Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kovácspissti

kovácspissti Aktív író

Sziasztok!
    A gyopáron a megrendelőknek nem tudok cukorkát adni. Megnéznétek mi történt?
    Köszönöm.
    kovácspissti 23092808

2. cemá2002

cemá2002 Aktív író

Nálam is hasonló a helyzet !
    cemá2002
    ID:23659120

3. szendrei62

szendrei62 Utánpótlás-írogató

a gyopáron nem müködnek a fák, ha KIVÁGOM AKKOR NEM TUDOK UJAT ÜLTETNI.

4. stb_farmer

stb_farmer Kivételes tehetség

Német fórumon írták, hogy a hibát továbbították a fejlesztőknek

cemá2002 és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. milanzs

milanzs Rutinos

Pont ezt akartam én is írni. A kliens nem tölt be, böngészőben is csak virágok pörögnek....

szöszi50 kedveli ezt.
  6. kovácspissti

kovácspissti Aktív író

Köszönöm, hogy válaszoltál, bár furi egy kicsit, hogy a moderátorok észre se vették a kérdésem.

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.
    Eltűntek a Gyopárról a kiültetett fáim, semmi sem jelenik meg sem a kliensben, sem a Webes felületen sem. A főn pörögnek a virágok. Ki- beléptem, takarítottam is egyet sajnos eredménytelenül.
    https://kepkuldes.com/images/aea20b4328d7bc747837fcbecec18a3b.jpg
    Farmnév: -gyöngy-851
    ID: 40951777
    PS: Helyreállt a rend előkerültek a fáim mindkét felületben elnézést a felesleges riasztásért:oops:

Utoljára szerkesztett: 8.3.23
    -W-595- és szöszi50 kedveli ezt.
  8. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Nálam is rosszalkodik a játék,nem tudom mi történt ide meg nincs jogoaultságom belépni!Ilyenkor mit lehet tenni az idegeskedésen kívül?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. milanzs

milanzs Rutinos

Nálam böngészőben most működik. Kliensben még nem próbáltam.

szöszi50 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Próbálj meg újra belépni, hátha Neked is sikerül.

szöszi50 kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia ismét!

Vegyük sorra a krókuszos nemesítési bónuszaidat.

Ezekkel a bónuszokkal rendelkezik a farmod most, március 8-án reggel 07:56:58 órától az ellenőrző panel infóit megtekintve:

a zöld pipával jelzett nemesítési bónuszok megvannak, a zöld "!" jellel jelöltek bent vannak a bónuszos rekeszekben, amik használhatók is

enikö krókuszos bónuszai - márc-8-án.png

A ma reggeli megszerzett bónusz ez volt:

enikö - 03-08 reggeli.png

Van egy bónusz, ami még nincs meg!
    Jobb oldali utolsó 3-as csoport középső elemű bónusza.

Ez szintén a Koránérő termés bónusz néven szerepel, de a hatása másra vonatkozik - összetett kapcsolódású: enikö hiányzó nemesítési bónusz még.png

Ez a következő nemesítési lépés, ha folytatod a krókuszos bónuszok megszerzését.

Köszönöm ha átnézed, összeveted a farmos lépéseiddel a leírt adatokat.

Sali~*.* és enikö32002 kedveli ezt.
  12. enikö32002

enikö32002 Járnitanuló

Köszönöm hogy volt türelmed a problémámhoz , de már csak az hiányzott ami fehérkockára változott ma reggel..további sok türelmet a játékosokhoz..

13. mamarygen

Szia!

Hidd el, hogy ma a Kacsa Kata szupertrágya nemesítési bónuszát kaptad.

Nem találtam az ellenőrző panelon a Koránérő termés második nemesítési bónuszáról semmilyen adatot, hogy azt megszerezted volna.

14. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen,most már lassan de megy!

-gyöngy-581 és smoldering kedveli ezt.
  15. boriteri

boriteri Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Szerettem volna új email címet regisztrálni,mivel a régi citromail._es megszünt. A gond az,hogy a megerősítést a régi email címre küldi,de a Citromail fizetős lett,és megszüntettem.Ilyenkor mit tudok csinálni???

16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórumőrült

Szia!
    Nagy hiba volt megszüntetni, még mielőtt új e-mail reggelsz, hiszen a megerősítő e-mail, mindig a régi fiókodba érkezik.
    Csak a support tud segíteni ebben, de jó hosszú és bonyolult dolog lesz.
    Már nem tudod a régi e-malt valahogyan vissza varázsolni?
    Hasonló lesz az indamail is, csak az még márc. 28-ig változtatható, így akinek az van, mielőbb tegye meg a szükséges lépéseket.

17. boriteri

Szia
    Nem én szüntettem meg,megszűnik,ha nem fizetek.Sajnos elfelejtettem.Minden másra már át regisztráltam,ezt sajnos elfelejtettem.

Sajnos a régi email megszűnt,nem is tudok belépni,mint írtam fizetős lett. A supportot hol érem el? Légyszi segíts

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.3.23
  18. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Az eddigi tájékoztatások alapján a citromail április 12-től lesz fizetős, addig kell a felhasználóknak eldönteniük, szeretnék -e megtartani a meglévő e-mailfiókjukat, amely onnantól fizetési kötelezettséggel jár. Addig azonban még nem kell érte fizetni!

Azt írod a posztodban, még nem szűnt meg a citromail-es email- fiókod, tehát akkor Te tudod megváltoztatni csak az email-címedet.

Íme, mutatom, hogyan:

Az útmutató alapján lépésről - lépésre haladva kell megtenni az e-mail változtatását ...
    Ez az automata lépéssorozat, az útmutató leírása szerint:

A felhasználói adatok megváltoztatásának folyamata:

1. lépés: Lépjetek be a Farmerama játékba, majd a felhasználói fiók beállítása menüpontra kell kattintanotok:

2. Az e-mail cím megváltoztatása:
    • Ha szeretnétek megváltoztatni az E-mail címeteket a játékban, akkor a jelszó megváltoztatásánál látott ablakon kattintsatok az E-mail fülre

• Miután megadtátok az új E-mail címet, kattintsatok a Tovább gombra. Ekkor az alábbi ablak fogad Titeket és kaptok egy megerősítő levelet a régi E-mail címetekre

• Miután az E-mail cím csere megerősítése szolgáló linkre kattintotok ebben a levélben, megnyílik az alábbi ablak és kaptok egy levelet az új E-mail címre

• Ebben a levélben kattintsatok az E-mail cím megerősítésére, majd a következő ablakban a rendszer arról tájékoztat Titeket, hogy az E-mail címeteket sikeresen megváltoztattátok

Fontos!!!
    A megerősítő link 4 órán át érvényes. Ha tehát például a postafiók késése miatt csak 4 órával az adatváltoztatási folyamat lezárta után kapjátok meg az üzenetet, akkor nem fog működni. Ebben az esetben az adatváltoztatási folyamatot újra meg kell ismételni elölről.

Érdemes olyan szolgáltatót keresni, ami megbízhatóbbnak, elérhetőbbnek (mobilapplikáció, tárhely) látszik, és arra változtatni az email-címet. Akár meg is lehet kérdezni a családtól, megbízható ismerőstől, baráttól, hogy ők melyik szolgáltatónál vannak, mennyire elégedettek az email-fiókjukkal. (pl.sokan használják a gmail-t, de ez természetesen nem kötelező, csak egy példa részemről).

Ezt az emailcím-változtatás folyamatot nektek, játékosoknak kell önállóan a leírás alapján megcsinálni addig, amíg a jelenlegi email-fiókotok élő, és fizetés nélkül is elérhető.
    Szükség szerint a levelezőrendszert szolgáltató cég supportját keressétek, ha valami kérdésetek van az email-fiókotokkal kapcsolatban.

Például nem kaptok meg fontos levelet, melyre szükségetek van.

stb_farmer és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. boriteri

Köszönöm a segítséget,sikerült megoldanom :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.3.23
    Enike** kedveli ezt.
  20. mamarygen

Szia!

Nem tudom, mi történhetett.
    Az ellenőrző panelről belépve a farmodra működött a munkásbrigád számomra.
    bota.png

Mivel a farm elérése a főfarmos beállítású alapból, nem a "térkép" megjelenés van általad megjelölve, így szálltak az eventes röpik:

bota röpik.png

stb_farmer kedveli ezt.