtár, és a Letöltés mappából is).
    Kérlek, jelezz vissza, hogy így megoldódik-e a probléma.

20. semmirevaló

semmirevaló Fórummogul

Sziasztok! Egy kérdésem lenne! A alpesi gyopár magja-án, miért nem lehet vásárolni jelvényt? Vagy csak a gyopáros rózsán magján lehet vásárolni? Köszönöm előre is választ.