Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Csak egyetlen dolgot tudok javasolni az F5-tel történő frissítést. Ahogy te is tapasztaltad olyankor helyére kerülnek a dolgok.
    Remélhetőleg átmeneti a probléma, de addig, ha hasonlót tapasztalsz frissíteni kell.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot kívánok.:)

cicimsincs és Swartsch kedveli ezt.
  2. hzoli041464

hzoli041464 Junior szaki

3. Kati1980

Kati1980 Utánpótlás-írogató

Mi a teendő olyankor, amikor a kitett dolgokra 3-4 x kell rákattintani, hogy be tudjam szedni? Már vagy 3 napja kínlódom velük.Kézzel szedem őket.A világító toronynál,a kerge kertnél,a kincses szigetnél és a hajótöröttek partjánál. Mást mindent rendesen be tudok szedni.Egeret már újat vettem, hátha az a baj, de nem az.
    Köszönöm ha valaki tud valami megoldást.

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mi nem tudtuk reprodukálni a helyzetet magunknál.

Így CCleaner-es takarítást tudok javasolni.
    Még az is segíthet, ha frissítesz, mielőtt elkezded az aratást.

Illetve adj engedélyt pár dekor aratására, hogy meg tudjuk tapasztalni a problémát.

Ha élsz ezzel, jelezd, ha beérnek azok a dekorok, amelyeket engedsz learatni (mindegyik problémás területről).
    Amikor lesz olyan kolléga, aki jogosult ellenőrizni, elvégzi a próbát.

Írd meg majd a dekorok nevét, a területeket, és hogy kliensen, vagy melyik bönngészőn játszol.
    Nagyon fontos, hogy adj farmnevet és ID-t is.

-ágianyu33-, Swartsch és cicimsincs kedveli ezt.
  5. MARCI-PAPA

MARCI-PAPA Utánpótlás-írogató

Szeretném megkérdezni, hogy a Bahamán 800 szinten véget ért a játék, mert nagyon régen ezen a ponton megállt. Így nincs értelme a bahás tapasztalatpontoknak. Köszönöm a segítséget. MARCI-PAPA ID: 7574459

6. Othep

Szia.

A háttértárban nem látható módon tovább gyűlik a BTP.
    Amikor egyszer szintemelés történik majd, hirtelen ugrasz egy nagyot.
    Az összegyűlt pontoknak megfelelően akár több szintet is.​

7. Skarlát._.

Skarlát._. Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Úgy emlékszem régen a Kerekkeréknél volt minden nap egy ingyenes pörgetés. Én emlékszem rosszúl vagy csak valami hiba lehet?

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Szép estét.A góliát bogárról mit lehet tudni és hol lehet beszerezni?

10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Swartsch kedveli ezt.
  11. Nelli60

Nelli60 Junior szaki

Sziasztok! Segítség kellene . Nelli60 ID: 2744989

A problémám az, hogy az eventes minijáték eddig jól működött. Most viszont már legalább 3 szor megcsináltam az utolsó mini kör első részjátékát , de a pontszám kiadása közben lefagyott. Tehát eltűntek a körbekerített jelek és nem jön az következő. Remélem nem veszik el a levont halcsali. Csak a minijáték fagy le , maga a játék nem. Köszönöm a segítséget

12. Othep

Szia.

Az elkezdett minijáték törlésre került, illetve visszakaptál 1 db Halcsalit.
    Próbáld újból.

Nelli60 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. balu

balu Aktív író

Sziasztok! egy furcsa kérdésem lenne hogy tudhatnám meg a német oldalon mi a neve a dekoroknak? A google hülyeséget fordít de a normál szótár sem jó mert fantázianevek vannak

14. vkgirl2001

vkgirl2001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nagyon remélem, hogy jó helyre írom:oops:. Végigolvastam a cserenapos fórumot, de továbbra se világos számomra, hogy tudnak nekem fát, ólat stb. ajándékként küldeni más gazdák, akik nincsenek a barátlistámon. Valaki nálam okosabb el tudná magyarázni? Kíváncsi vagyok:D.

15. Othep

Szia.

Hogyan vehetsz fel valakit a Barátlistánkra, hogy meg tudd ajándékozni?
    Írsz neki egy levelet, majd a Kimenő leveleknél belepipálsz a neve előtt a kis négyzetbe.

Ekkor bezöldül a "Hozzáadás a barátokhoz" gomb.

Erre kattints, és máris barátlistára kerül az illető és megajándékozhatod.

Ajándékozás

Ha már rendelkezel az ajándékozáshoz engedéllyel, akkor válaszd az Ajándék gombot a cserefelületen..

Ezután megnyílik a dekorációs tárgyakat tartalmazó menüd (raktárban a váza ikon alatt található elemek). Itt minden ajándékba küldhető tárgy alatt az "Ajándékozás" fog megjelenni. Ha az elajándékozni kívánt tárgynál rákattintasz az ajándékozás gombra, akkor megnyílik a már megszokott Barátlista ablak. Innentől már minden úgy zajlik, mint a rendes ajándék küldéskor, azaz kiválasztod azt az ismerősödet (szomszédot, barátot), akinek el szeretnéd küldeni ajándékba és rákattintasz a nevére. Egy megerősítés után a tárgyat elküldted.

Remélem, segítek a leírással. :)

16. Othep

Szia.

Én ideiglenesen átállítanám a farmom nyelvét németre.

upload_2024-6-23_20-1-10.png

Így néznék be a Láda / Váza ikon alá.

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  17. balu

balu Aktív író

köszi

Köszi! Remélem vissza tudom állítani utána

18. Othep

Persze, hogy vissza tudod állítani.
    Visszafelé így néz ki:

upload_2024-6-23_20-20-54.png

19. vkgirl2001

vkgirl2001 Fórum-zöldfülű

Hasznos volt, köszi;). Furcsálltam, hogy barátfelkérést nem kapok, de az ajándék célba ért hozzám. Gondolom, ezzel a módszerrel akkor ez normális.

Dolphin kedveli ezt.
  20. Othep

Igen.
    Csak szomszédfelkérés létezik, barátfelkérés nem.
    Akivel csak egy levelet is váltottál, már felveheted barátnak.
    Nem kell külön felkérni.