Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. broza

broza Fórumelemző

Engem meg üldöznek a színes ólak....jött piros szamár, piros tehén, rózsaszín kecske....sőt két jávorszínpad is, meg kutya, meg több xxl hód.....de nekem nem ez kell, hanem illatszertár![​IMG]Cserenapon szívesen elajándékozom mindet, csak szóljatok!:) Titokólat én sem veszek többet....legalábbis most....13 db-ból egy nyüves teknős sem jött!

Judy9, Anyácska13, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Nahh akkor én is beszámolok rajtatok felbuzdulvaxD...:mad: Gőzösön: alapkutya..hód++..sárgapehely...egyet még kiteszek most jött be a szerelvény..és szerintem befejeztem...illatoznak majd a virágok.:eek:
    Titokól: 10-et vettem: sün..galamb..2retro hód:cry:.. vakond.. narancsméh..sárga tehenészet..mosómedve..sárga pehely..és kacsacsőrű...ez jó még nem volt. Semmi értelmes..semmi új..teknősről persze nem is álmodtam...vagy mégis?:)
    Koko gratulálok a sok jóhoz..úgy látszik férfinapra megérdemelted:) Lazanne neked is..én még soha de soha nem kaptam semmibe rózsaszín ólat..nahh panaszirodát bezárom...Sok sikert aki még vonatozik..remélem nem returral:)...és aki vásárol annak is. Ne sírjál Rózika...elijeszted a teknőstxD
    Emese a narancstojatón jót nevettem:)...gondolom te nem:(

Judy9, Anyácska13, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

koko.54. Köszi a képet. Még jó, hogy lementetted.

Annám: Köszi a mjuzikát. Majd, ha kimorogtam magam összerakom....

RÓZSASZÍN ÓL????? Hát OLLAT IS tud(na) hozni???? Na mind1. Nem morgok tovább, én vagyok a h.le, hogy még mindig reménykedem, hogy 1x változik valami, és majd nem érzem kitolásnak az egészet.... mondjuk egy kis sikerélmény...... de ha nem köll a pénzem, hát nem köll.....

Azért jó ez a sok-sok új ól, hogy már nem tudom követni mi hiányzik, mi nem.... és már nem is izgat annyira. Megnőtt az ingerküszöböm...

Szellőcske: IGEN! Az a narancstojató nagyon-nagyon köllött. A másikon meg SÁRGA tyúkól! Azt nem iSírtam.

Rózi: Lövöm a rózsa kecskédet. Adok érte sárgatyúkot xDxDxD

Judy9, Anyácska13, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot!
    Vonatozok, vonatozgatok... Eddig lett 678.986 db kutyám.... >:(meg 1 narancs kecske... :cry::cry::cry: Úgy látszik a teknőssel befogták a szám, azt karácsonyig osszam be...-.- Illatozni AKAROK!!!!!!
    *****************************************************************************************************
    [​IMG] Csillagozom...

Judy9, Anyácska13, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  5. lazanne

lazanne Fórum félistene

nagyon szép az erdőd!!!gratula

Judy9, -Anyu-, Anyácska13 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. lazanne

lazanne Fórum félistene

köszi, gratulálok a kacsacsőröshöz, vettem 3 ólat, majd kiderül lesz-e tekenős, vagy kacsacsacsa

Judy9, szellorozsa, farmercsaj és 5 más kedveli ezt.
  7. csilla1865

csilla1865 Utánpótlás-írogató

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.5.15
    Judy9, szellorozsa, farmercsaj és 5 más kedveli ezt.
  8. lazanne

lazanne Fórum félistene

Szia, Neked is, bár most már inkább jó éjszakát és szép álmokat!

nos dobozos lett a 3 ól, ennyit erről

Galadriel, Judy9, farmercsaj és 5 más kedveli ezt.
  9. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Sziasztok. Csillagoztam. Titok ólat nem vettem mert nincs miböl... ha lesz miből akkor talán 1 -et veszek. Ez az expresz itt szórakozik és kezdem unni.... BP Újítások kellenek sürgősen...>:(>:(>:( 4 vonatot inditottam ( Illatszer gyár hitbe de tévedtem...>:(>:(>:( még egy Textil is jó lett volna..mindegy..) 3 kész lett: Retró Hód ól-most komolyan mi a .... kell?? nekem ugyan nem,amiket adtam Pl szönyeg csomozó többet ér mit egy retó hód,van 4 db oszt mit kezdjek vele? azért nem adom a vonatba mert akkor 1 felesleges vonatozásom lenne... van egy csomo hód olam, erre Egy Retrót ad, kösz inkább nem. Narancs angóra -.- mégis minek? olcsobban megveszem vagy ha 10 évente 1szer kell valamihez akkor meg tudom a 2 ólbol termelni..... 3-ik meg sárga Méhészet? itt már muszáj nevetnem kinomban,de max azt még méz ügyileg jól veszem...... 4-et várom hátha ILLATSZER GYÁR lesz,így valami haszon is lenne. inditanék 5-et de nem tudok miből és CSP-t nem ér,max ha addig valami ólaság össze gyün akkor lesz 5-ik. remélem a 4-ik az már Illatszer Gyár lesz..:p :D

Pár érdekes képxD ITT ITT ITT ITT ITT ITT ITT ITT - lényegében az "I-információscucc" vándorol így vicces. ITT - Repülő expressz vonat is járkál az Expresz vonat mellet illetve felet? Ez JóxDxD:D :D!!.

Event ITT a 99,99%-a lett kész ( ha még jött volna 140 nagyító akkor kész lett volna) Nekem megfelelő eredmény,felröpi és Nyövények stb.-hez képest Igen jó :D Én is Gratulálok mindenkinek és próbáljátok nem lebontani 1 házat dühötökben velem együttxD xD Majd lesz jobb ;) :D

Most Nyomatom a Gazdaköriket 1000-el , és ez az Új Gazdaköri(k) ( 1 és 2 része) Nagyon Jóó,Még ilyet BP :D Na a Regényem ezzel kész xDxDHamarosan jön a Folytatása az XXXXXXXX Évaddal xDxD:D Jó Játékot Mindenkinek,Megyek Fórumozni , infókra vadászni, Új Híreket,Információkat Gyűjteni,és elnézek a Pletyisekhez is:p :D Majd jövök... :D

Judy9, farmercsaj, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  10. Anyácska13

Anyácska13 Junior szaki

Sziasztok!

Csillagoztam egy kört!
    De jó mi is megyünk, de mi majd csak januárban! S Edina is választhatta volna a cicust, de annyira el volt mindennel foglalva, hogy csak a szívet mondta, szerintem a többit meg sem hallott! ;)
    A nagydologgal is jól állunk! Tegnap megvettük a csodafegyvert! Olyan wc ülőkét, aminél alapból rá van építve a szűkítő, plusz lecsapódás gátló mind a 3 része! Nagy a sikere, azóta minden oda megy! Hurrá! Talán végre a bilit is elajándékozhatjuk! ;) :D

Judy9, Galadriel, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  11. Dávid_gazda_garázda74

JEEAHHH Siker,lett egy ILLATSZER GYÁRAM :D:D a Vonat így kész,így megérte ez a körxD:music::D Sok sikert mindenkinek:D

UI: Hírek a pletykagangról ITT

Utoljára szerkesztett: 14.5.15
    Anyácska13, Judy9, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  12. szellorozsa

GRATULÁLOK:) Én is most raktam ki még egy próbálkozást..hátha...reggel meglátjuk.
    A regényed is nagyon jó lettxD..várjuk a folytatást:)...nállam sikersorozat:)
    ;)

13. Dávid_gazda_garázda74

xDxD Lehet hogy két felvonásos regénnyel fojtatom valamikor :D:music:xDxD Köszi. Neked is Új Ólakat kívánok :D Lehet hogy holnap valahogy lesz 5.-ik vonat,meglátjuk :music: :p :D Majd jövök...

UI: Inditottam 5.-ik vonatot,háta az is Illatszer gyár lesz. :p:):music::D:D

UII: Most Pörgettem a Malmon és Milyen szerencsém lett,Pörgettem egy Retró Hód ólat,igaz hogy 9999999 db van dejóvanazúgy xDxD:cry::mad:xDxD8):D:D:D:D

Tuti hogy lesz valami a Hódokkal ha így dobálja nekünk...??!!?? o_Oo_O:music::D

Utoljára szerkesztett: 14.5.15
  14. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Csillagozom..

Tegnap megérkezett az illatosom...:):)
    Bodogsááááág van...
    Dávidom! Köszönjük az infóáradatot! ;) És gratula az illatszerhez!

15. szellorozsa

Sziasztok Jó reggelt..tegnap este feltettem returral a hódjaimat...reggelre egy jávorszínpadot kaptam...ez legalább nem hód:)...úgyis csak 1 van belőle...várom az illatszert..most küldtem megint rakományt...Anyu Gratulálok az illatszerhez:D...Hogy ti milyen szerencsések vagytok:)..legalább már nektek van Dáviddal... hátha lesz nekem is:sleepy:

16. lazanne

lazanne Fórum félistene

a remény hal meg utoljára:wuerg:
    elindítottam egy utolsó rakományt, talán jön valami jó:oops:

Anyácska13, Judy9, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  17. broza

broza Fórumelemző

Szerintem hisztíííjjjjjééééé Te is Szomszédasszony, mert nekem bejött.....most kaptam a második illatszertáramat!xD
    Drukkolok, hogy Neked is bejöjjön!:)

18. szellorozsa

Köszönöm Lazanne...és Bróza a támogatást:)...most raktam ki szántóra...majd meg látjuk illatozik-e?xD

19. jusztin40

jusztin40 Fórumszaki

Sziasztok ! Ment a max mindenkinek ! :)
    Emese nagyon szép lett a videó gratulálok ! :)
    Gratulálok aki újj ólat kapot ! :)

Anyácska13, Galadriel, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  20. szellorozsa

Sziasztok....egyre jobban ívelt a pálya ma felfelé:)...sok hód után reggel jávorszínpad... délután piroskacsaól... este illatszer:D...
    1 óra mulva lesz még egy ami kifejlődik...az már nem is tudom mi lesz. Örülök az illatszernek..3 lepke kell hozzá..nem is tudtam. Úgyhogy nem kell feladni szerintem mindenkinek csak bejön egyszer:) Ami most meg lett az utolsó az is illatszer lett:) így lett 2 :)

Utoljára szerkesztett: 15.5.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.