Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Hali ism... :)
    Egyenlőre befejeztem az első hozzászólásomat. Kicsit rendeztem, de sajnos régi fórumról rengeteg sok dolgom odaveszett,amiket már nem lehet semmiképpen sem visszahozni már... :(
    További szép délutánt! :inlove:

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

3. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Nahh... sok-sok szabály épp az ami miatt megútálta mindenki ezt a fórumot!
    Én kifejezetten rosszul vagyok ettől az új fórumtól...Régi is már túlságosan elidegenedett...ez meg...uff...:wuerg:
    Nem hiába jövök szinte havonta egyszer...:music:
    Sorry a véleményért...de sokan vagyunk így ezzel...8)

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A régi fórumon is ezek a szabályok voltak érvényben, szinte semmi sem változott. El kell (és kellett) fogadni, hogy egy hivatalos fórumban vannak szabályok amiket a közösségnek be kell tartania, pontosan úgy ahogyan a mindennapi életben. A döntés pedig mindenkinek a sajátja.

5. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Hello!
    Valóban ilyesmi szabályok voltak. Azonban rengeteg minden változott mint külalakra, mint keresési funkciókban és láthatóságban...
    Amiket egyáltalán nem könnyű megszokni...sőt,inkább megszökni... :)
    És tudjuk....a szabályokat el kell fogadni és az újításokat lenyelni...mint gólya a békát! xD

6. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Én azt mondom hogy van sok jó újítás is ,de a keresés tényleg nehéz néha, meg van pár funkció ami dísz ( egyenlőre mert csinálják elég sokáig..) és csak valamikor tudjuk használni. Az is tény hogy mindenhol kell még Újítás Farmon,Fórumon és Chaten is,de elég jól halad a farm is ezzel a sok új cuccal is ami a videóban van, bár a korallzátony is jöhetett volna már előbb de ugy látszik hogy már nyáron valamikor jönn az új cuccokkal is :D De kell még sok Újitás :D Hajrá BP Hajrá Skacok,ügyesek vagyunk, Jó eventeket mindenkinek :D

7. yucee

yucee Fórumszaki

Sziasztok!

Csillagok kiosztva!

8. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét....Csillagok nálam is kiosztva....

9. jusztin40

jusztin40 Fórumszaki

10. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..jöttem csillagozni:) és Rózika milyen gyönyörűséges képet alkottál:))..csodaszép:)...én is most fabrikálok egyetxD..ezeket a gyönyörű virágokat nem lehet kihagyni..reggelre érnek be..majd meglátjuk hogy mutatnak:) Fiúk ti is csináljatok egyet az apaiból:)..Koko..Dávid:))...biztos szép lenne. Szép estét.

11. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    A csillagok repítve.
    Marika

12. broza

broza Fórumelemző

Köszönöm szépen!:) Eventhez hozzá sem piszkáltam, inkább előkaptam az alkotókedvemet....annyira szépek ezek a rózsaszín rózsák, hogy nem lehetett kihagyni!
    Lehozom Néktek a csillagokat is az égről.....és elszórom a farmjaitokra!:) [​IMG][​IMG] [​IMG]

13. Dávid_gazda_garázda74

Hát majd meglátjuk szellorozsa :D Elöbb az event legyen meg ;):D

ÚJ HÍREK ITT - JÓ Event lesz :D:D:D:D:D:D:D:D

14. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Csillagozom...:)
    Rózika, Rózsám! Szépségesek vagytok! :)

Last edited: May 10, 2015
  15. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, részemről az event kész, már ami érdekelt, a többit nem csinálom, mert most a malomba termelem a tápnak valókat, aki csinálja annak hajrá, csillagozom.:)

16. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok!:)
    Hát már az idejét nem tudom mikor jártam erre.:eek: Küldtem a csillagokat mindenkinek.
    A suliban ha eddig nem voltunk elhavazva hát akkor majd most...Szerdán töriverseny, hónap végén és június első hetében magyar vizsga, írásbeli, szóbeli, 40 tétellel. Töriből ugyancsak ilyentájt próbaérettségi a 3 éves anyagból. Na meg persze ott vannak a mindennapos kisebb nagyobb apróságok is. Nem ígérek semmit mert az sosem jött be eddig, de remélem hogy többet tudok jönni mint az elmúlt hónapokban.
    További szép napot!:)

17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Én is befejeztem az event számomra érdekes részét, és kraktam az állatkáimat. A kivit is, meg a farkasokat is, meg a süniket is. :) Sajnos kacsacsőrt csak a kacsáimon láthatok. :( Nagyon sokáig tart a tanya újbóli berendezése, még a masinával is. Nagyon uncsi. A felhőkből is elegem van. Olyan hosszú már a paszuly, hogy legebedek mire megmászom. Napi 1x épphogy kibirom.
    Csillagozok.
    Hát üdv itt kedvenc Márkom! De régen hallottunk már rólad. Úgy hiányoznak a beszámolóid. :( Szorítunk neked a versenyre, és a próbaérettségire is. Aztán ne feledj bennünket, itt mindig tárt karokkal várunk.

18. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..:) Kész az eventem...meg van minden...most már pakolás ha lesz időm.. kiteszem a titokólakat majd hátha meg lesz kacsacsőr:) Én is kívánok sok sikert Márk a vizsgákhoz:)
    Köszönöm Anyu:)..te is készítsél egyet:) Dávid biztos jó lesz az az event-..de egyenlőre hallani se akarok rólaxD

19. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szépséges délutánt Nektek!

Megy egy kanyar csillagszórás...8)
    *
    Gyönyörű képek készültek ezekkel az új virágokkal. Gondolom eventnövények lehetnek...
    Bocsi,nem vagyok ezekkel tisztában,mivel azt sem tudom már milyen újdonságok kerültek játékba,mióta nem műkszöm...Az eventes dolgokról meg pláne semmit sem tudok...De őszintén...egyenlőre jobb is így... :)

Last edited: May 10, 2015
  20. Dávid_gazda_garázda74

Sziasztok :D Márk Sok sikert 8) event 94%-a kész márcsak 420 nagyitó kell :cry::music:xD>:(:D és 120 Rovar határozó xD :D
    Haladgatok :D Szép napot majd Jövök :D.

..................

Nem ajándékküldő topik, az ilyeneket privátban intézzétek, vagy használd majd az erre szolgáló topikot. /-East17-/

Last edited by moderator: May 10, 2015
Thread Status:
Not open for further replies.