Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. katica063

katica063 Törekvő

Köszönöm!

2. soresne

soresne Fórumgróf

Szia !
    Köszönöm a segítséget,javaslatot.No,de én már megettem a kenyerem javát,nem születtem a számítógép világába,csak egyszerűen játszani szeretnék.A hétvégén jön a segítségem,a javaslatodat megoldja.Írok visszajelzést :)

Dolphin kedveli ezt.
  3. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Reggel óta alig vagy egyáltalán nem tudok játszani.
    Ez csak az én gépem hibája lehet, vagy valóban akadozik a játék?

4. soresne

soresne Fórumgróf

Szia!
    Ne haragudj,hogy értetlenkedek:először jeleztem,hogy 1 narancszseton eltűnt,a narancs csík oldal 2 %-on van,de narancs matricát nem tudok készíteni: ez hogy is van ? Délelőtt megnéztem a matricát volt 3 narancszseton,most perpillanat 1 van.Hova lett?Továbbra sem enged narancs matricát csinálni.Nekem teljesen zagyva az egész:( A Nagy hajsza és a sajtok harca eventből lehetett kapni 7 narancszsetont és 5 piroszsetont /ha jól számoltam/ nekem van 1narancs és 1o piroszseton ??Mire ide írtam az az 1 narancs is eltünt.

Utoljára szerkesztett: 9.9.24
  5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A Matricás album nem megfelelő működését továbbítottuk a központba. Még nem érkezett válasz, de folyamatban van a javítás. Amint lesz információnk, természetesen tájékoztatunk. Jelenleg nem tudom én sem a válaszokat, további türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm.

soresne és Swartsch kedveli ezt.
  6. atyka88

atyka88 Fórum ismerője

hellosztok. hogyha vasarolok egy manufakturat abban az arban meglesz az egesz helyem? az az 8 allatott be tudok rakni?

7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Az újonnan vásárolt manufaktúrában 4 helyet tudsz azonnal feltölteni. A további 2-2 helyet fejlesztéssel tudod elérni, szabaddá teni.
    1. fejlesztés - Manufaktúra 1.szint, sárga
    2. fejlesztés - Manufaktúra 2. szint , narancssárga
    A fejlesztésekhez meghatározott számú barkácscuccra és fejlesztési tervre lesz szükséged, amit a gazdaköri feladatokból tudsz beszerezni.

A Manufaktúrák részletes ismertetőjét az alábbi linkre kattintva éred el:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/manufaktúra-a-harmadik-raktárház.14069/

Sok sikert!

Dolphin, Sali~*.*, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  8. atyka88

atyka88 Fórum ismerője

koszi

Sali~*.* és Luminary kedveli ezt.
  9. soresne

soresne Fórumgróf

Szia
    A matricás album működése már tökéletes ? Hol van narancszseton-hol nincs?

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a napokban felmerült hiba javítása még nem történt meg, a Központ dolgozik rajta.
    További türelmedet köszönjük!
    Amint kapunk információt a Központtól a hiba elhárítása kapcsán, tájékoztatni fogunk Benneteket!
    Megértésedet köszönjük!

soresne kedveli ezt.
  11. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Ma szinte egész délelőtt elérhetetlen volt a játék.
    Egyik farmunkra reggel 1x be tudtam lépni, a másikra nem. MOst sikerült újra bejutnom,
    Takarítás van, bár nem láttam kiírva tegnap, vagy ez ma így lesz?

12. *Csillagpor*

*Csillagpor* Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

Egy kis segítséget szeretnék kérni.

Hogy tudnám megszüntetni a farmomon, hogy belépéskor a fő farm ne legyen learatva.
    A beállításoknál be van pipálva, hogy amikor a játékba belépek, a városi részre tegyen be. De ettől a fő farm aratódik.
    Ennek lenne egyéb más beállítása amit én nem vettem észre?

13. Dolphin

Szia,
    ezt csak úgy tudod beállítani, hogy kikapcsolod az automata faaratást a Prémium villában. Más megoldás nincsen, ez így működik, hogy a Játékba belépve a Főfarmon aratódnak a fák, ha az automata faaratás bekapcsolt állapotú.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása alapján a Matrica albummal kapcsolatos problémákat sikerült megoldani.

Akinek problémája volt az albummal, nem tudott lapozni, nem tudott matricát kihelyezni, stb., az egy ki/be lépést követően próbálja meg újra a ténykedést.

Aki netán továbbra is problémát tapasztal, az alábbi topikban jelentkezzen, Farm név és Farm ID megadásával, és a tapasztalt probléma részletes leírásával:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-bugok-problémák-kezdők-haladók-részleg.19471/

Köszönjük az érintettek türelmét,
    a Farmerama csapata

Swartsch kedveli ezt.
  15. PBerti

PBerti Aktív író

Sziasztok! Segítséget kérnék.Olvastam hogy a sajtos eventnél technikai probléma van,de a javítása már két napja befejeződött elvileg. Én mégsem kaptam meg az event után járó felhőt. A 8 feladatpárból 7-et elvégeztem, a nyolcadikat pedig elkezdtem. A hetedik feladatpár után (14 oszlop) járna a felhő,de nem kaptam meg.
    Farmnév: PBerti
    User ID:11476283

Nagyon köszönöm a segítséget!

16. csabi9911

csabi9911 Haladó

Sziasztok, elolvastam az elozo hozzaszolasokat :D de sajnos meg mindig nincs meg a sajtok harca felhosor. Teljesen befejeztem az eventet :D
    nev csabi9911
    id 10218860

17. Dolphin

Sziasztok,
    a korrekciót tegnapra ígérték, de sajnos úgy tűnik több időt vesz igénybe, mint azt tervezték. Azt a hibát javították, amitől nem kaptátok meg a hiba alatt a felhőt és esetlegesen más jutalmakat, így aki a javítás után fejezte be az eventet, nála már nem merült fel a probléma.
    Itt találjátok a szerdai információt a témában:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-64#post-1402266
    Megígértem, hogy amint értesítést kapunk arról, hogy a korrekció megtörtént, tájékoztatunk Benneteket.
    PBerti, Neked éjjel is válaszoltam már, ugyanebben a témában:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-23#post-1402477

Amíg nem tesszük ki az információt arról, hogy a korrekció lezajlott, addig kár újabb és újabb jelzést tennetek, hogy nincs meg a felhőtök.
    Türelmeteket és megértéseteket köszönjük!

18. atyka88

atyka88 Fórum ismerője

hello. hogy kell hasznalni a matricas terepet?

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

kigyo51 kedveli ezt.
  20. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórummogul

Szép estét kívánok :)
    Segítséget kérek. Az utóbbi néhány aratáskor nem látom a röpiket. Ami a nagyobb baj, hogy a mostani aratásnál nem szaporodott a 4 db. szerencsekocka.
    Kérlek nézzétek meg. Köszönöm szépen:)
    Zsófii
    Gazda: Zsófi0101 ID: 3246475