Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...a kakukkolást még én is csinálom a mostani eventből ami kelett meg van felhő beüzemelve már reggel arattam is...azért folytatom a kakukkolást mert régi kitevőkből hiányzik és állítólag lesz a gazadköriben hétfőtől? és lehet pótolni...remélem jól olvastam
    Anyu ilyen sokat árultál 7 millát:eek: abból már vehetsz 2 VillátxD...ügyes vagy gratulálok:) Szép Hétvégét..Ünnepet Mindenkinek.

Lizike1961, koko.54, akire33333 és 4 más kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Jól olvastad.:)

Lizike1961, koko.54, akire33333 és 5 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Hát nem tenyésztek. Nincs kedvem. Esik ez a szutyarék eső. A növények örülnek, én kevésbé. Olyan gyakran van bébibum, hogy nem baj, ha kimarad. A kakukkok nem hoztak lázba. Sőt haragszom erre a feladatra.

Csillagszórok.
    Drágám! Én isz moszt írom utoljára: maradsz és punktum. ;)
    Gratu a sok píííízhez! Cak gyűtszed Drágaszágom! Ügyesz gaszdasszonyka vagyol, én tudom!

-Anyu-, koko.54, akire33333 és 4 más kedveli ezt.
  4. lazanne

lazanne Fórum félistene

Gratulálok, nem kevés, bár nekem lenne ennyim!:eek:

-Anyu-, koko.54, akire33333 és 3 más kedveli ezt.
  5. kisstiti

kisstiti Törekvő

Sziasztok! Csillagozom.
    Köszönöm én is, hogy engem sem vettetek le a listáról, hiszen már én is régen voltam.
    Amióta dolgozom, eventeken egyáltalán nem is csinálom, néha learattam este, de nem nagyon farmoltam. Egyébként a munkát nagyon élvezem ;) De igyekszem többet jönni hozzátok! :)
    Kellemes hosszú hétvégét kívánok mindenkinek!

Lizike1961, -Anyu-, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  6. broza

broza Fórumelemző

Ügyi vagy Anyóca....én is piacra termelek, mert köll a dohány!xD Sajnos a piac egyre jobban telítődik, egyre olcsóbban lehet eladni a szajrét!8)

-Anyu-, koko.54, akire33333 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Köszi az infót :)
    Ezt nem tudtam , de már igazándiból nem is érint.......

Benéztem , hogy valaki írt-e még nekem , de megígérem hogy többet nem jövök ;)
    Sajnos csak azt olvashattam , hogy egyesek a lejáratásommal foglalatoskodnak :wuerg:

Csak is 2 személyt töröltem ki a facéból , nem kell megemlítenem kik azok.......
    Ez a kettő szomim hajított ki a szomszédságából szinte abban a pillanatban , ahogyan itt elbúcsúztam tőletek ! Természetesen a jogukban áll , úgy ahogyan nekem is jogomban állt azt követően a facen ezt megtenni velük .

Nekem soha nem volt szívem kidobni egyetlen régi pirosló szomszédom sem , de most üzenem minden hűséges szomimnak , hogy nyugodtan keressen magának aktívabb barátot :(

Még egyszer kívánok mindenkinek további sok sikert úgy a játékban , mint a valós életben !!! :inlove:

mhanna és koko.54 kedveli ezt.
  8. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Az eventet befejeztem. a csillagok repülnek.
    Marika

Galadriel, -Anyu-, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  9. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét.....csillagok kiosztva....
    Kakukkolást befejeztem...megvan az amit akartam....
    Na most meg elmegyek és megnézem.......[​IMG] hátha valami jó szám nyer.....

10. broza

broza Fórumelemző

Lassan én is befejezem a kakukkolást! Nem volt valami nagy felhozatal, de nem panaszkodom.....sok fillér sokra megy!:) Most röpülnek a csillagok![​IMG]

11. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep hetveget mindenkinek!
    A mai nap nem ugy nez ki mint ha jo idö lenne,az essönek log a laba van egy kis szel is es remenykedem hogy elviszi a csuny felhöket, delutan szeretnenk grillezni.Itt mar par nepja igen jo idö van es remenykedünk hogy marad is.Ahogy olvasgatom lassan mindenki kesz lesz mar az eventel,gratulalok mindenkinek.Tovabbi szep napot es megyek csillagokat szorni.

Utoljára szerkesztett: 24.5.15
    farmercsaj, broza, ballamarika44 és 5 más kedveli ezt.
  12. lazanne

lazanne Fórum félistene

Nem fejezted be, mit akartál írni koko?:eek:

farmercsaj, broza, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  13. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napos vasárnapot!
    [​IMG] Csillagozom...
    Holnapi:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-3#post-243758
    //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    A pletyibe olvastam:
    Jós Jónás:
    Üdvözletem Kedves Barátaim!

Megérkezett a pecsét az engedélyre :D ;)

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    Csibekeresés közben ez fogadott:
    [​IMG] Mihelyt lesz egy szabad csibe a rendszer ide írányítja... :D

Utoljára szerkesztett: 24.5.15
    farmercsaj, Lizike1961, broza és 6 más kedveli ezt.
  14. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...az event nállam is befejezve..Anyu milyen tájképeket hoztál itto_O..milyen pecsét? Koko itt erre azért jobb idő van:)
    Rózika ott lenn az idézeted tetszik:)

farmercsaj, Lizike1961, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Csillagszórok.

Gratula az eventvégzőknek. Én most a lábam lóbáltam, és spóroltam a szuperkajával. ;)

-Anyu- milyen képek ezek? Tán 3D-s lesz a farm?

farmercsaj, Lizike1961, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  16. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Itt vagyok megint!
    Az idö igen jo lett meg most is szepen süt a napocska 25fok van,gondolom odahaza több van de itt ez mar nagyon jo ahoz kepest ahogy indult.A grillezes meg tart egy kis söröcskevel kiserve, hogy mit akartam irni?irtam, de neha a gepem viccelödik nem is vettem eszre a hibat bocsi mindenkitöl.Most megyek meg egy kicsit pletykazni,tovabbi szep delutant mindenkinek.

farmercsaj, Galadriel, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  17. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.
    A csillagok kiosztva.
    Marika

farmercsaj, Galadriel, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép reggelt!
    [​IMG] Csillagozom...
    ******************************************************************************************************
    Szerintem ez a közelgő korall szigetre vonatkozik, mert, ha jobban megnézem fent a képeken van 1 sellő lány, meg rák, csak azt a rengeteg szuper trágyát nem vágom....-.-xD

19. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Sziasztok, Pár percre jöttem hogy Híreket Gyűjtsek :D Nem tudom mikor jövök,talán este is,de péntektől Bíztosan többet tudok jönni:D ...

Jónás amiket hozott új képeket azokon van minden fontos Új információ :D Szerintem is a Korallsziget jön és a Libák is :D Ej de várom. Jó Játékot,Kakukk event kész :D...

20. lazanne

lazanne Fórum félistene

Szia, szerintem eventgaz lesz, nyilván sok órás, nehogy tudjunk haladni, vagy azért, hogy költsük a FA-at:cry:

farmercsaj, -Anyu-, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.