Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét...csillagok kiosztva...
    Event befejezve...nyeremények kirakva...eredményt majd holnap...
    [​IMG] [​IMG]

2. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    De zenét is kellene hozzá adni. A csillagok repültek. Az event maradéktalanul kész.Szomszédkáim köszönöm az ajándékokat. Marika

3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..Erika.. Marika.. Koko..gratulálok az eventes befejezéséhez:) Koko jók lettek a nyeremények a fákból:) Nekem még 26 koral ami reggelre beérik.. és én is kész vagyok:) Holnap már nem kérek sót:) Köszönöm a sokat amit küldtetek. A titkosakat még nem raktam ki egyet sem..majd holnap. Lazanne nekem is nagyon tetszik a képed:)..tiszta lazulás:) Most látom Anna te is milyen gyönyörűséges képet készítettél:)

4. csilla1865

csilla1865 Utánpótlás-írogató

Kellemes szép napot mindenkinek. Sikerült az avent készen vagyok. Biztosan ti is kedves gazdák. Sok sikert kívánok nektek. Tiszt. Ilona

http://kepkezelo.com/images/nyegmmjr3mqv3yz7iv1h.gif

.........................

Túlméretes kép linkre cserélve /-East17-/

5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Gratulálok az eventvégzőknek és a megújult szépséges képeknek is. Befejeztem az eventet TELJESEN én is. Este kiraktam a titkosakat. Íme az eredmény:

Nagy farmom:
    xxl: bükk, sárgabarack, 2 db citrom, 2 db mandula, birs
    xl: bükk, bodza, szeder, sárgabarack, datolya,
    sima: kowhai, japán naspolya, kökény, szakura cseri

ól: hód xxl, narancs nyúl, piros nyúl, sárga strucc, piros strucc, sárga struccászati tsz, 2 db galamb, gólya, vakond

bahama
    xxl: pisztácia, füge, csavarpálma, 2 db gránátalma
    xl: mangó, gránátalma, 2 db papaja, 2 db pisztácia, brazil dió, moringa,
    sima: 2 db tamarindusz, szentjanikenyér, amherstia

Kicsike:
    xxl: bodza, sárgabarack, fenyő, citrom, szivar, mandula
    xl: bodza, sárgabarack, 3 db citrom, dió, datolya, körte,
    sima: 3 db szakura cseri

ól: 2 db kivi, 2 db gólya, sün, kakas, piros nyúl, narancs hal, piros disznó, egér

bahama:
    xxl: kókusz, 2 db gránátalma, máté, mangó, banán
    xl: 2 db brazil dió, 4 db gránátalma, kivi, pisztácia, licsi,
    sima: tűzvirág, tamarindusz

A fák elég jók, node az ólak! Kritikán aluliak a nagyfarmomon. A kicsikén még csak-csak. A 2 kivi javít a mérlegen. Lassan már csak a dicsőségért küzdök.

Csillagszórok.

Marikám! Kívánságod számomra parancs! Remélem megfelel a mjúzika!

Csilla! Cseréld linkre ezt a nagy képet, mert nem felel meg a mérete a Fórum szabályainak. Gratula az eventhez!

6. csilla1865

A mit én kiraktam 168-az érése

7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG]Csillagozom... Tegnap kész lett az event, titkosak Ól: 3 kivi a többi narancs, sárga, egér, sün, a fák 3 szakura a többi xxl, meg xl...baha: szentjani kenyér, a többi xxl, xl, bla bla bla...:sleepy:

8. csilla1865

Gratulálok neked hogy sikerült az avent elég volt meg csinálni nagyon sokat kellett érte dolgoznunk mert nem volt könnyü. Tiszt. Ilona

Én is csillagoztam!!!!!!

9. szellorozsa

Sziasztok végre én is befejeztem az eventet reggel.:) Beértek a titkosak is.
    Bahán: 10 db xl-es!! fa.. pisztácia gránátalma keverék...6 db. xxl-es pisztácia brazildió banán keverék.. és egy szentjánoskenyér.
    Farmos állatok: 3 mosómedve:music:..narancsló..sima egér...sárga nyúl...piros tehén..kakas.. gólya..béka..
    A farmos fákat most tettem ki...azt nem is tudtam hogy van:) Kicsit vártam volna újabb titkos dolgokat az event nehézségéhez képest..hátha a farmos fák kárpótlást tesznek:D. Az állatok nekem is gyengék...nahh és fák?? a Bahán?:eek:. Gratulálok a befejezőknek. Majd még hozom a sima farmos fákat mik keltek ki:)..nem sok jót várok ezek után.
    Beértek a farmos fák is hozzá írom:)..ezek azért jobban tetszettek:

4 db. szakuracsresznye (jól mutat a képen:) 7 db. xl-es: citrom szivar stb. keverék.. 4db. xxl. : sárgabarack birs... 2 db. Kowhai:inlove:

Last edited: Jun 10, 2015
  10. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, mindenkinek gratulálok az eventhez, mert tényleg húzós volt, a titkos cuccok szerintem gyengék a befektetett energiákhoz képest, na sebaj majd lesz jobb is.:oops::mad:

11. ballamarika44

Sziasztok.
    Köszönöm a gratuláciot az event befejezéshez
    . Én is gratulálok nektek.
    Emese köszönöm a muzsikát. Most este ültettem ki a titkokat, remélem kapok egy kis ujdonságot.
    Az én szerencsémet már ismeritek, egyszer már rá cáfolhatna.
    A csillagok repülnek,nagyon szépek vagytok. Marika

12. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Csillagozom...:)

13. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziaszok, szép napot és egy kis lazulást az event után, csillagok max hullanak.:)

14. szellorozsa

Sziasztok holnap Telihold -event...hétvégén Valdemár...meg CSERE-nap:)...a múltkor is eggyütt volt..most volt pedig...nem is tudom mit cseréljekxD...meg valami vásár is lesz...úgy látom a meleg kicsit megártott mindenkinek:);)

15. ballamarika44

Sziasztok.
    A csillagok kiosztva. Nálam a titkok hőgutát kaptak, és citromba haraptak,
    Sajnos semmiérdemben emlités nem lett . A vakond és a sün.
    Igaz venni is legfeljebb 1 db veszek. Marika

16. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep estet!
    Gratulalok mindenkinek a nyeremenyekhez,akinek nem az sikerült mit szeretet volna majd maskor talan,en is remenykedem.A hetvege igen razos lesz,nem is tudom mi törtent,meg ennyire sürü hetvege nem volt en örülök neki.na megyek csillagokat osztani.A video nagyon jo.Mar irni akartam,a medences kepek nagyon jok lettek,na igen öregszem.xD

Last edited: Jun 11, 2015
  17. jusztin40

jusztin40 Fórumszaki

18. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét....csillagok kiosztva...
    Marika, úgy látszik mi egy ajándékozási listán vagyunk, mert éni is sok CITROMBAN részesültem, mellette meg BODZA, na meg XL-es ALMAFA....na de lett 1 KOWHAI fám, a Bahamán is Armhestia fa, a többi gyújtós, vagyis pardon, most már van szentjánoskenyér fa cserére is...
    Az ólakból 1 kacsacsőrű emlős, a többi mind már a raktáron több van belőlük...(hát semmi az újabba közül...)
    Gratulálok a többieknek is a nyereményeikhez....

19. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok ,pontoztam.
    Az event nem jött össze,a fákból citrom ültetvényt tudok csinálni,semmi érdemleges.
    Azért felháborító 92 szinten ezeket kapni,teljesen el megy az ember kedve.De ahogy látom sokan
    járunk 1 cipőben,már nemigen fedi a valóságot eme mondás:Mert játszani jó !(bosszankodni jó)
    További szép napot .A medencés képek nagyon jók !!!

20. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, szép hétvégét mindenkinek, sajnos nekem nem lesz gépem szombaton és ki tudja meddig, de amint tudok jelentkezem.[​IMG] Napernyő kellhet, már ha kirándultok hétvégén.
    Nos osztom a véleményed, tényleg lehangolóak a titkosak.xD
    Én is gratulálok a kacsacsőrűhöz, mert az nem sokunknak van.:)
    Öreg az országút, de nagyon meleg van:cry:

Thread Status:
Not open for further replies.