Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szivi! :)

jófarmerlány, szellorozsa és Azari02 kedveli ezt.
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Csillagoztam :)
    Anyuci, szuper lett az új farmocskád:)
    Szép estét mindenkinek !

3. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek
    A csillagok repültek
    Nálunk a felhö elkergette.
    Szép vasárnapot nektek.

Marika
    Ui: Anyu jó hogy csináltál képet,mert én sok ólat csak így látok. Szép afarm képed.

4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Köszönöm drágáim! Én eltervezem,(a farmom) Rózika kivitelezi... :D
    Cserenapkor szóljatok már drága drusszámmal is megbeszéltem, amiből több ólam van, nagyon szívesen cserélek, adok! ;)

5. garazda74_BULI2_-DAVID98-

garazda74_BULI2_-DAVID98- Fórum-zöldfülű

Szevasztok Most itt vagyok a 3-ik Farmomon Drágasszágaim xD :D Mindjárt jövök a garazda74-es farmommal. az X-Faktoron Nagyokat röhögtünk xD :D 1000-el készülök a Tenyésztésekre :D

6. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Nah Már itt is vagyok.Lehet hogy holnap Pár olat tudok venni 1, 2 vagy 3-at :p :D
    Cserenapkor írjatok cserélnék:pxD :D

Kakast? mivan? :p :D

7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Csillagozom...
    Most néztem Dávid szép a kergéd... ;)

8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Tegnap bulizni voltunk, volt ám rakd arrébb a küszöböt..... Késő este értünk haza. Abból a nyamvadt titokólból na mi let???? Hát kikelt belőle 1223-dik MACSKA.>:( Bosszúból vettem még egyet. 8):pxD

Csillagozok.

Mátkaszágom, gratula a sok szépszégesz békához, gólyához, sünhöz. Ezekkel én isz úgy vagyok, mint Marika. Cak a képeden látom....:oops:;)xD

9. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Pontoztam,druszám szép lett az új rendezésű farmod ,legalább megtudom nézni a gólyát,brekit meg a sünit.:D
    Nem sikerült egyik sem,alap meg narancs .:mad:További szép napot mindenkinek.:inlove:(Ildikó-gazda)

10. Azari02

Azari02 Junior szaki

Sziasztok!
    Csillagok kiosztva!
    További szép napot!

11. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szépséges napot Nektek drágáim! :)
    Ez jóó volt! Úgy látom többen vagyunk ezzel így!xD
    -
    Anyuszi,köszönjük a kávét! :)
    Csillagozom! :)

12. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..jó lett Anyu az új képed..legalább látom milyen a brekiól:)...meg a gólya..(azok már elmentek valóságban):)..szépen elrendezted..
    Szép napot.
    Most én lehet kihagyom a titokólat..most nincs farmaranyam..de biztos lesz nemsokára újból..
    Dávid-gazda..látom neked is új kép van..szép lett..sok mindened van a kergébe:)
    Tyúkanyó..Csilla hol van mostanában nem látom?:eek:

Utoljára szerkesztett: 7.9.14
  13. kriszbabu57

kriszbabu57 Haladó

Szisztok a csillagozás szavazást jelent? Hogy tudok ide képet rakni a szövegbe?

jófarmerlány, **jeje** és szellorozsa kedveli ezt.
  14. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

**jeje** kedveli ezt.
  15. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Méreg megesz! Írtam a panaszba. Hiába a sok ól, kaptam olyanokat,:eek: nem is keveset, amiért nagyon mérges vagyok.>:(
    Cserenapkor írjatok rám! Mind!

16. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Hali!
    Igen, határozottan szavazást jelent! :)
    -
    Anyuszi...sajnálom,hogy nem jött össze a kakri. :cry:
    A barkácsolt ólakat igazán nem kellett volna benn hagyni a titkosokban...:music:

17. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok!:)
    Mentek a csillagok.
    Ahogy látom sok ok felétek sincs az örömre a titokzatossal kapcsolatban én próbaképp vettem kettőt mert gondoltam, ha "javítottak" rajta hátha jobb lesz, hát nem lett... Kaptam egy HALÁSZTANYÁT, és egy valamivel jobbnak minősülő, piros struccólat, ez még a normális kategóriába is sorolom, fáknál is folyton csak xl jön, úgyhogy erre az egészre feleslegesnek tartom hogy költsek bármit is. Fát még veszek is mert az még olcsóbb, de 15 fararanyért halásztanyát kapni a 92-es szint kapujában felháborítónak tatom...

18. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Sziasztok :D Panasz könyvbe hol írtál? Milyen olak lettek? Írni fogok xD :D Titok olra hajtok hátha egy...egy KAKAST kapok :p :D Meg Gazda körizés meg a BAHAMARMA mert ott is haladni kell :D Felétek?

Hát ja. azé ez mi má? Adjanak már több új olat ami van jelenleg! Javítani kéne MÉG ;) :D

19. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Sziasztok!Csillagok kiosztva,kakas,sün,béka sehol.Hányszor megfogadtam már,hogy nem költök,de annyira szerettem volna,ha legalább a háromból egyet sikerül.:(

**jeje**, szellorozsa és jófarmerlány kedveli ezt.
  20. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Csillagoztam !:)
    Szép álmokat mindenkinek !

**jeje** és szellorozsa kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.