Visszajelzés Mozivarázslat csevegője - 2019. január

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 15.1.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kérem, hogy ezt a témát vigyétek át abba a csevegőbe, ahová való!

2. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Kezdésnek 254 felröpi jött 2 terület hortenziából + 1 füvészkertből.Biztos lesz majd jobb is,a végén mindig marad is (kop-kop).
    Sok sikert mindenkinek!

osztrak12, vm68, Fenyvesi1010 és 5 más kedveli ezt.
  3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Köszönöm:)...én egyszer megfigyeltem hogy 1*1-es földre sokkal kevesebb felröpit adott mint 2*2-re persze arányosan. Azóta van amikor 2*2-es növénnyel várom az eventet….de most állattal vártam..legközelebb növény lesz.:)

osztrak12, Fenyvesi1010, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  4. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Szia!
    Igen, én is így tudtam, de látom hogy Wellwisher is rá bólintot már. :)

5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Semmi se törvényszerű illetve helyzetfüggő. Rövid érésű növénynél érdemes 2*2-es vagy 1*2 es talajt használni a röpi maximalizálás szempontjából.:music: De hosszú érésű növénynél 20 h felettieknél egyértelműen az 1*1 talaj a jó .o_O

6. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szia Rózsika!
    Nekem is 2 terület hortenzia volt és 11 Pannival lett 396 röpi!

7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Én mindig 1x1-es területekkel várom az eventet...:pmost a gyékény a favorit nálam...
    Még nem is néztem mikor jön hosszabb érésű növény...amúgy a hajdinára fáj a szívem valamikor...xDxD

czutika, bubafejgingo, osztrak12 és 8 más kedveli ezt.
  8. betonkocka

betonkocka Junior szaki

Szervusztok! Már majdnem 4 órája eventezem, most már tele tudom ültetni a területeket kis kockán is, és közben lett 82 felröppenőm, a kezdeti 4-el együtt már 86 db. van.... Szóval úgy nézem, holnapra sem fogok végezni. Nem baj, ez most tovább fog tartani. :) Egy kissé le van pusztítva a szükséges kellékekből a farmom, így marad a folyamatos kapálgatás! :)

Ribiszke, szellorozsa, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  9. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, szép estét Neked :) , nincs azzal baj, hogy nem készültél, :) volt amikor én sem , mellette én sem leszek kész holnapra, még csak ma indult az event. :) Ez 1 játék, bőven van idő és biztosan meg fogod oldani. Én kívánom Neked , hogy így legyen :)

Ribiszke, zsani_apja, jutka190226 és 16 más kedveli ezt.
  10. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Tegnap felszaporítottam az e.növénykéket, hogy éjszakára már 1 x 1 -ben ültettem a 6 órásat, és most reggel pörgettem párat, és....ééés... sikerült egy 100 % termény bónusz :inlove::inlove::inlove: hurrá.... szuper... asszem a 8. pp. - ből lett. Mikor megláttam, hogy kettőt is felhozott elmormoltam egy abrakaradabrát :D.

11. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Jó reggelt mindenkinek! Szia!
    Nagyon buta kérdés és kapok érte lehet,de mi az a bólogató,bukfencelő "szörnyecske",amit utóbbi időben lehetett vásárolni?
    Röpi, felszaporítás után, 385 db és 1 db árva Pannival.
    Szezon a 6-oson.

Utoljára szerkesztett: 17.1.20
    zsani_apja, szellorozsa, tandem6 és 4 más kedveli ezt.
  12. DevilMókus

Amiből 1 van neked.

milanzs, -kaktuszable-, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  13. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!
    Mostanában elég sűrű volt a programom, csak kutyafuttában tudtam eventezni, de azért csinálom.
    A mostanit nefelejccsel vártam (gazdaköri miatt), és elég jól jött rá a röpi (2 Pannival).
    Most 495-nél járok, úgyhogy azzal nem lesz gond, a növényhez viszont lehet, hogy be kell vetni néhány pörit.
    Most az éjjeli hosszabb ültetés után 659:2219 az arány a villanykörte javára. Így most mindkét területen a filmvirágot nyomatom teljes gőzzel. Ha lesz időm, megpróbálok csökkenteni a néhány százas sima pörgetésem restanciáján. Hátha jön +1 bónusz.

Ribiszke, -W-595-, Fenyvesi1010 és 7 más kedveli ezt.
  14. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, szép napot Neked és Mindenkinek :), írtam feljebb : pankákkal kapálok, eredeti nevén Páncél Panni. Amiből Neked 1 db van. :)

marcsi152, Kuzdern, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  15. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Kezdésre megvettem a legkisebb kosarat, bejöttek a pörgetéseim, nullázással letermeltem a felröppenőt és meg is lett az eredmény.
    Kellenek a szántók a gazdaköri feladatokhoz :)
    Mindenkinek sok sikert az eventhez.

Ribiszke, fiam62, milanzs és 25 más kedveli ezt.
  16. DevilMókus

Ügyes vagy Gratulálok!:)Én most csak öregesen termelgetek lassacskán kapálgatok.:oops:

-W-595-, marcsi152, Fenyvesi1010 és 11 más kedveli ezt.
  17. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szia! Én 3 beadásig jutottam. Ez már elég öreges.

marcsi152, Fenyvesi1010, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  18. betonkocka

betonkocka Junior szaki

Hello, most egy kicsit írígykedem. Ha most aratok 2 perc múlva, mindennek a 10% - a meglesz, éjjel csak nem kapáltam ....

Ribiszke, jutka190226, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  19. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Köszi,de ezt olvastam,csak még nem hallottam,hogy bólogató,bukfencező szörnyecske volna a Pánél Panni.

marcsi152, Fenyvesi1010, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  20. DevilMókus

Szia!Átváltottam komfortra o_Otakarékoskodás ide v oda 88 zöld csepp és kk belefér. este is komfort lesz csak a a rövidebből :music:
    A pöriket azért tartalékolom:p
    A nublonok érkezése előtt végeznem kell, hogy őket már gyékénnyel v krizantémmal várjam:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.