Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ahogy az Arborista jelvénynél is volt, a Műkertész jelvények gyártásához is megadott termés beadása szükséges.
    A Műkertész jelvény - 1. szint elkészítéséhez 9500 értékben kell beadni csarab vagy kankalin kategóriába tartozó növényt. Csarab kategóriába tartozik az Alpesi Rózsa, Kankalin kategóriába pedig a 21. szinttől elérhető a Cifra kankalin.
    Részletes információért kattints IDE

semmirevaló kedveli ezt.
  2. semmirevaló

semmirevaló Fórummogul

Köszönöm szépen a választ!

Dolphin kedveli ezt.
  3. -Marcsi0319-

-Marcsi0319- Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ,de nem csináltam semmit és már bejön mint régen!!! További szép napot nektek és jó munkát!!!!

Dolphin kedveli ezt.
  4. .apa64.

.apa64. Aktív író

Sziasztok szép napot mindenkinek!
    A Gyopárvölgyben az Északi erdőbe nem engedi leszedni az üres fákat!!
    Már tegnap óta nem tudok újakat ültetni sajnos!
    A raktárat néztem nem telített.
    A Farmerama kezdi túl vállalni magát!
    A segítség meg midig csak abból áll, hogy töröljünk frissítsünk meg ilyenek ..... :-((

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nézd meg újra. Ha nem tudod kivágni, betelt a fatuskók tárolója. A többit ne nézd, csak ezt. Készíts faanyagot, utána ki tudod majd vágni a fát. A zöld üzemanyagnál is nézd meg, a gyújtófa tegnap óta oda kerül.

Enike** kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Eljátszottam a gyopáros csomagok megvásárlásának gondolatával... DE ha megveszem túltelítődik a zöld üzemanyag tárolóm...
    nem tudom kivágni a fákat... mert a gyújtósnak nincsen hely.... Ez így gáz...
    Spórolok... de kevesebb lesz 30 cukorkával.... Ez se nekem nem jó se a BP-nek... :oops:
    Van rá megoldás? azon kívül hogy hogy kitörlök egy rakás zöld üzemanyagot?

7. zsuga0611

zsuga0611 Járnitanuló

Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.A gyopár völgyben nem tudom kivágni a fákat, minden frissités alkalmával visszanőnek.Töröltem az előzményeket, frissítettem , már tárolót is ürítettem.A tárolók kapacitása nincs szinig.Esetleg akinek van létjogosultsága, bemenne a farmomra és megnézné?Elvileg szerver hibát ír ki mikor kivágom a fákat.Előre is köszönöm a segítséget.

8. Dolphin

Szia,
    kérlek nézd meg a Zöld üzemanyag tárolót is, tegnap óta a Gyújtófa átkerült ebbe a kategóriába. Mivel fakivágáskor ilyet is kaphatsz, ha ez telített, akkor nem tudsz fát kivágni.
    Ha ez sem telített, akkor kérlek írd meg a FARM neved és FARM ID-t, mert ezek szükségesek az ellenőrzéshez. Köszönöm.

9. zsuga0611

zsuga0611 Járnitanuló

145.089 van benne, telített. most törlök és megnézem sikerül e.visszajelzek.

Dolphin kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    itt Neked kell mérlegelned, hogy mi a számodra legjobb megoldás. Amíg a tárolód kapacitása nem megy a maximum alá, addig nem fogsz tudni fákat kivágni és újakat kihelyezni - ha ez nem opció számodra, akkor hagyd ki most ez a csomagvásárlást. A döntés a Te kezedben van.

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. zsuga0611

zsuga0611 Járnitanuló

Kitöröltem 100.000 darabot és sikerül kivágnom a fákat nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Enike** és Dolphin kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm;) Akkor spórolok!

Dolphin kedveli ezt.
  13. Borka68

Borka68 Haladó

Sziasztok, ennél a mostani eventnél ugyanaz a probléma, mint múltkor, hogy megcsinálom az adott formát, aztán nem engedi beváltani az érte járókat. Borzasztó.

14. Dolphin

Szia,
    amikor világít minden szükséges lámpás egy alakzathoz, akkor rá kell kattintani alul a sorban az adott alakzatra, hogy aktív legyen, ekkor kicsit kiemelkedik a többi közül. Ilyenkor jelenik meg a jobb oldalon az alakzathoz tartozó nyeremény, s alul a beváltás gomb. Kattints rá, s a felugró ablakos kérdést is hagyd jóvá.
    Amennyiben ellenőrzést szeretnél kérni, akkor kérlek, írd meg a Farm nevedet és az ID-t. Köszönöm.

15. davide0170

davide0170 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Lemaradtam valamiről, vagy hiba lépett fel ? A tenyészházba nem tudom berakni a radioaktív juhot, nincs zöld háttere és nem is lehet rákattintani. ID 12921903.
    A barátnőm farmján is ez a helyzet: januar51 ID 13645137
    Előre is Köszönöm a választ.

16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A tenyész házba ha megnézed a radioaktív juh az utolsó tenyésztett állatt. Egyenlőre nincs további tenyésztési lehetőség, ahogy eddig megszoktuk. Zombi ez a juh.;)

Sali~*.*.* és stb_farmer kedveli ezt.
  17. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Másnál sem működik a Gyopáros fa kertben a teljesen beérett fa törlése?
    Ha törlöm, a helyén csak üres hely marad, amire nem tudok új fát tenni...
    ID:21676744

18. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Szia,
    nézd meg a Zöld üzemanyag tárolódat, valószínű az telített. Szerdától a Gyújtófa már ebbe a kategóriába tartozik, s telítettség esetén nem tudsz fát kivágni, mert Gyújtófát is kaphatsz.

Sali~*.* és CsakJucinak12 kedveli ezt.
  19. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

De okos vagy! Vettem egy közepes kosarat, amivel természetesen túlléptem a zöld üzemanyag keretet, ezt láttam is.
    Nem gondoltam, hogy ezért nem enged fát törölni. Csak a fatuskó raktárra koncentráltam, hogy az még nincs tele....
    Növeltem a zöld üzemanyag kapacitást és lám, tudok törölni fát.. :inlove: köszönöm szépen.

Enike** és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. sanka1957

sanka1957 Aktív író

Sziasztok! Napraforgó domb mikor és,hogy lesz elérhető? Köszönöm.