Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, gratulálok a JÓ ólakhoz, az az egy is dobozos lett, amit reggel arattam le. Tényleg csak csomagban érdemes vásárolni, de sokunknak nem telik ráxD. A felhősor jó lenne, de megint csak pénz, pénz, pénz:mad:. Mindenkinek sikeres eventet, részemről kihagyom.[​IMG]

2. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot!
    Csillagozom....
    Event pontban 14-kor elkezdve, gesztenyés beizzítva, minden befalva, learatva, piacon kaka őrület, szupikaka vadászatban vagyok, :eek:0 perces hagyma 7x aratva lett is 459 papri(t)ám....xD Szóval dodozom...Csak legyek meg vele...
    Pedig duzzogok még a nyereményfelhősor miatt... Fehérembernemfelejt...-.-
    Közben a moziban a kérdőívet kitőltve leírtam a véleményem. -.-

Utoljára szerkesztett: 20.7.15
    Palumbeli_Janos, 97márk, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  3. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

szép estét mindenkinek.
    Anyu , Anyácska a képeteken én csak ámultam és bámultam.A gazdaköriben én csak az első sorokat tudom megcsinálni.mert én csak lóvat, retro állatokat kapok. Ujdonság az én farmomra nem jut. A mozit a kérdöívet kitőltöttem, de biztos nem tetszett a véleményem mert a pont az nem érkezett meg.Igy nincs is kedvem a játékhoz. A nyugdíj intezet sem nagyon szorja az emelést és igy csak az ingyenes játékot engedhetem meg magamnak.eddig a szorgalmammal haladtam előre, az éjszaka hossszu, és lehetet haladni, a játékban megkaptunk egy-egy szükséges elemeket. igy feltudtunk zárkozni. Azt hiszem ha a játék szelleme így marad,csak kevés játékos marad meg,mert a pénztárcánk sokunknak nem bírja.
    Bocsi lányok nem panaszkodni akartam csak úgy érzem nemsokára én is az elköszönökhöz csatlakozom. A csillagok kiosztva. Marika

Palumbeli_Janos, 97márk, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  4. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Rég jártam erre,illetve csak olvasgatok. Most kihagytam majd 10 napot,mert nyaralni voltam,és ahol voltam,nem volt internet. Mondjuk nem is hiányzott.. Vettem egy csomag titok ólat,és ugyan lett egy jégmadaram,de a többi ritka "alja"ól lett. Mindegy is.. Én is megtudtam,hogy néz ki Márk,és azt kell mondjam,veszélyesen jóképű srác. Igyekszem gyakrabban jönni,illetve irni is. Jó lenne valahogy visszarakni a banneremet,de már elfelejtettem,hogyan kell. Majd próbálkozok még. Mindenkinek jó eventezést,és szép estét.

Palumbeli_Janos, 97márk, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
  5. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szépséges estét mindenkinek!
    Jöttem egy kanyar pontozásra... :)
    -
    Nekikezdtem eventnek...:music::)
    .
    Jó éjt és mesés álmokat! :inlove:

Utoljára szerkesztett: 20.7.15
    Palumbeli_Janos, 97márk, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
  6. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok pontoztam.
    Ezt az eventet sem a dolgozó embereknek találták ki.
    Marika teljesen igazad van, itt is csak a pénzről szól az egész.
    Nem tejelsz nem haladsz.Már rég semmi öröm,csak az ember sajnálja (még) a
    befektetett idejét,meg még bízik a szerencsében ,,,,,,.
    További szép napot,sikeres eventet.

Palumbeli_Janos, 97márk, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

8. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    Évám, Jejém! De jó olvasni benneteket!:)
    Igen igazatok van, de nagyon sajnálnám Marikámat is, ha abbahagyná! :sleepy:Tudom már régóta nincs semmi örömködés a játékban, csak a pénz, meg a taktika... Ha több nyerési esélyt adna a játék, biztos nagyobb lendülettel csinálnánk...
    Emlékeztek, még 3-4 éve alig vártuk reggel, hogy beléphessünk, (volt olyan ismerősöm, aki 4óránként órafelhúzás mellett aratott, mert volt értelme...nem törődve, hogy reggel dolgoznia kell, mert akkor még nem számított, hogy 30-as, vagy 60-as szinten vagy, egyformán kaptunk mindent!) hogy mi az újdonság... Mindig volt valami sikerélmény! Ez hiányzik....Sokunknak! -.- Amikor nem csak pénzért kapod meg a nyereményt...
    Csillagozom...

Palumbeli_Janos, 97márk, broza és 6 más kedveli ezt.
  9. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, osztom a véleményeteket, ami az előrejutást illeti, mert tényleg pénz beszél, mi meg lemaradunk, mert ól és fa hiány miatt a gazdaköris feladatokat sem lehet csinálnixD
    Teljes mértékben Veled érzek, nálam is csak kicsiket ad a nyögdíj intézet, pedig mi is a piacról élünk.:mad:
    Örülök, hogy itt vagy, remélem jól telt a nyaralásod, nekem arra régóta nem telik, de még egy állatkerti kirándulásra sem, pedig uncsikám is szeretne menni. Talán az ősök szánnak rá pénzt, de nekik sem könnyű.:oops:

10. Anyácska13

Anyácska13 Junior szaki

Sziasztok!

Jöttem egy kis időre elköszönni! Apa szabadságolt engem, s elutazom egy pár napra! Kicsit kikapcsolódok Budapesten! Ha már az idei találkára hiába vártam! :( :(
    Azt már inkább nem is mondom, hogy az eventtel hogy állok! ;) (kész)
    A Facebookon elérhető maradok, ha valaki nem tudja, hogy kit keressen, kérdezze Rózit, vagy Marikát (PRIVÁTBA)! S írjon egy üzit, hogy én is képben legyek! Köszönöm!

Szép hetet mindenkinek! ;)

Palumbeli_Janos, 97márk, broza és 6 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Nagyon összecsaptak a fejem felett hullámok, így aztán csak éppenhogy kapáltam. Bár Anyuval nagyon egyetértek. A folyamatos balsiker, a pénz nélkül lúzer vagy sulykolása nem tesz jót a lelkemnek. A szépségverseny teljes elhagyása meg végképp nem. Mennyi ígérgetés volt..... Az egyetlen olyan része volt a játéknak, ahol kicsi-nagy, pénzes-pénznélküli azonos esélyekkel startolt, hiszen a kreativitás volt a lényeg, nem a pénz.
    Hétvégén csak vettem egy titokólat, de csak most raktam ki. Nem áldoztam rá többet, mert szemétből sok van. Kiraktam az előző event kapományait is. Kíváncsi vagyok, hogy gutaütésért melóztam, vagy valamiért.
    A magyar eventet nem csinálom. 48 óra! Nyáron! Hétköznap! A kapományok sem hoztak lázba, szóval kihagyom.
    Lazanne: Nagyon örülök, hogy semmi komoly! Bár jobb félni, mint megijedni....

Csillagszórok

12. lazanne

lazanne Fórum félistene

Szia! Köszönöm, milyen hullámok? Remélem nem rossz.:eek:

Anyácska13, 97márk, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

ÁÁáááá! Kivételesen nem, csak busójárás, gyerekpásztorolás, .....stb. Nem kellett ringatni éjszaka....:)

Anyácska13, 97márk, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  14. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét...bocsi szomszédkáim, hirtelen el kellett utaznom, igy nem tudok ajándékot küldeni, 1 hétig leszek távol....
    Jó eventezést...

15. ballamarika44

Szép estét.
    A csillagok kiosztva.
    Marika

16. leila1011

leila1011 Járnitanuló

Szép estét!
    Mennek a csillagok! :D

17. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok event befejezve...szakad a víz:):cry:..kukorica főxD...sikeres befejezést:)

18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Hűs délutánt!
    [​IMG] Event az utolsó pillanatban kész... Erám jó pihenést, Édesszégeszég! Ne nagyon hullámozzá, ebbe a melegbe...:eek:xD
    Csillagszórok... Pénteken újabb event... :sleepy:

19. ballamarika44

Sziasztok.
    Az event kész lett. A titkok sajnos a régi rodeó, sün, aranymosó, sárga halastó. A fák is ilyenek. A szivarfa még mindég sok van a raktáron.birs, körte, s barack,tölgy. simák és XL .
    Lassan 94 szintem lesz és sajnos a gazdaköri csak szaporodik a befejezettlen.
    A csillagok kiosztva. Marika

20. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok!
    Pár napra eltűnök és mennyi minden történik.:eek:
    Éva és Jeje titeket jó újra látni.:)
    Anyu szavaival teljes mértékben egyetértek. Én is nagyon régóta érzem már ezt, az utóbbi egy évben már biztos hogy csak azért nem hagytam itt az egészet úgy ahogy van mert sajnálom a belefektetett munkát, de ez a játék már nem az amire én több mint 5 éve (sőt még a napra is emlékszem pontosan, 2010. május 28-án) regisztráltam, értem én hogy kell a megújulás, de ami itt történt az a gyökeres kiirtása a régi értékeknek.
    Marika, sajnálnám ha te is itt hagynád a csapatot így is meglepődve tapasztaltam hogy a pár hónapos eltűnésem után, már már nagyobbra duzzadt a visszavárjuk rész mint az aktív játékosoké.
    A meglepően rövidke magyar eventet nem sikerült véghez vinnem az utolsó szint gyémántja nem jött össze de úgyse hozott lázba a felhősor, a titokzatosok érdekeltek volna mert arra ugye nem áldozok úgyhogy az ilyenekből szedem össze a cuccaim. Ami van farmaranyam, azt is csak azért tudok rendelni mert olyan tarifacsomagom van telóra hogy minden hónap elsején töltenek rá pénzt de a megmaradó összeg hónap végén elúszna, viszont én nem beszélem le úgysem mert leginkább facebookon beszélek meg ott is telefonálok mostanában vagy skypeon beszélek még, úgyhogy a fennmaradó pénzt farmaranyra költöm, viszont azt a keveset meg inkább biztos dolgokra költeném inkább mintsem titokzatosokra amikből leginkább szemét jön ki. Na szóval ezt jól elmagyaráztam.xD
    További szép estét és jó éjszakát.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.