Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. broza

broza Fórumelemző

Sziasztok! Sajnos itt 3-ik napja esős, szürke idő van, már jó lenne egy kis napfény! Szavazatomat Jeje babának leadtam, bár nagyon nehéz volt választani, annyira gyönyörűek a képek!:inlove:
    Megyek csillagozni![​IMG] [​IMG]

2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Hoztam néhány éjszakai csillagot :)

Csillagfényes, szép álmokat mindenkinek !

3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    1 kis vígasz:
    http://kepfeltoltes.hu/150227/f_nyerem_ny_www.kepfeltoltes.hu_.png

Csillagozom.
    Megírtam a szavazatomat, viszont lazanne nevezős képét nekem nem nyitotta meg, 3 x is próbáltam...
    Szia! Neked is ment a 9-es.
    -------------------------------------------------------------
    Pletykából:

Sziasztok!
    A németeknél azt írják, hogy márciusban jön egy új Bahamás gazdaköri, aminek 7 része lesz.
    Szerintem ez azt is jelenti, hogy a következő hónapban bekerül a játékba az a három fa, amiről írtátok, hogy AB-be fognak kerülni; és azok is kellenek majd a feladatba.
    ---------------------------------------------------------
    Tessék gyűjteni az arany banánokat!​

Last edited: Feb 27, 2015
  4. -szellorozsa-

-szellorozsa- Utánpótlás-írogató

5. Judy9

Judy9 Törekvő

Sziasztok!
    [​IMG] Csillagszórok...
    Szép napot midenkinek!:)

6. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, szép napot, sikeres eventezést mindenkinek, lassan én is kész leszek vele, Anyu gratulálok a nyereményedhez, a szavazatom leadtam én is, most csillagolok[​IMG]

7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Mit szerettél volna írni drága Rózsám?! Mert nem jelent meg semmi....

8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Kész az event. Éééééés nekem is van kalózom :) bibibííííííííííííííííííííí! Javulgatok.
    Nagyon szépek lettek a nevezős képek, nem tudok választani (még) Csak ámulok-bámulok, milyen kreatív kis csapat ez!
    CSillagszórok.

-Anyu- Köszi az infót. Mi lenne velünk nélküled?! ;) Kutyuka megnyugodott?

9. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Sziasztok. Csillagoztam. Gratulálok az eventhez és a kalózhoz :) nekem minden megvan az eventhez,még a növények is tul vannak termelve,csak 300 valahány felröppenő kell még :oops::oops: :),meg Gazdakörizek+ készülök mert elvileg jönn a KAMÉLEON tenyésztés 8) :):) :D . hol is vannak azok "Nevezős képek" ? :) Jó játékot.
    ------ -----
    Márciusi event kalendárium ITT

10. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok:) azon a gépen nem tudtam:) Event nállam is kész.
    Pletykából:
    Sziasztok!
    A németeknél azt írják, hogy márciusban jön egy új Bahamás gazdaköri, aminek 7 része lesz.
    Szerintem ez azt is jelenti, hogy a következő hónapban bekerül a játékba az a három fa, amiről írtátok, hogy AB-be fognak kerülni; és azok is kellenek majd a feladatba.
    ---------------------------------------------------------
    Tessék gyűjteni az arany banánokat!
    Köszi a pletykát Anyu...hát nekem most lesz mindjárt 38 AB-om..nem tudom tartogassam akkor arra..vagy még 3 szobor hiányzik szőlősóska..moringa...gyömbér...:music:nem tudom ebből váltsak ki..vagy tartogassam az AB..
    Nekem is van Madárijesztő...volt még 3 DB. partypörgetésem a múltkoriból...és elsőre kipörgettem egyből az ijesztőt:) ....utánna még vettem....hát lehetett volna több virág alig adott abból:(
    Én is elküldtem Jejének a szavazatokat..nem volt könnyű..de muszály volt..nagyon szépek mind:)

11. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét!

Nagynehezen szavaztam. Alig tudtam választani. Nagyon szépek lettek a szerelmes képek.

13. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Jöttem olvasgatni es pontozni.Event kesz,kaloz sikerült több mint virag, meg csak szavazni kell ami nem is olyan egyszerü.

14. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép estét!

Anyu,nekem szépen bejön lazanne képe a listán...Nem tudom nálad miért nem...o_O
    Köszi mindenkinek a kávét ,teát,finomságokat! :)

15. kisstiti

kisstiti Törekvő

Sziasztok! Csillagozom.
    Úgy látom, hogy a cserenap megint kimarad! :( Tudom, hogy azt nem szokták beleírni, mert mini event, de sehol se híre se hamva. :( Pedig már annyira várom!

16. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    A csillagok mentek. Marika

17. lazanne

lazanne Fórum félistene

18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Szia lazanne. Igen köszönöm, azóta nekem is megnyitotta már, csak valami errort írt ki...
    Csillagozom.

19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Szeretném elsőként a törzsgárdában üdvözölni koko.54 gazdatársunkat.

Csillagozok.

20. kisstiti

kisstiti Törekvő

Sziasztok! Csillagoztam.
    Jó pihenést mindenkinek!

Thread Status:
Not open for further replies.