Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, látom sokan besokalltunk a nem haladás miatt, na és a fa-os dolgok miatt, mélyen együtt érzek mindenkivel. Drága lánykám megvette nekem a felhősort, aminek örülök, Neki is tetszik.
    Márk jó pihenést és kikapcsolódást, na és azoknak is, akik nem utaznak sehova.:)

2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..Lazanne nagyon jó a bannered:) ..már készülsz az új Bahás korral-zátonyra?:)...
    Szombaton elutazom 1 hétre lubickolni:D:cry:...az event meg akkor lesz:(..kedvencem a sárga rózsa is:(...de hátha valaki besegít...majd meglátjuk..mindenesetre nem tudom hogy lesz aji küldés..majd meglátjuk..én biztos nem tudok...Jó eventezést..szépek a kitevők:)

3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot.

Nekem már régen nincsenek illúzióim. A nagygazdákra nem sok jó vár itten kérem. Csak ti tartotok itt, már a remény nem. A barátság felhősor nekem is tetszik, megvettem. ((Legalább tudom mit kapok a pénzemért), bár a paszulymászással nagyon tele a hócipőm.

A követlező eventen is agyalok még. 4 órás eventgaz, 11 ezer feletti növényigény.... Már megint vakulásig kell(ene) kapálni. . a főkapományok titkosak...amikből soha semmi.....Szóval bem vagyok túl lelkes.

Csillagozok.
    Nagyon okosan gazdálkodsz. :)

4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

5. lazanne

lazanne Fórum félistene

Részemről biztos nem veszek, menjenek a fenébe a sok vásároltatással.xD

Érezd jól magad, lesz korallos feladat?:eek:

Last edited by moderator: Jul 23, 2015
  6. szellorozsa

Köszönöm..nem nem lesz csak mondták hogy majd lesz a Baha fejlesztése...nem kell venni semmit az az event kiírás:) Itt esiko_O:D8)

7. *Rózsalány*

*Rózsalány* Törekvő

Sziasztok !

Panaszkodtam én is egy kicsit a Panaszládában, ugyanis sokallom a 240 nyulat, ami kell majd a holnap induló eventbe.:(
    A nyúl ára máris szépen kúszik felfelé. A másik sirámom a dió, miért kell 1400 db belőle??? Szerintem 1-1 nullával elszámolták magukat a játék készítői !!! Képzeljétek el, hogyan tudja ezeket összehozni 1 kisebb szintű játékos :( Ennyit összesen még nem termelt,tenyésztett, pénze meg nincs annyi,hogy megtudja venni:(
    Ennyit a szépnek ígérkező " Barátság hetéről" .(

Jó pihenést mindenkinek, aki most indul nyaralni !

Máris csillagozom egy kört :)
    Évike/éva1953/, Szuzanne, nagyon szép kis farmocskát készítettetek !!!

Szép estét mindenkinek !

8. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    A csillagok repültek.
    Marika

9. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok!
    Küldtem a csillagokat mindenkinek.
    További szép estét és jó éjszakát!:)

10. leila1011

leila1011 Járnitanuló

Sziasztok!
    Szép estét!
    Szórom a csillagokat! :D

11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot

Még mindig nem döntöttem, hogy csinálom-e az eventet. A titkos kapományok általában csak felmérgelnek, és nagyon munkás is. Nem akarok egész nap a gép előtt rohadni.
    Mostanában egész jól elvagyok az alapjátékkal, nevelem az állataimat, piacozok.... ha időm engedi. A keserves parancsra kapálással megszerzett gutaütés nem vonz. Egyáltalán. ;) Ez a hajtás-pajtás meg elég a való életben.

Csillagozok.

12. ballamarika44

Sziasztok.
    Ma megint egy érdekes dolog történt a farmomon.Mielőtt megnyitom a afarmomat, be akarom írni a nevem mega jelszót egy táblázat jelenik meg és felszólit igazoljam magam és írjam be a farmnevem az általuk megadott táblázatba és alá a jelszót. Nehezen eltudtam küldeni a táblázatot üresen, még kétszer vissza jött. Bezártam a farmom és késöbb ujra megnyitottam, de már akkor nem jött a táblázat vissza. Egyszer már kérés nélkül loptak el kisfarmot tőlem. Ezt nem adom, ezért én robotoltam. Marika

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igen, a farm pár percre feldobott egy biztonsági ellenőrző ablakot, aminek alap esetben nem kellene megjelennie. Ez nem külső behatás volt, hanem játék hiba. Szerencsére meglehetősen gyorsan javították a központban.

14. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep delutant es sok sikert az eventhez!
    Olvasgatok es sok sok igazsag van benne amit irtok,a magyar event nyeremenyek meg a raktarban vannak nem is erdekelnek meg mindig a sargasagban szenvedek:(.Olvasgatom hogy lesz csere juli 27-29ig, augusztusban meg neblons-event,macska-vent (talan a top 1000-sel)expresz-event,felhö sor-evet,uj fa jön.Nem tudom hogy mi igaz ebböl.

15. szellorozsa

Sziasztok..holnaptól nem leszek 1 hétig...de azért lesz kis segítségem:) úgyhogy ajik azért szerintem lesznek küldve...Csere-napról kimaradok:((( sajnálom kicsit...Csillagozom..

16. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok!
    Repültek mindenkihez a csillagok.
    Rózsa, várunk vissza, jó pihenést és lubickolást, reméljük az időjárás is engedi majd.:)
    Az eventnek nekifogtam aztán majd kiderül hogy sikerül.
    További szép estét!:)

17. ballamarika44

Szép estét.
    Az eventet elkezdtem,de sok felröppenő kell, nem biztos hogy végig tudom csinálni.
    200 kis kocka 1 db felröppenöt adott a sárgarózsa.
    Köszönöm a választ,egy kicsit megnyugodtam.
    A csillagok repültek. Marika

18. szellorozsa

Köszönöm:) Jó eventezést Mindenkinek:)

19. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok pontoztam.
    A nyaralóknak jó időt, az itthon maradottaknak kellemes pihenést, jó hétvégét.
    A titkos fák. ólak zsuppsz a raktárba hagy porosodjon még több.Szégyen !!!
    Jó éjt !

20. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét! Gyors csillagszórás, aztán irány az ágyikó.... :)
    Évám! Szép lettél... :)

Thread Status:
Not open for further replies.