Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..meg lett a hagymanemesítésnél az előbb a szupertrágyimádat 25%-os...akkor a többi bónuszért nem érdemes csinálni? Mert végül is ezt akartam...vagy végig kell csinálni minden bónuszt?

**jeje**, lazanne, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  2. yucee

yucee Fórumszaki

No vegyes az eredmény, lett még 2 db vakond, cica, mosómaci, narancs strucc és kakas (no ennek örülök) sehol egy kóbor béka, a kivi meg végképp álom marad...
    Fák: alma xxl, 3 db datolya xxl, körte xl, sárgabarack xl, xxl, szamóca, kökény, ujjas(3 utolsóval ki vagyok békülve)
    Rózikám tudsz vmit? Én is gondolkodtam mi sül ki a kaméleonból, de eddig zsákbamacska számomra. Ezekért az ajándékokért szerintem is kár elpazarolni a tápot, bár belekezdtem ennek ellenére, de idő és kedv hiányában nem lesz meg, sőt lehet hogy fel is adom.
    Szóval érdemes kaméleont kipakolni? Mert akkor rendezem a tanyám. :)
    Szellőrózsa nemesítés nekem nem jött be, így már az elején feladtam azóta a környékére sem néztem, ezért nem tudok tanácsolni semmit. De neked további sok sikert.:)

**jeje**, ballamarika44, lazanne és 6 más kedveli ezt.
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Csillagoztam:)
    Én a rózsát "kinemesítettem", de még soha nem használtam ki az előnyeit . A következő eventnél ki fogom próbálni. Állítólag a nemesített növény több felröppenőt ad . Próba.cseresznye :D

Szép álmokat mindenkinek !

**jeje**, ballamarika44, Judy9 és 5 más kedveli ezt.
  4. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Szevasztok. csillagoztam. az eventet el kezdtem :) Szépek az új Farm Képek

5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!

Meghoztam az estikéket...
    Én a mogyoróval meg a hagymával vacakoltam, de semmire se mentem. A sok sikertelenség (már megint) miatt pedig azóta sem foglalkoztam vele.
    Na majd látjuk. :) Kíváncsi vagyok.

**jeje**, Judy9, farmercsaj és 3 más kedveli ezt.
  6. broza

broza Fórumelemző

Szia kedves Yucee!:) Kipakolni biztos érdemes, mert a hírek ablakban ott a "Tenyésztés előkészítése" címen. Viszont hogy mikor lesz, azt nem tudom, nem olvastam róla semmit. Eddig azt hittem, most hétvégén, de csak a Baby boom és a szupertápvásár van a hivatalosban.

7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Csillagozom...
    Most néztem o_O Gazdaköri képregény gyűjtemény 2 új feladat... Délután 18.00 Baby boom... És még tart a szendergő... Cserenap mikor lesz?! -.-

8. broza

broza Fórumelemző

Részlet a "Produceri hírlevélből" : " A visszajelzéseitek alapján úgy döntöttünk, hogy az "üzlet és ajándék" játékelem átalakítása az egyik legfontosabb feladatunk, és ezt az eventet gyakrabban fogjuk kínálni a játékban. Ahogy már tudjátok, pontos dátumot nem ígérhetek, de dolgozunk az ügyön!"
    Szóval.....egy nesze semmi ígéret, de aztán jól oszd be!xD:p

9. szellorozsa

Szia:) Sajnos kivi írták is nem fejlődhetett volna ki a titkosokból...mert ez a legújabb verzió:)...nekem lett 1 farkas annak örültem.
    Én azért csinálok annyit az eventből hogy meg legyen a felhősor..majd délután ha lesz a Boom.
    Igen pakold ki a kaméleonokat..mert majd lesz a tenyésztése.
    A nemesítést egyenlőre én is hagyom most aktiváltam a hagyma bónuszát a 25 %-ost ..próba egy kockával..és így supertrágyával
    3 óra alatt beér:) úgyhogy ezzel így elégedett vagyok:)
    Írok még egy kicsit hozzá..én délelőtt felét sem láttam a kommenteknek pedig előttem lett írvao_O. Igen Anna én is azért nemesítettem a felröppenők miatt..mert erről ódákat zengtek mikor felröpis event volt..akkor kipróbáljuk:). Rövid idő alatt sok felröpi:music:Téli csendesség

Utoljára szerkesztett: 6.2.15
  10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Megyek csillagozni. Randa szürkeség van mindenhol. Utálom.
    Na mégcsak a kaméleon hiányzott volna a Szendergő mellé! 8)
    Huh! Ez jólesett! Hát azokat a képregényeket nálam max a könyvmolyok fogják elolvasni. ;) 8) Semmi érdekes kapomány és nagy meló.

11. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok én a retket nemesítettem, 7,5%-kal nő a szupitrágy hatékonysága, kipróbáltam a rózsával és bejött, az event kész, még plusz fákat raktam ki, legalább ad tp-ét, mert cumit nem keverek, na megyek szétnézek a farmokon és osztom a csillagokat[​IMG]

12. lazanne

lazanne Fórum félistene

Gratulálok a sok farmarany fádhoz, jó lenne ha dobhatnál belőle, de tudom, hogy nem lehetxDhttp://kepkezelo.com/images/4uw33szz2ry7osic6p.pngezt kaptam tehenekből:eek:

Utoljára szerkesztett: 6.2.15
  13. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok csillagoztam,.
    Felhősor meg van.Szép napos hétvégét mindenkinek.

14. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét.....csillagok kiosztva...
    Meglett a felhősor is és végre a kincse 5. része is...

15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!

Röpülnek az estikék.

VÉGEZTEM! Megvan a felhősor nekem is. ;)
    Grat a kincseshez!

16. szellorozsa

Sziasztok..nekem is aktiválva a felhősor:) Erika gratulálok a kincseshez:)...én most a citromfűre gyűjtöm az AB-okat:). A képregényt nálam is Barik olvassák ha tudjákxD. Csillagozás.

akire33333, broza, **jeje** és 6 más kedveli ezt.
  17. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Utoljára szerkesztett: 7.2.15
  18. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép napot!
    Csillagszórok egy sort...később jövök olvasgatni is... :)

akire33333, ballamarika44, Judy9 és 3 más kedveli ezt.
  19. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, gratulálok a felhőkhöz és a sikeres tenyésztéshez, szép napot mindenkinek, csillagokat max adom[​IMG]

20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Csillagszórok itt a konyhábanugárálás közben. ;) Már megint gulyáságyúval főzök..... xD
    Mászliszta! Besszeg nekem szoha szemmi!
    Kukuccs! Előkerültél? Csak vidáman! Egy kis táncika:

akire33333, broza, **jeje** és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.