Visszajelzés Mozivarázslat csevegője - 2019. január

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 15.1.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ez egyetlen pozitív dolog ebben az elő szülinapos mizériában az ősrégi város.:)
    Mintha csak tegnap lett volna...

Én (is) gyékénnyel vártam a kezdést. Kaptam is 382 db felröppenőt, a Panniknak hála.
    Élményekkel teli mozizást kívánok mindenkinek!

Ribiszke, maszilva, osztrak12 és 13 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szép napot.

Vöröskáposzta a 2 területen g.köri befejezés miatt, + 4 vadas: 393 röpi.:)

szerk.: + 27 panni, ez így teljes

Ribiszke, maszilva, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  3. rencsike982

rencsike982 Aktív író

Sziasztok!
    Gyékényt ültettem kezdésnek és 3 raktár megpakolva...410 db felreppenő lett !
    Jó játékot!

osztrak12, Fuhur, csio70 és 11 más kedveli ezt.
  4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! Röpi annyi amennyit adhatott;)( 4 raktárházat sikerült kirakni+gyékény, de kint maradt 5 értékes ól amit nem volt szívem lekapni:p) De nem felejtettem el a Pannikat és az összes barkácsfelhőm is életbe volt:)mert 2 h után tudtam belépni 1* ma.:oops:
    A 2 körbe kk már nem megy( energiatakarékos üzemmódba játszom) Kakaska módszerével 1-1 területen osztom el őket:)
    Jó és eredményes játékot mindenkinek.:)

Ribiszke, osztrak12, jutka190226 és 5 más kedveli ezt.
  5. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

Használtam 10 Pannit

osztrak12, Fuhur, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  6. koppen61

koppen61 Utánpótlás-írogató

Udv, aratás után az összes villanykörte bokor eltünt. Más is járt igy? Hogy kaphatom vissza?

osztrak12 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  7. DevilMókus

Szia! 1 ól csak 1 röpit tud adni o_O Ha nem nézzük a raktárházakat akkor 88 ólat tudsz kirakni.:)+ szélek 26*2
    Azaz annyi röpit kaptál amennyit tudott adnio_O Kezdésre mindig 1*1 területen érdemes azt a leghosszabb érésű növényt ültetni aminek nem nagyon van nemesítése vagy minimális(gyékény)
    Két területen 404 röpi a maximum amit lehet kapni. o_O
    2 szintű azaz 8 férőhelyes raktárház adhat 8 röpit 1 db 2*2 területen de elvisz 4 1*1 helyet;)
    Azaz 4 raktárháznál -16+32 azaz 420 röpi a maximumo_O
    A panni itt nem oszt vagy szoroz;) 10 h feletti ól stabilan hozz röpit;)

osztrak12, ildiko44, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  8. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Nálam az egaz is nagyon jól adja a röpiket, :) , ilyen haladással az event befejezés előtt is meglesz az 1980 db vetítő.
    Az igaz, én pankákkal kapálok. :) tudom nem mindekinek van :music: Az utóbbi időben több lehetőségünk is volt vásárolni a bólogató, bukfencelő

" szörnyecskét " . Akkor is aranyos, na.... :D

Utoljára szerkesztett: 16.1.20
    Ribiszke, osztrak12, bocsinet és 6 más kedveli ezt.
  9. DevilMókus

Szia! Én nem cipelem , de kiraktamo_O Minimális az eltérés.:music: A röpikkel nem lesz gond, az az indulásnál is látszott. ;)Ha az aratások maximum közel vannak, akkor az érési időhöz képest/ aratás szám általában az e-gaz is adja;)

10. Atali

Atali Törzsjátékos

Nekem tárnics a leghosszabb növényem, 224 db felröpit adott (egy pannim van a tölgyön). Remélen az eventnövény jól adja majd.
    Meg is lepődtem rendesen, de már csináltam is neki helyet. :) Most néztem a szezon ismertetőjét, hogy fejlelszthető lesz. Lehet a szezonnal is el kellene kezdenem foglalkozni. :)

osztrak12, szellorozsa, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  11. Fenyvesi1010

Szia, :) én cipelem egyelőre őket, mindkét egaz aránylag rövid érésű, ezért. Most a felszaporításnál járok, ugye csak 5 - 5

magot kaptunk, igazából a teljes beültetésnél fog jobban látszódni 1X1-en, hogyan alakul. ;) Tehát egyelőre mindenképp így csinálom. :)

12. Fenyvesi1010

Na látod , :) akkor egy kis örömhírrel szolgálhattam, én is kitettem , majd szépen gyűlik az minden nap. :)

ildiko44, szellorozsa, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  13. DevilMókus

88 röpi e-gazból 2*2 területeno_O majdnem max (szélekkel együtt);)19 h kor lesz 1*1 adat 20 h kor a hosszabból;)
    folyt köv a hosszúból 37:music:

Utoljára szerkesztett: 16.1.20
  14. betonkocka

betonkocka Junior szaki

Szervusztok,

Újra event van, nem készültem. Lett is 4 db. felröppenőm, szuper! Innen szép nyerni! :)

ursa11, nagymami2, Fenyvesi1010 és 9 más kedveli ezt.
  15. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

284 db felröpi, ebből 4 db szomszédoktól kapott, 1 x 1 -ben volt hortenzia a széleken fák és 2 raktárház. - 1 panim van a tölgyön.
    Jó játékot és sikeres event befejezést kívánok Mindenkinek.
    Az első kör felszaporítás most érett be - nem tudtam 2-kor kezdeni 3 körül értem haza.

Fenyvesi1010, bocsinet, Fuhur és 4 más kedveli ezt.
  16. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az erdei tisztáson lévő Páncél Panni semmit nem befolyásol a főfarm és a szédült szántó felröppenő mennyiségén.
    Ez a dekor ott fejti ki a hatását, ahol ki van helyezve.
    Ezért írja mindenki, hogy cipeli a Pannit területről-területre.

Fenyvesi1010, ildiko44, -picike40- és 5 más kedveli ezt.
  17. DevilMókus

Szia! Nem tudom hogy állsz nemesítések terén? o_OA 39 színt ad 1 dekort amivel minden olyan növénnyel 0 percezhetsz amihez van sz-trágya imádat kinemesítveo_O Várhatólag a felhasználási idő belefog lógni az egyik ( sokak által leghasznosabbnak ítélt eventjébeo_O)
    Érdemes ebből a szempontból tervezni esetleg:music:
    Azt természetesen mérlegeld hogy Pajta szempontból mennyire vagy kész:music:, mert a piac méregdrága lesz o_O

Atali, -picike40-, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  18. Atali

Atali Törzsjátékos

Szia! Nem az erdei tisztáson, hanem a bölcs tölgyön van neki a panni, ha jól értettem. Én is beraktam oda az egy szem pannimat, mert az elvileg minden területre hat így. Vagy mégsem?

nagymami2, -W-595-, -picike40- és 3 más kedveli ezt.
  19. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Ó! Látod!
    Olyan régen tettem oda egy árva kis Pannit, hogy azt most el is felejtettem.:)
    Köszönöm szépen, igazad van!

20. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szia! Lehet hogy valamit nagyon benéztem. Nem azt mondtátok hogy ez a dekor egy hétig lesz kb. jó? Engem mondjuk nem nagyon érdekel van gesztenyésem.

Fenyvesi1010, Kuzdern, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.