Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok haladgatok az eventtel én is..reggel is csatni nélkül arattam 1+1-est:wuerg:...4-es feladatnál tartok:) eleje nincs meg:)

ballamarika44, Galadriel, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  2. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, ügyi vagy szellőcske, én se csinálom végig, mert nem megy, de amit akartam megszerzem csakazértis!:cry:

ballamarika44, koko.54 és -Anyu- kedveli ezt.
  3. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Leírhatod, semmi akadálya. Ám a fórumnak van egy szabályzata és egy szerkezete. A kolléga megmutatta, hogy a mondandódnak hol lenne a helye.

koko.54 és lazanne kedveli ezt.
  5. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Szia!Megkerestem a mondandóm helyét,de oda nem lehet írni.Ezzel,nem is akartam a fórum szabályzatait, és szerkezetét bántani!

ballamarika44, koko.54 és lazanne kedveli ezt.
  6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Ha még konkrétabb helymeghatározásra lenne szükséged, ezt a helyet ajánlom: https://board-hu.farmerama.com/inde...nem-nyitunk-topicot.11969/page-10#post-249739

Azért is javasoltam ezt a megoldást, mert előre mutató a javaslatod. :)
    Köszönöm az együttműködésedet.

7. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

8. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot!
    Lehet én sem leszek kész az eventel...-.- Sehol nem tartok, és még szűk 2 nap van...:cry:

De ezt le kell írjam:
    Megvettem a halas tojományt, csináltam neki helyet a főfarmon, lapozgatok a pajtámban, és megtaláltam a hallatlan halat, beteszem a helyére,o_O néztem, hogy lötyög, valahogy nem ide való... Felmegyek a fórumra, a víz verdesett, hogy mit vettem ennyi drága pízért, és olvasom,-.- hogy a halas tojás 2X1 területre lehet kitenni, és 168 óra, amit én kiraktam az 1X1-es, és 8 óra az érése...:eek:
    Mire megleltem, hogy rossz játék elemet raktam ki, már minden bajom volt... Végül is hal-hal...:eek:xD
    Tényleg kellene 1 szemüveg...:p
    Na! Csillagozom...:)

broza, ballamarika44, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  9. lazanne

lazanne Fórum félistene

Hahahaha...., nagyon jópofa, hasonlót én is követtem el, pedig hordom a szemüvegem. Majd jobban fogsz figyelni legközelebb , ne is bánkódj miatta, hisz jáááátééék...:wuerg:

broza, -Anyu-, Galadriel és még 1 ember kedveli ezt.
  10. szellorozsa..

szellorozsa.. Utánpótlás-írogató

Szia most akkor mit vettél mennyiért meg mit?:eek:xD..van akkor kettő hal is? mert én is akarok de már elúszott vagymi?xD8)

broza, -Anyu-, lazanne és 3 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Nagyon elkavartam magam. Lótás-futás-főzés-etetés....stb. És látom már megint nem sikerült elküldenem amit írtam tegnap. Busójárás nincs jó hatással az odafigyelőkémre. :eek:
    Csillagoztam, és most is csillagozok.

Jajjj az event! Megvannak a titkosak, most szépen gyúrok a kitevőkre. Valamelyiket még lehet megcsípem, de az biztos, hogy nem leszek kész. Ez a 8-órás gaz jó lenne, lehet mellette dolgozni is, de marha sok kellene belőle. Szóval stresszes (lenne) az event, de NEM HAGYOM MAGAM stresszelni, és kész.
    Jujjjjjj! Az egyik területen én is így jártam. Ütögetett a guta.
    Na moszt akkkó mi van meg, vagy mi nincen meg? :eek:o_O

akire33333, koko.54, ballamarika44 és 4 más kedveli ezt.
  12. jusztin40

jusztin40 Fórumszaki

Sziasztok ! Ment a max mindenkinek ! :)

akire33333, koko.54, lazanne és 3 más kedveli ezt.
  13. broza

broza Fórumelemző

Szééééép jó estét!:) [​IMG] Rettentő melegem van, erről álmodozom:[​IMG] xD
    Sajnos a hétvégén nem jártam erre, nem értem rá, de most kiosztom a csillagokat![​IMG]

Nagyikának a babakelengyébe egy csatnit küldtem!:)

akire33333, koko.54, lazanne és 2 más kedveli ezt.
  14. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét.
    A csillagok mentek,
    Az event gazok megtermelve, csak a felröpi hiányzik100 db. remélem holnapra a hosszuk meghozzák.
    Marika

akire33333, koko.54, lazanne és 2 más kedveli ezt.
  15. szellorozsa

Sziasztok:)Jó reggelt.. felébredtem és learattam a korálokat..a 6-os kókuszdió ad 4db. 1 órás kupon:)...és a 7-es sorvégi kókusz: 24 órás TP 100%-os:) Reggeli Aratás előtt feltörni a kókuszt!:)...még én is ráértem volna8) később..de kiváncsi voltam:)

ballamarika44, akire33333, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Csillagozom...
    Köszi Rózsám az infót, mindig elfelejtem feltörni a kókuszt...:cry: Persze aratás után törtem...-.-
    Marikám! Nagyon jól állsz az eventel... Nekem még kell korall, gaz, meg só... :eek:xD
    Emíliám! Szép a medencés kép... :)

ballamarika44, akire33333, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  17. szellorozsa

Sziasztok..anyu sajnálom hogy nem hamarabb törted:(
    Összesítettem most mi van mi nincs az eventhez. Hínár mind meg van...azt most már nem ültetek...most vetettem el két tábla 45 perces hagymátxD...nem 0-ásat..mivel a gesztenyésfelhősor nincs beérve.
    Úgyhogy Első Feladatból hiányzik az utolsó gyémánt..Második Feladatból arany gyémánt. Ennyi hiányzik most rástartoltam kicsit.
    Kell még 110 korall..meg 100 só. Lehet kész leszek:music:. Mindenesetre ültetni már nem kell:) Jó befejezést az eventhez:) Én is megvettem a repülő halat...elég drága volt8)

ballamarika44, -Anyu-, akire33333 és 4 más kedveli ezt.
  18. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok eventet befejeztem, bár nincs kész végig, majd máskor. Mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön, amit még szeretne megcsinálni, a fáim... nem számít, az ólakat majd aratás után rakom ki.
    Köszi, a bahán legalább hávájoznaaaak az állatok, mi meg főőőőlünk a saját levünkben:cry:

ballamarika44, -Anyu-, akire33333 és 3 más kedveli ezt.
  19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Megleszek az eventtel! Az első sor kész van :), és felfedeztem (végre), hogy ezek a dögök szuperkaját is esznek. Szóval így a felröpi is meglesz a kettes sorra. A többi meg már kész.

Lányok! Ti még mindig jobban jártatok a kókusszal, mert én az éjjel 1-kor feltörtem. Akkor ért be a tegnapi utolsó gaz. Elnézést, hogy nem írtam meg, de már nem láttam ki a lukon. o_OxD

Csillagozok.

broza, ballamarika44, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  20. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Event kesz,eredmeny bahan:pisztacia xxl2,szöllösoska xxl2,granatalma xxl2,cedra 2,sarkanygyümölcs xxl1,kakao xxl1,tüzvirag 1,szentjani 1,amherstia 1,tamarindusz 1,papagajtollfa 1.a farmon;mandula xxl 1,birsalma xxl2,citrom xxl2,bodza xxl2,sargabarack xxl2,bükk xxl1,szivarfa xxl1,szederfa xxl1,japan naspolya 1.olak:golya,vakond,egerlyuk3,kivifeszek,farkas,a többi olak narancsok reszemröl igen jo sikerült,amit szerettem volna megint nem jött be,de majd maskor.Tovabbi sok sikert mindenkinek.

Utoljára szerkesztett: 9.6.15
    broza, Galadriel, ballamarika44 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.