Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..nahh a Finisbe meghoztam az eredményt...hasra esés nem voltxD:(
    Farm: Japán naspolya
    xl .:bükk birs szivar bodza citrom citrom
    xxl.:cukorjuhar alma mandula citrom datolya
    állatok: süni róka egér kakas gólya ezek tűrhetőek
    -------------------------------------------------------------------------
    Baha: szentjános tűzvirág tűzvirág papagálytoll
    xxl. :brazildió brazildió :music:
    xl.: mandarin gránát moringa bdió gránát pisztácia
    állatok : jahh az nem volt:cry:

Kezdődik a következő?o_OxD

2. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, nekem 2-es szintű birkagyapjú, 3-as szintű ló, szentjános kenyérfa és pisztáciaXXL, eze:wuerg:k a bőregérkék ugrálnak állandóan, rá is csaptam, de kaja még nincs, majd holnap, addig koplaljanak

Judy9, macskafarm, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Lett kivim... Nem is egy, hanem kettő!!!! :p Így most ikerbe nyomom... A bahást megsem néztem, (volt az is???!?) Úgy siettem az eventel, hogy befejezzem...
    A farmra: Fa: xxl bodza, (még nem volt, csak 30 db...) -.- xl blabla, meg xxl blabla..,ja és lett sima blabla is. Megsem néztem, csak töröltem, ment a raktárba...
    A mostani eventet úgy értelmezem, hogy a növényekből, ami eventes elég 1500, meg 1000?! o_OAztán keverni a malomba, és aztán etetés, és jönnek az ajik? Ha akarok akkor még keverek sok-sok szárnyastápot, aztán jön dögivel a talányos?! Remélem jól csinálom...;)

Judy9, macskafarm, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igen, pontosan úgy megy ahogyan leírtad.

macskafarm, koko.54, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  5. szellorozsa

Gratulálok a kivikhez:) mondtam én neked mire megint lesz csere-nap meg lesz..csak nehogy akkorára a pajtád roskadozzon tőlexD. Én is úgy gondoltam így csinálom ahogyan írtad..még nem kevertem semmit..először úgy olvastam Hororrnyuszi:oops:sajnáltam szegény nyuszikat hogy le kell darálni:(..de utánna jobban olvasva láttam horrorszusi:) kell.

Judy9, Galadriel, lazanne és 5 más kedveli ezt.
  6. jusztin40

jusztin40 Fórumszaki

Sziasztok ! Ment a max mindenkinek ! :)

7. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.
    Az eventel én is végeztem,
    de a titkokkal nem dicsekszem.
    Jött vakond, mind régi, új a gólya.
    A fák között értékes a tűzvirága,
    A többi sima és XL őszib. körte és alma.
    Nektek gratulálok, és további sikert kívánok.
    Marika.

8. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Köszönöm szépen! :)
    xDxD Horrornyuszi...
    horror(A)nyuszi...

Anyácska13, farmercsaj, Judy9 és 8 más kedveli ezt.
  9. macskafarm

macskafarm Junior szaki

Sziasztok pontozgattam ,már amikor nem aludtam,benyaltam valamilyen vírust.
    2 napig többet voltam 1 bizonyos helységbe,mint a lakás többi pontján.
    Sajna így telt el a múlt hetem csütörtöktől.Ma már jobban vagyok .
    Jó éjt.

Anyácska13, Judy9, akire33333 és 7 más kedveli ezt.
  10. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Csillagozom...
    Drága drusszám! Gyógyulj meg hamar! :)

Anyácska13, farmercsaj, Judy9 és 6 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

Sziasztok:) Szép ANyuszi:)xD
    Ildikó gyógyuljál meg:)
    Csillagozom. Most etettem meg a denevéreket..meg vagyok elégedve a dolgokkal..kupon CSp Tp kitevő:)

Anyácska13, farmercsaj, Judy9 és 7 más kedveli ezt.
  12. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, hamarosan kész a száz kajcsi, az ajik nagyon jók, a bahán kétszer léptem szintet, legyen nektek is szerencsétek!:p

13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot.

Betegeknek gyógyulást kívánok.

CSillagozok.

Az előző event kapományai:

Kicsikén:
    3 citrom xxl, datolya xxl, fenyő xxl, bodza xxl, 2 japán naspi, 2 szakura, körte xl, mandula xl
    piros szamár, vakond, hód xxl, narancs kecske, narancs pehelytoll
    amherstia, 3 papagájtoll, mombin xxl, mandarin xxl, 2 szentjanikenyér, 2 bdió xl, kakaó xl, sárkánygy xl

a nagyon:
    2 kowhai, bodza xxl, 2 citrom xxl, szeder xxl, cukorjuhar xxl, datolya xxl, bodza xl, 2 bükk xl, szakura
    gólya, 2 hód xxl, 2 macska
    papagáltoll, cédrát, tűzvirág, szentjanikenyér, 3 gránátalma xxl, licsi xxl, sárkánygy xxl, csavarpálma xxl, maté xxl, mandarin xl

Na ezért nem veszek titokólat. Mégcsak véletlenül sem kapok soha semmilyen értékelhetőt. A hód meg a macsek folyik ki a pajtából, a vakond úgyszintén, a narancs kecske meg pehelytoll nem egy nagy durranás, egyedül talán a gólya VALAMI.
    A fáknak örülök, azok jók lettek. Osszam be....

Etetem a bőregereket, hátha azok hoznak végre valami értékelhető titok ólat.

14. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    En meg csak most hozom az eredmenyt,meheszet 2szint,kecske 2szint,mosomedve,beka,es termeszetesen a kedvencem (Retro hodvar) citrom xxl,Japan naspolya 3,bodza xxl,datolyapalma xxl,diofa xxl,cukorjuhar xxl.bahara brazildio xxl,amherstia,granatalma xxl,pistazia xxl,mangofa xxl,szentjani,tüzvirag.aranylag igen jo sikerült,amit szerettem volna meg mindig kerülget (kawhaifa) ez meg nincs,de türelmes vagyokxDgratulalok mindenkinek a sikerekhez,most megyek csillagozni es denever vadaszatra.

15. yucee

yucee Fórumszaki

Sziasztok!

Bár az eventet nem tudtam teljesen befejezni, de a titokból ezek lettek: vakond, retro hód++, farkas, kaptár piros, angóra sárga, citrom xxl 2, citrom xl 3, sárgabarack xxl 2, datolya xxl, kowhai, cukorjuhar xl, alma xl, szilva xl, pisztácia xl, papagájtoll, tűzvirág 2, szentjani, mombin xxl, licsi xxl, gránát xxl, avokádó xxl, szőlősóska xl, mandarin xl.
    Az új dolgok csak mutatóba, de legalább a fák zöme xxl. :) (A hód helyett jobban örültem volna egy kivinek!!;):p)

Ez a denevéres event tetszik, hogy lesz-e száz vagy több tápom majd kiderül...mindenesetre az első 30 megvan és a kapományok is jók. 3 titokól érik, sok baha tp-t kaptam, szintet is léptem vele. Bár a szívszerelmem az aranybanán eddig elkerült.:p

Szép estét! Csillagok kiosztva. ( Ha írok is ide akkor mindig megy ha nem írom le akkor is! Elfelejtem..írni.)

16. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    A csillagokat elhintettem mindenkinek ! :)
    A Svájci event titokfái:főfarmon semmi különös: az xl almafától a szakuracseresznyéig minden, de semmi új, különleges fa, a Bahán a legjobb ,1 db tamarinduszfa és 1 cédrát a csúcs, a többi gránátalma, tűzvirág , datolyapálma, meg ilyenek !
    Az 5 db tenyésztés: 2 egérlyuk, 1-1 narancs kaptár és szamáristálló és 1 retró hódvár.
    Évike/éva1953/ nagyon szép lett a farmod :)
    Mónikának /teomokus/, kissé megkésve Boldog névnapot kívánok!

Szép estét mindenkinek !

Utoljára szerkesztett: 5.5.15
  17. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, kész vagyok az eventtel, még aranybanánt is kaptam, holnap még etetgetem a szárnyasokat, mert nagyon jók az ajik, szép estét.:D

18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szépeket!

Végeztem a 100 etetéssel, ennek eredménye 7 titokól és 2 titokfa. Sok TP, BTP, és CsP. tetszik ez a fajta event, még etetek-keverek.....

Estikék kiosztva.

19. medvesn

medvesn Junior szaki

Sziasztok.

Csillagoztam.

Anyácska13, farmercsaj, Judy9 és 5 más kedveli ezt.
  20. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Vegeztem en is az eventel,3 titokol,4 titokfa es sok kuponok tp, btp, csp most hajtas a Totemkarmen farao.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.