Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.

A csillagokat kiosztom

Marika

2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!
    Meghoztam az estikéket....
    Nevezz te is légyszí, légyszíííííííííííí....
    Annám csak az egyiken lehet. Vagy az egyiken, vagy a másikon..... Mindegyik ugyanazt az adatbázist írja. Köszi a kökényt aranyos vagy. :)
    Emlékezz csak a tejfa mizériára, vagy a kecskefejfára. Ma meg tele velük a pallás. ;)
    Nevezz te is légyszí, légyszíííííííííííí....

Last edited: Feb 22, 2015
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Emese,tudom, hogy csak az egyiken lehet, de én mindig a 3. sz. szavaztam eddig, most pedig pont ezen jelenik meg morcosan a kisember. :(
    Na mindegy,nekem jó az 1. is, csak beszámítsa a csillagokat :)

Hoztam a pályázatom:
    http://kepfeltoltes.hu/150222/P_ly_zat_2._www.kepfeltoltes.hu_.png
    Felajánlásom : mindhárom helyezettnek 1-1 cukkinis almatorta.

Szép álmokat mindenkinek !

4. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Sziasztok. Csillagoztam . Eventre készülök, Jó eventet :) :)

5. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Szép jó reggelt,pontoztam.
    Eső mentes napot a továbbiakban.8)

6. Judy9

Judy9 Törekvő

Szép reggelt!
    Nagyon szépek a nevezések és gratulálok mindenkinek a sikeres csemetékhez, én általában ezekkel mindig szerencsésebb vagyok, az újabb titokzatos ólakkal még le vagyok maradva.
    Csillagszórás...

7. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep napot mindenkinek!
    Sajna nekem sem volt szerencsem a csemetekhez,öszinten meg ilyen rosszul meg nem sikerült,de majd maskor.Nallunk szep napos idö van de azert hidek is van,holnaptol meg essöt mondonak talan 1 kis ho is lesz.A kepek igen szepek es nehez lesz a valasztas.Tovabbi szep napot es szerencses event kezdest mindenkinek.Megyek pontozni.

8. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, gratulálok azoknak, akiknél bejöttek a fák, a plusszokból bahán lett papagájtollfa, farmon XXL-es citrom, nagyon örülök neki, nálam bejöttek a fák, ja és lett végre bodzám is:p, megyek megnézem a képversenyről a képeket, aztán csillagozom is:D

9. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Esik. Brrrrrrr...........

Csillagozok.

Drágáim! Elfelejtettem, hogy event kezdődik, így mindenki a szokásos ajit kapta. :( Bocsika

10. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..holnap Boldog aratás napja 10-től:)..jobb lett volna ma:eek: event előtt:) Csillagozom..igen tényleg nagyon szép képek születtek..nehéz lesz választani:) Csillagozom...Jó eventezést délutánra...nem lesz annyirra nehéz...a beadandó Terményeket letudom az összeset papagálytollból:) (30 db. ) van belőle bőven..meg a piacon sem annyirra drága;)

11. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép délutánt!
    Nagyon szomorú hírt hozok....
    Szombaton betörtek hozzánk azóta se éjjelem, se nappalom... Este 7-kor!!!!!! Nem bírom feldolgozni, elfogadni... A lányom szobáján keresztül jöttek be, és a kis kutyám otthon volt... Sokkos állapotban találtuk, elvittük orvoshoz, a doki mondta a félelmen kívül nincs más baja, de azért figyelgessem... Nem tudom mit csináltak vele, de ez a tehetetlen düh ami magával ragad ez valami iszonyú... Ne haragudjatok, most kicsit kevesebb leszek...Még szerencse, hogy a Fruzsi velünk volt, mert otthon akart maradni... ÁÁÁÁÁÁÁ! Belegondolni sem merek. Egyébként a laptopomat is elvitték, ezért nem tudtam jönni. Most csillagozom...

12. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia..nagyon sajnálom:(..még olvasni is rossz volt:( nem hogy még átélni ilyen dolgokat:( Remélem valamelyest majd megtudtok nyugodni. Tényleg jó hogy lányod nem maradt otthon..Hál Istennek..szegény kutyulika:( hátha ő is majd megnyugszik...még egyszer nagyon sajnálom:(..remélem meg lesznek a tolvajok..és megkapják amit megérdemelnek!

13. medvesn

medvesn Junior szaki

Sziasztok!

Meghoztam a maxokat mindenkinek!

14. lazanne

lazanne Fórum félistene

Szia, nagyon sajnálom ami történt, együtt érzek Veled, remélem a rohadtakat elkapják, kutyuskát szeretgetni kell, idővel megnyugszik.

15. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét....NAGYON IGAZAD van, és igen gondolkozhattam volna, mielőtt "kidühöngtem" itt magam.....[​IMG]
    Nevezni, majd húsvétkor [​IMG] ...akkor már jobban ráérek....de most meg nagyon szép "képeket" készítettetek....
    Csillagok kiosztva.....

Anyu ez borzasztó..........sajnálom, de remélem megkerülnek a tolvajok, meg a kutyus is megnyugszik......

16. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Meghoztam az esti csillagokat!:)

Anyu, nagyon sajnálom ami veletek történt, kívánok mielöbbi megnyugvást nektek és hogy kapják el az ilyen gazembereket !!

Szép estét mindenkinek!

17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!

Hoztam az estikéket.

Drágaszágom! Borzasztó! Az egészben az a legszörnyűbb, hogy kotorásztak a holmiaitok között. Szerintem kifigyelték, hogy nem vagytok otthon. Még jó, hogy senki nem maradt otthon. A kutyulit lehet megrugták, mert biztos védte az otthonát. Jó, hogy nem lett baja. Ezután biztos sokkal bizonytalanabb lesz. Nehéz ez. Szorítok, hogy túl legyetek rajta.

18. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.
    A csillagokat osztom.
    Anyu nagyon sajnállak benneteket a történtékért.Sajnos ilyent már én is átéltem,még az unokám is ott volt nálunk.A betöröknek semmi sem számit, a rendörségeste 7-től majdnem éjfélig helyszínelt és egy honap mulva lezárták az ügyet, a tettes ismeretlen. Remélem neked negyobb szerencséd lesz.
    Szép álmokat Marika

19. yucee

yucee Fórumszaki

Sziasztok!
    Csillagokat kiosztom.

Anyu szomorúan olvaslak, remélem pár nap múlva túlteszitek magatokat rajta,és a kutyus is megnyugszik, szeretgetni kell, sokat. Azon hogy mi lett volna ne rágódj, örülj hogy nem maradt otthon, és hogy senkinek nem lett baja. Sajnos ilyen világot élünk, nálunk évek óta fényes nappal megy a betörés, tettes ismert, bizonyíték nincs sose....ez van ilyen világot élünk. Esetleg szomszédokkal lehet összefogni és jobban figyelni a másik házára kölcsönösen ha vagytok olyan viszonyban.

Kicsi Bogim(Bóbitám) 6 hónapos lett nemrég, kis pöttöm szépen iperedik, 6,6kg 67cm. A három bajságból kettő rendeződött egy makacskodik, lehet műtét lesz belőle. De az majd csak 1-2 éves kora között, én bízom benne, hogy addig rendbejön teljesen.
    Zsófim 2,5 éves lesz nemsokára, ősszel oviba megy(jesszum pepi) rohan az idő most születtek és már úgy nőnek mint a gomba én pedig apával vénülök.:)

20. Judy9

Judy9 Törekvő

Szép napot Nektek!
    Anyu, nagyon sajnálom, ami veletek történt, remélem ti is és a kutyus is mihamarabb megnyugszatok és túl lesztek az egészen!
    Hoztam egy kis boldogság hormont, főleg Anyunak!:) Csillagozom is...

Thread Status:
Not open for further replies.