Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám benézett a farmodra, mindent rendben talált.
    A 12 szomszédod is megvan. Bár egy pirosban van. Ha nem aktivizálja magát, akkor lehet, hogy Őt hamarosan elveszted.

Először is a szokásos dolgokat tudom számodra javasolni, hátha helyi problémáról van szó.

- CCleaner-es géptakarítás (vagy süti és gyorsítótár-törlés)
    - A gép illetve a router újraindítását is javaslom.
    (Először a gépet kapcsold ki, utána a routert. Majd néhány perc pihenő után kapcsold vissza a routert, aztán a gépet.)
    Az is segíthet ilyenkor, ha áttérsz vezetékes netre a Wifi helyett. Legalább a játék idejére.
    (Egy nagyon egyszerű dolog, de valakinek ez is okozott már problémát: nézd át, hogy minden csatlakozó rendesen be van-e dugva.)

Ha semmi sem segít, még néhány javaslat Ableotory kollégától: https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

Ha semmi sem oldja meg a problémát, akkor lehet, hogy Te is a mostani belépési problémások közé tartozol.
    Ebben az esetben kérlek, olvasd el ezt a hirdetményt, amit a Központ kérésére teszünk közzé, és járj el eszerint: https://board-hu.farmerama.com/thre...elépési-gondok-–-visszajelzések-kérése.26743/

Hogy milyen órád nem működik, arra sajnos nem sikerült rájönnöm, de lehetséges, hogy a mostani problémákkal függ össze.

kigyo51, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Köszönöm a válaszodat,de szerintem a focinál igen csak szükséges a labda ide-oda pattogtatása.Az adatok meg adásáról ne beszéljünk!;)

3. Othep

Szia.

Kollégám benézett a farmodra, és mindent rendben működőnek talált.

Használod-e a klienst? Az jóval kevesebb erőforrást igényel, mint egy böngésző.
    Azokat ajánlanám még, amit a feletted író kedves játékosnak is:

- CCleaner-es géptakarítás (vagy süti és gyorsítótár-törlés)
    - A gép illetve a router újraindítását is javaslom.
    (Először a gépet kapcsold ki, utána a routert. Majd néhány perc pihenő után kapcsold vissza a routert, aztán a gépet.)
    Az is segíthet ilyenkor, ha áttérsz vezetékes netre a Wifi helyett. Legalább a játék idejére.
    (Egy nagyon egyszerű dolog, de valakinek ez is okozott már problémát: nézd át, hogy minden csatlakozó rendesen be van-e dugva.)

Ha semmi sem segít, még néhány javaslat Ableotory kollégától: https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

Ha semmi sem oldja meg a problémát, akkor lehet, hogy Te is azon játékosok közé tartozol, akiket érint a mostani lassulás.
    Ebben az esetben kérlek, olvasd el ezt a hirdetményt, amit a Központ kérésére teszünk közzé, és járj el eszerint: https://board-hu.farmerama.com/thre...elépési-gondok-–-visszajelzések-kérése.26743/
    (Láttam megadtad a netszolgáltatód is, de rossz topikba jöttél.)

kigyo51 kedveli ezt.
  4. Miért nem látom a szomszéd gazdáim listáját?
    Némethnelzsuzs02
    ID: 7055495

5. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

6. Othep

Szia.

Megtörtént az ellenőrzés, Kollégám mindent rendben talált.
    Kérlek, végezz el egy süti- és gyorsítótártörlést, vagy egy CCleaner-es tisztítást.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Köszönöm!
    Minden rendben.

8. gelu59

gelu59 Haladó

Sziasztok ! krokieleség bekeveréséhez kell a szurszóp fa,hogy lehet megszerezni?

9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Ha a Kockás mocsár történetei event alatt nem szerezted meg, akkor jelenleg nem lehetséges.
    Figyeld a híreket, eventismertetőket, hogy amikor nyereményként - vagy vásárlással - elérhető lesz, akkor ne maradj le róla te sem. Azt nem tudjuk megmondani, hogy a központ mikor, milyen formában teszi ismét elérhetővé.
    Sok sikert!

10. gelu59

gelu59 Haladó

Kockás mocsár történet felhősor 1 erre gondoltál, azt megszereztem

11. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok!
    A szúrszopfát megszereztem, de az ál-krokiban nem vagyok biztos! Megnéznétek? Ezt majd a telihold alatt tudom előállítani? Csiziee ID16474967!

12. dwbarnika6370

dwbarnika6370 Fórum-zöldfülű

gazda: barnika6370 ID 45828511 megvan a 635 érmém és nem adja meg a gólözön 2 felhösort mit tegyek még?

gazda: barnika6370 ID 45828511 megvan a 635 érmém és nem adja meg a gólözön 2 felhösort mit tegyek még

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.9.25, 12:09
  13. Luminary

Szia!

Nem arra gondoltam, hanem a Játékban maradó Szúrszopfára.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Újdonságok-a-játékban-2025-július.26547/

A Szúrszopfa és fejlesztései az eventben volt megszerezhető:
    upload_2025-9-1_11-18-41.png
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/#post-1457047

Ha, a Bahán a keresőbe beírva nem találsz és nincs kirakva területre, akkor nem termeltél annyi Ál-krokit, hogy megkapd a fákat.
    Volt lehetőség vásárlással is megszerezni egy rövid ideig. A Legendás dobókocka kosár tartalmazta:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/#post-1458547

További jó játékot!

Swartsch, -ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. Luminary

Szia!

2 db Krokitanyát sikerült szerezned. A fejlesztéseket nem.
    A Telihold nyitvatartási idején látni fogod te is a pajtában, illetve ki tudod majd tenni területre.
    További jó játékot!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Luminary

Szia!

Kérlek ne írj több topikba, ugyan azzal a témával kapcsolatban. ( csenguszt áthoztam ide) Nem előbb fogsz választ kapni, hanem később. Más néven, de ua. ID, ua. a probléma. Nem könnyíted meg a munkánkat.
    Köszönöm, ha figyelsz erre!

A kérdésedet továbbítottuk a Központba, a válaszig türelmedet kérem.
    Köszönöm.

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A Vízörvény dekor bejelentőjében az szerepel,hogy 200 db partipörgetés lehet.Alul vagy egy link / nem működik/ ott a változás 2025 április.Nekem 1000 db van jelenleg.Most akkor változik a parti limit vagy nem?

17. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Megint lassul a játék a birkák sokáig taszigálják egymást nem lehet egyik területről a másikra átmenni és a góljátékot is akadályozzák

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A limit a FA-nyal történő vásárlásra vonatkozik. Ha veszel PP-t FA-ért, akkor vagy nem engedi megvenni a rendszer (PP akciókor), vagy a 200 feletti mennyiség nem íródik jóvá - azaz ha megveszed az új Vízörvény áradat dekor első 5 csomagját, a bennük foglalt 3-3 PP-t nem kapod meg.
    A készleted szempontjából nincs limit, annyi party pörgetést tárolhatsz, amennyit akarsz.

Zsuzsikan, vihence, kigyo51 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Köszönöm a választ!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  20. .szupernagyi50.

.szupernagyi50. Utánpótlás-írogató

gazda .szupernagyi50. id 46986688 az érmeszámlálón 617 érmét mutat a haladási táblázatban 587 érmét jelez a szükséges 635 höz képest melyik az igaz?