Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. katica063

katica063 Törekvő

Köszönöm!

2. soresne

soresne Fórumgróf

Szia !
    Köszönöm a segítséget,javaslatot.No,de én már megettem a kenyerem javát,nem születtem a számítógép világába,csak egyszerűen játszani szeretnék.A hétvégén jön a segítségem,a javaslatodat megoldja.Írok visszajelzést :)

Dolphin kedveli ezt.
  3. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Reggel óta alig vagy egyáltalán nem tudok játszani.
    Ez csak az én gépem hibája lehet, vagy valóban akadozik a játék?

4. soresne

soresne Fórumgróf

Szia!
    Ne haragudj,hogy értetlenkedek:először jeleztem,hogy 1 narancszseton eltűnt,a narancs csík oldal 2 %-on van,de narancs matricát nem tudok készíteni: ez hogy is van ? Délelőtt megnéztem a matricát volt 3 narancszseton,most perpillanat 1 van.Hova lett?Továbbra sem enged narancs matricát csinálni.Nekem teljesen zagyva az egész:( A Nagy hajsza és a sajtok harca eventből lehetett kapni 7 narancszsetont és 5 piroszsetont /ha jól számoltam/ nekem van 1narancs és 1o piroszseton ??Mire ide írtam az az 1 narancs is eltünt.

Utoljára szerkesztett: 9.9.24, 13:22
  5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A Matricás album nem megfelelő működését továbbítottuk a központba. Még nem érkezett válasz, de folyamatban van a javítás. Amint lesz információnk, természetesen tájékoztatunk. Jelenleg nem tudom én sem a válaszokat, további türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm.

soresne és Swartsch kedveli ezt.
  6. atyka88

atyka88 Fórum ismerője

hellosztok. hogyha vasarolok egy manufakturat abban az arban meglesz az egesz helyem? az az 8 allatott be tudok rakni?