Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a játék alapban asztali gépre, laptopra lett megalkotva, de tudjuk, hogy néhány telefonon, tableten lehet vele böngészőn keresztül játszani, alapvető műveleteket elvégezni.
    Nálam úgy működik a Unity frissítés óta telefonon (android, Chrome böngésző), hogy elfordítom a telefont.
    A Közleményben elérhető egy link azok számára, akiknek telefonon problémájuk adódott, azt kipróbáltad már?
    Egyebet nem tudok javasolni.
    Megértésedet köszönöm!

macimami1958 kedveli ezt.
  2. andi130769

andi130769 Járnitanuló

Köszönöm a gyors választ.

3. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Köszi a válaszodat! Igen, én is forgattam,de amióta átbütykölték a rendszert, sehogy sem megy.

4. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia!

Nálam jobb a játék nincs fagyás, pörgő napraforgó. Edge Verzió: 142.0.3595.76 SŐŐT régóta nem ment rendesen a Firefox, de most simán megy (145.0 (64 bites) :)

Dolphin és macimami1958 kedveli ezt.
  5. davide0170

davide0170 Utánpótlás-írogató

Szia! A napokban nagyon jól müködött ( Chrome-ba játszom) utóljára 13 órakor arattam, minden rendben volt.
    Most szeretnék belépni, de nem enged, pedig frissítve lett a böngésző is. A kliensnél
    is csak forog a napraforgó , de nem történik semmi. ID 12921903
    Most olvastam a NASA figyelmeztetését, hogy nov 11 és 13 között óriási napkitörés tart felénk, ami a kommunikációba zavarokat okozhat.

Utoljára szerkesztett: 12.11.25, 15:34
  6. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Helló! Megnéztem a linket amit adtál, de ott mindössze egy gyerekdal van csak. Megnéznéd mégegyszer,hogy okostelefonra van e valami?

7. Sárkány82

Sárkány82 Fórum-zöldfülű

Alig lehet belépni! De ha belépek,egész jó.

8. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum veteránja

Sziasztok,
    Most akarom kirakni a vadaskertbe az állatokat, és amint látható, a baba jagára írja, hogy macsdúza... most akkor melyik???

macimami1958 és farmerSS kedveli ezt.
  9. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Szia
    Nálam még mindig egyenként tölti be a fákat, meg a dekorokat, viszonylag lassan.
    Google Chromot használok.

10. Kimkim7270

Kimkim7270 Utánpótlás-írogató

még mindig nem az igazi,lassan tölt,nehéz átlépni egyik területről a másikra.

Judy_Csiki kedveli ezt.
  11. edite72

edite72 Fórum-zöldfülű

Nem változott semmi, nagyon rossz a játék. Kb. 10-szer futottam neki mire sikerült belépni, de csinálni bármit is elég nehéz. ... és hetek óta így van. Hol jobb, hol teljesen használhatatlan. Új gépeink vannak, 3 is, mindegyiken vacak, és nagyon jó a netünk is. Minden más működik, csak ez nem!

Judy_Csiki kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t be tudok nézni Hozzád. Nem tudom, hogy az animációkat kikapcsoltd-e már a Beállítások alatt, de ha lassan tölt be a géped, ez a módosítás segíthet.
    A Böngésző frissítését ellenőrizted, a múlt heti Közlemény alapján? A tesztet lefuttattad?
    Ezen túlmenően csak a megszokott dolgokat tudom javasolni:
    - számítógép és Wifi router / modem kikapcsolás és újraindítás rövid pihentetést követően
    - internetsebesség ellenőrzése
    - Ccleaneres takarítás
    - böngészőben Gyorsítótár ürítése és Cookiek (Sütik) törlése - akár naponta többször is, főleg, ha esetleg több farmon is játszol
    - másik böngésző kipróbálása, vagy kliens letöltése
    Ableotory TL javaslatait is hozom Neked, nézd meg, hátha Neked is segít, hogy jobb legyen a Játék élményed:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268
    Megértésedet köszönöm!

13. Dolphin

Szia,
    amennyiben segítséget szeretnél kérni, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, s add meg azt is, hogy kliensben vagy böngészőben játszol, próbáltad-e más módon is a belépést, mint a megszokott.
    Ezek nélkül a bejegyzésed panasznak minősül és a Panaszkönyvben van a helye, mert érdemben segíteni ilyen bejegyzésnél nem tudunk.
    A Böngésző frissítését ellenőrizted, a múlt heti Közlemény alapján? A tesztet lefuttattad?
    Megértésedet köszönöm!

14. Dolphin

Szia,
    amennyiben segítséget szeretnél kérni, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, s add meg azt is, hogy kliensben vagy böngészőben játszol, próbáltad-e más módon is a belépést, mint a megszokott.
    Ezek nélkül a bejegyzésed panasznak minősül és a Panaszkönyvben van a helye, mert érdemben segíteni ilyen bejegyzésnél nem tudunk.
    Megértésedet köszönöm!

15. Dolphin

Szia,
    Farm név és Farm ID nélkül sajnos nem tudok benézni Hozzád. Nem lehetséges, hogy Macsdúza ól volt bent előtte abban a rekeszben? Mert, akkor lehet, még a szervernél nem frissül a rekesz tartalma, s ezért írt még más nevet, mint amit éppen beraktál.
    Ha pótlod az adatokat, benézek Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

macimami1958 és Zsuzsikan kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    benéztem Hozzád, de nem tapasztaltam semmi problémát. Az ellenőrzést Chrome böngészőben végeztem.
    Saját farmomra kliensben léptem be, de ott is minden zökkenőmentesen működik.
    Próbáld meg a gépedet újraindítani, s azt követően belépni ismételten.
    Központi jelzés sem érkezett, hogy probléma lenne a Játék elérésében.
    Megértésedet köszönöm!

17. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum veteránja

Szia,
    Nem, nem volt kint semmilyen állat egyik horrorföldön sem, - most nézem, a teljesen láthatatlan a rekeszben a macsdúza van bent.
    Mindenkinél ilyen láthatatlan szegény állat?
    Az időd engedi, és még van energiád, ha benéznél, megköszönöm: Zsuzsikan, ID: 51687563

Nagyon köszönöm a segítséged, legyen szép estéd :)

18. Dolphin

Szia,
    a Macsdúza megjelenítési hibája már korábban jelzésre került a Központ részére. Annak javítása folyamatban van.
    Akkor lehet mégsem Baba Jaga ólat tettél be és ezért volt eltérő a felirat és a kép? A megjelenítési hiba miatt másik ólak ikonja jeleik meg mind Jack boltjában, mind a Vadaskertben.
    Megértésedet köszönöm!

19. macimami1958

macimami1958 Aktív író

Nálam látszik rendesen. Gyarapszik is.