Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Először is szívből gratulálok az üres gazdakörödhöz. :)

A supportra kell írnod, hogy jutalmat válassz.
    Kérlek, az alábbi leírást alaposan tanulmányozd át, illetve innen válassz jutalmat: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-gazdakör-királya.11321/page-5#post-1313497

A supportot így éred el:

Az Általános kérdések tárgyat válaszd.
    Legalább 140 karakterrel részletezd a problémádat, választásodat.

Olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    De az alapértelmezetten megjelenő címet át is tudod írni ilyenre.

Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

Türelmedet kérjük.

Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

2. macimami1958

macimami1958 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ. A piac jelenleg jól működik. Szerintem csak pillanatnyi volt. nem is kell ránézni. Nem kell vele az időtöket tőlteni. Jó játékot és nagyon szép délutánt kívánok a csapatnak.

Luminary és Othep kedveli ezt.
  3. scania7

scania7 Járnitanuló

Szia!Kész is lettem.Köszönöm...

Othep kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ez nagyon jó hír. Gratulálok. :)
    Köszönjük, hogy visszajeleztél.