Mozi - Új lehetőség

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 13.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. _tHUNder_

  _tHUNder_ Fórum császára

  Üdv' Gazdák!

  Várhatóan a holnapi nap folyamán, azaz 2014.02.14-én pénteken (pontos ideje nem ismert) egy új lehetőség kerül be a városi moziba, amivel a jelenlegi "túl kevés az ajánlat" panaszokat szeretnék orvosolni az illetékesek.

  Ez az új lehetőség várhatóan jó néhány hétre megoldja az ajánlatokkal kapcsolatos panaszaitokat.

  A Mozi ismertetőjét játékunk fórumának GYIK-Játékismertetők részében olvashatjátok, ahol előzetesen az új lehetőség használatával is megismerkedhettek.

  Jó szórakozást kíván minden Gazdának

  a Farmerama csapata​
   
 2. _tHUNder_

  _tHUNder_ Fórum császára

  Üdv' Gazdák!

  A Bigpoint és a Heidelberg Collaboratory for Image Processing (HCI) egy közös együttműködésbe kezdett, melynek célja a közlekedési balesetek megelőzése az egész világon.

  A World Health Organization felmérése szerint 1,24 millió ember hal meg évente autóbalesetek során.

  Az automatikus vészhelyzeti blokkolók, melyek a másodperc töredéke alatt reagálnak, a jövőben kulcsfontosságú tényezők lehetnek a balesetek számának csökkentésében.

  Azonban ezek a vezetési segítő rendszerek mint például ez is, messze nem megbízhatóak, mivel az automatizált algoritmus nem eléggé érzékeny jelenleg ahhoz, hogy jelentős pontossággal észlelje a gyalogosokat az úton.

  Ennek megváltoztatásához a FARMERAMA játékosoknak lehetőségük nyílik arra, hogy utca-színhely animációkkal elősegítsék ezek fejlesztését.

  A FARMERAMA moziban elérhető videókban szereplő autók és gyalogosok megjelenése a felhasználók együttműködésével segít a HCI szoftvernek abban, hogy "megtanulja", hogyan kell megbízhatóan megkülönböztetni a különböző tárgyakat/személyeket.

  Az új lehetőséget egyelőre németországi gazdatársaink teszik próbára. Amennyiben az Ő visszajelzéseik pozitívak lesznek, akkor történik meg fokozatosan a többi nyelven történő bevezetés.


  A Farmerama csapata​
   
  Utoljára szerkesztett: 19.2.14
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.