Visszajelzés Mozivarázslat csevegője - 2019. január

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 15.1.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Melan

  Melan Fórum félistene

  Nem feltetlenul az a megoldas, hogy a leghosszabb eresut erolteted. Leghosszabb eresu novennyel erdemes varni az eventet, eddig rendben. Utana viszont event alatt mar erdemes azokat a novenyeket, amikre van kinemesitve eresido csokkentes. Nemesites nelkul peldaul a havasi gyopart mondjuk napi 1x tudod aratni, ha viszont ki van nemesitve, akkor mar erdekes lehet, mert lehet belefer napi 2x is az aratas, es az mar adja szepent a ropiket.

  A masik meg, hogy a kereken nem akkor kell porgetni mikor aludni keszulunk:wuerg: Ennek mi ertelme, porgetunk, hogy utan bosszankodjunk hogy nem tudjuk kihasznalni? Sima porgetesbol csak 6 oras bonusz johet, 24 oras nem, tehat ha nem tudjuk kihasznalni, akkor ertelmetlen porgetni.
   
  HéricsBáró, Gio, -happy58- és 9 más kedveli ezt.
 2. DufekÁdám

  DufekÁdám Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Tényleg nem értem. Én csak 45 vetítógépet tudtam kikeverni, mert nincs több felröppenőm. 215-ös szinten vagyok, szóval nem ma kezdtem a dolgot. A leghosszabb növényemmel vártam az event kezdetét, folyamatosan arattam, vetettem, és ennyi. Most a végén próbáltam tenyészteni, de nem adott felröppenőt.
  Nem az zavar, hogy nincs meg a felhőm, az nem számít, csak az bosszant, hogy nem értem, miért ment ennyire rosszul, mások meg mi a bánatot csináltak, hogy tele voltak felröppenővel.
  Pénzt elvből nem adok a játékba, egyedül a munkásaimat veszem meg, így kosarat sem veszek.
  Ádám
   
  jutka190226, osztrak12 és soresne kedveli ezt.
 3. zsani_apja

  zsani_apja Fórum ezredese

  Hello Ádám!

  Így összességében írok az eventtel kapcsolatosan. 1 Pannim van szolgálatban a tölgyön kinőtt fán. Az event kezdetekor azt sem tudtam, mi hogyan van a földeken, nem , hogy mivel várjam. :D Mikor meglett a megfelelő növénymennyiség, ahhoz, hogy 1x1- en tudjam ültetni, csak azt ültettem. A felröpi mindig elég volt az aktuális malom termékhez. Igaz a végén pörgettem termék bónuszt, de akkor is csak event növényt ültettem. Elég időben végeztem.
  Én arra jöttem rá, hogy mindegy mit csinálsz, ha végezni akarsz, akkor végzel. Mást nem tudok most írni, mert már én sem értem az egészet, de elfogadom. ;)
  Remélem célba érsz! :)

  üdv: apja
   
  Utoljára szerkesztett: 21.1.20
  -happy58-, jutka190226, bocsinet és 2 más kedveli ezt.
 4. mamarygen

  mamarygen S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia!

  Megírnád, mennyit tenyésztettél az event ideje alatt?

  Szívesen ellenőrzést is végzünk, ha jelzed egy help topicban, hogy nézzünk utána az eventes felröppenőidnek a tenyésztéseidben. (Farmnév és ID-szám alapján)

  Az, hogy milyen szinten játszol, egy tényező. Bocs, de nem is a legfontosabb.
  Tudnunk kéne még játékosként, mennyi szabadidővel rendelkezel, hogy eventet tudj végigvinni.
  Időbeosztásod tervezhető, jól használható az aratásokhoz?
  Milyen a legenda mértéke a bölcs tölgynél?
  Milyen nemesítéseket tudsz használni?

  Próbálj meg konkrét adatokat leírni, hidd el, lesz olyan játékostársunk, aki ajánlani fog lépéseket a siker érdekében. (nem a mostani eventhez, hanem általában a fejlődéshez, a teljesítésekhez)
   
 5. DevilMókus

  DevilMókus Fórumőrült

  Szia! Hát 1 tippem van.o_OMaximumon 30-as szinten van az élő legenda a tölgyön?
  Speciel én se csináltam semmi mást ebben az eventben pár komfort körön kívül(de az arányaiban a röpit nem indokolja) se zöld-csepp se panni se kosár és 400 röpi+ van.:music:A gazt lehoztad akkor meg kellene lennie.o_OGyékényt is ültettem meg is vártam a 14 h-at nemesítésem sincs rá.o_O
  Ha nem jött be a tipp akkor nem tudom:(
  Ezt a tenyésztésdolgot meg végképp nem értem:music:Pár kevert tenyésztést csináltam ma ( csak úgy háthao_O semmi különös eredmény), de a röpi jött szépen , bár nem kellet már.:)
   
  Utoljára szerkesztett: 21.1.20
  -happy58-, jutka190226, banszky48 és 3 más kedveli ezt.
 6. DufekÁdám

  DufekÁdám Utánpótlás-írogató

  Szentséges ég! Mi a franc az, hogy élő legenda a tölgyön?! Ezt most hallom először. Eszik v. isszák? Bocs
  Köszönök minden választ és segítséget, valójában csak alapokon játszom, se nemesítés, se élő legenda, stb.
  Eddig nem kellett semmi ilyen huncutság.
  Most jött felröpi 200 tenyésztésből 129. Akartam még tenyészteni úgy 300-400-at, de most meg azt írja a rendszer, hogy nincs elég területem. Na ez meg mit jelent? Milyen terület????? Így csak 134 tenyésztést tudtam indítani. Ez így kevés lesz!
  :(
  Köszi mindenkinek még egyszer!
   
 7. DufekÁdám

  DufekÁdám Utánpótlás-írogató

  Nyilván égő elárulni, de nem tudom mi az a "Panni a tölgyön" és azt sem, hogy mi az a nulla percezés, bár erről már régebben is olvastam...
  Köszi
   
  Leho69 és DevilMókus kedveli ezt.
 8. Puszpang

  Puszpang Fórum nagymestere

  Szia! Szerintem egyszerre csak 132 tenyésztés indítható. Legalábbis nálam. Ha az kész,indíthatsz újra....
  A nemesítést érdemes tanulmányoznod,mert a felröpiket úgy a legkönnyebb pótolni;) Nézd meg a bölcs tölgyön a legendát,mert lehet hogy a kupáid megvannak,csak nem adtad oda be.....érdemes felmászni érte a fa tetejére:)Kitartás!
   
  Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
 9. DevilMókus

  DevilMókus Fórumőrült

  Szia ! Akkor jól gondoltam:music:A kiállítás és a tenyésztők versenye amik kupát adnako_O, azokat lehet elhelyezni a tölgyön ami minden területre kifejti a hatását szemben a kupákkal( mint a panni) amik csak ott él ahol kiteszed.;)
  30% -al növeli maximumon a felreppenők esélyét !!. Apropó panni is tehető oda .
  A fa tetején találod a törzsön.
  Egyszerre csak 132 tenyésztés indítható ezt nevezzük 1 körneko_O, ahogy le érett jöhet a következő:p
  Nem égő . Én is kérdezek ha nem tudok valamit.A 0 percezés mikor az érésidő 0 azaz semmi.
  Lehet ólakkal( egyenlőre neon kitehetők kellenek hozzá, 20 db macska, egér , medve)illetve növényekkel.
  Ha van gesztenyés felhő akkor minden olyan növény jó lehet aminek van kinemesített sz-*trágya imádata 25%.Továbbá kell :
  A nő mint a bolondgomba Rúna szintén a tölgyön 10%
  A fehér ártatlanság 10% és a karácsonyi süti 5% az aranyrekeszekbe.
  Ezáltal lesz meg a 100% a sz-trágya gyorsításból.o_O/ a sz-trágya ugye 60%/
  Alkalmas még a Krókusz felhő nélkül ahol a trágyaimádat nemesítés pótolhatja a gesztenyés 5% -át.o_O
   
  Utoljára szerkesztett: 21.1.20
 10. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  Szia!
  Leizzadtam!
  Aztán eszembe jutott, hogy Te jobban, mert mióta csinálod, és még mindig van miért "melóznod".
  Bevallani gyengeségünk, vagy megvallani, az első és vitathatatlan bizonyíték arra mennyire erősek vagyunk. Ennyit a nyilván, vagy sem, égő dolgokról. Szóval, kedves ÁDÁM! ezzel kellene kezdeni:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877438
  Aztán, ha ezt elolvasgattad (többször), akkor jöhetnek a kérdések. Mivel ez eventsegédlet itt (eventes csevegőkben) nyugodtan lehet kérdezni. Aztán van a segítség kérő topic, ott gyors segítségre számíthatsz, és van a Fejlődési taktika topic, ahol mindent ki lehet vesézni. Bár ez utóbbi a hosszútávú dolgok megértése, elemezgetése szempontjából lehet hasznos. És bizony, itt néha napokig várhat az ember, amíg megfelelő minőségű választ kap. Illetve, itt hetek múlva is kaphatsz olyan véleményt valami feldobott témáról, ami még újnak számít.
  Nos, vedd kezedbe farmod sorsát, és kezd el az olvasást. Azt az egyet senki nem tudja megtenni helyetted. Mondanám, hogy sok sikert. De valahogy nem érzem most ide illőnek. Helyette az mondom: Kitartást! Nem a farmon, az olvasásban és kérdezésben. Ha lesz ebben kitartás, el fog jönni a sok siker is.

  VALAMI HASZNOSAT IS ÍRJAK:
  Ajándékkód van!: https://board-hu.farmerama.com/threads/születésnapi-visszaszámlálás-ajándékkóddal.19058/#post-1065677
   
  Utoljára szerkesztett: 21.1.20
  -ágianyu33-, Gio, jutka190226 és 8 más kedveli ezt.
 11. osztrak12

  osztrak12 Fórum admirálisa

  Szia Ádám!
  Nem vagy egyedül,hisz itt a kép bizonyítéknak,hogy gazam kész lett,mint oly sokszor már. Abban a pillanatban kb 900 db röpim hiányzott. Ezt 1 nap (24 óra) levittem 600-ra. A kupám is meg van és 1 db "árva" Pannim is van,amit cipelek magammal és mégis ....
  Volt az amikor ez idegesített,de mára eljutottam oda,hogy ami eventet megtudok csinálni pofára esés nélkül,az és a játék szeretete ad annyi erőt,hogy teszem a dolgom folyamatosan. Már nem szégyellem,hisz mindig nagy oda adással várom az újabb és újabb eventet. Nekem Leho69 sok-sok segítséget adott és kukori80 is.
  Ez van,ezen a farmomon és csak Kitartást neked is!
  Kosarakat Én nem tudok venni minden eventhez,hisz havi Rokkant nyugdíjam nem fedezné a felét sem és most még dolgozni sem tudok az újabb, májusi műtétem óta. Ez van,ezt kell szeretni vagy inkább elfogadni.
  ui:
  4 millió TP és elindulok a 100-as szint felé!:inlove:xDxD

  [​IMG]
   
  maszilva, vihence, Gio és 5 más kedveli ezt.
 12. sadrika97

  sadrika97 Haladó

  Az élő legenda rúnák a tölgyön lévő háromszög alakú rúnák közül a két legmagasabban lévő. Felettük csak 4 darab kör rúna van.
  Nekem 27/30 a legendám, egy Panni a tölgyön, egy pedig "cipelve" de mégsem lett meg a szükséges felröpim, ellustálkodtam mert nem öntöztem szinte sosem. 53 darab hiányzott, most reggel nullperceznem kellett. Szégyen, hogy egy ilyen felhőre képes voltam szupertrágyát pazarolni.
   
  osztrak12, Kuzdern és jutka190226 kedveli ezt.
 13. jutka190226

  jutka190226 Törekvő

  Sziasztok! Igazad van a pörgetések idejét tekintve de nem sima 62 hanem party pöri volt. Akadt, hogy 2 100%-os volt a keréken de hiába fohászkodtam. Külön köszönöm DevilMókusnak a biztatást nélküle lehet feladom, de most már csak 2 termék hiányzik, tenyésztek még ültettem is úgyhogy leküzdöm az akadályokat. Eldöntöttem, hogy rávetem magam a nemesítésre is csak az a baj mindig megfeledkezem róla. Bár most a szezont is csinálom kell a hangya. Remélem mindenkinek sikerül kitartást és sok sikert. Közben lejárt a tenyésztésem 50-ből jött 68 felröpi így a felhőm üzemel. Még egyszer köszönöm a segítséget.
   
  Utoljára szerkesztett: 22.1.20
  osztrak12, maszilva, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
 14. csakierzsebet59

  csakierzsebet59 Járnitanuló

  Zárás előtt 3 órával sikerűlt befejeznem
   
  osztrak12, maszilva, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
 15. Kuzdern

  Kuzdern Fórum ezredese

  De legalább sikerült...Gratula érte...csak így tovább...:)
   
 16. soresne

  soresne Fórum biztosa

  Sziasztok !
  Töltögetem a pajtát hosszú érésű növénnyel,így lett 630 elromlott vetítőgép még .Beváltásnál hoz egy kis előrehaladást ;)
   
  osztrak12, DevilMókus, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
 17. Kuzdern

  Kuzdern Fórum ezredese

  Szia, már én is 1000 felé haladok, 1 fél eventre megint elég lenne...nemsokára záróra...:p:p
   
  osztrak12, soresne, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
 18. DevilMókus

  DevilMókus Fórumőrült

  Szia!Örülök hogy sikerült.:D Én mindig szívesen segítek ,de meglett volna csak elbizonytalanodtál.;)A nemesítések fontosak annak is külön taktikája van ha van 1 kis időd érdemes olvasgatni.o_OMég 1* grat aztán legközelebb nem kicentizni:pxD
   
  osztrak12, Kuzdern és jutka190226 kedveli ezt.
 19. FRANCIS122000

  FRANCIS122000 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok. Csatlakozom a felröpi miatt bosszankodókhoz. Az event gazokkal tegnap végeztem, de hiányzott még vagy 300 felröpi ezért ültettem megint hosszút amit az előbb arattam, de még mindig 90 -el rövidebb voltam. Nem szándékoztam szupitápot pocsékolni amikor nincs Bébi Bum, de most kénytelen voltam ehhez a megoldáshoz fordulni. Nem adott mindegyik 2 rossz vetítőt ezért a tenyésztést is kétszer kellett indítanom. Most egy plusszal meglett a felröpi az utolsó keveréshez, de nagyon utálom amikor egy eventnél a felröpik miatt kell görcsölni és ha nincs ez a tenyésztési lehetőség a hiány pótlására, akkor hiába gürcöltem napokig nincs meg a felhő.
  O percezni még nem tudok, próbálkoztam már a nemesítéssel, de eddig még siker nélkül.
  Zárás előtt 5 perccel befejezve, de pipa vagyok!!!!
   
  Utoljára szerkesztett: 22.1.20
  jutka190226, osztrak12, maszilva és 3 más kedveli ezt.
 20. mamarygen

  mamarygen S-Moderator Team Farmerama HU


  Kedves Eventezők!

  Köszönjük a hasznos megosztásokat, a segítő posztokat!

  Az event zárásával a csevegő topic is zárul.

  Találkozunk a következő eventek csevegőiben!

   
  osztrak12 és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.