Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok!:)
    Repültek a csillagok mindenkihez.
    Köszönöm azokat az ajándékokat melyeket küldtetek nekem. Nagyon hálás vagyok értük!!!!:):)
    Ha esetleg tudna valaki legjobb barátokat nem rózsaszín ólért hanem valamivel reálisabb ajánlatért (vagy ez csak számomra nem az?!), azt átirányíthatná hozzám. Már csak ez az egy hiányzik a felhősoromról, legalábbis arról. Mert nincsen még lándzsatörésem, de azt már évek óta keresek úgyhogy már tökre hozzászoktam hogy azt a felhősort nem tudom elindítani.:p Most a fákkal, nektek hála sikerült nagyjából helyrejönnöm, ólak közül is csak a teknős hiányzik, sajnos most sem jött össze, mert amiket az event adott titokzatosakat azokból sok minden jött de ez pont nem.
    Mégegyszer köszönöm a kedvességetek és az önzetlenségetek!!!! További szép estét!:)

akire33333, koko.54, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  2. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Köszönöm mindenkinek a küldött ajándékot.
    Ha a bőség kosara bejön a farmon.
    A jóságát mindenkinek meg hálálom.
    Most csak a csillagokat osztom.

Marika

97márk, akire33333, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  3. Anyácska13

Anyácska13 Junior szaki

Újra kéregetek:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándék-cserebere.12692/page-112#post-302368
    112. oldal jelenleg!
    Ami kimaradt:
    Valakinek esetleg akad felesleges magnólia, ginko, gömbösfa, tej és tojás, illetve bájitalfád azt szívesen elfogadom!
    Csak, ha sok van, s tényleg nem kell! Van nekem belőlük, de már csak 2-3 db! ;)

Anyusziiii ez vagy azért van, mert olyan gyorsan küldünk neked mindenfélét, hogy a rendszer nem tudja követni! Vagy azért mert ma sajnos nem kaptál semmit! :(

97márk, akire33333, ballamarika44 és 5 más kedveli ezt.
  4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napo!

Olyan kevés időm volt és azt mind a lufiban töltöttem. Bevallom még olvasni sem jöttem. :( De remek cseréket bonyolítottam! Képzeljétek 1 db tejfáért kaptam egy rózsa tyúkot! Egy másikért meg Pannát. :) Kettőért meg búvárboltot, vagy mit. :) Rózsa halam is lett valahonnan, meg szamaram is. Szóval jó buli volt.

Gratula minden eventezőnek. Köszönöm a sok szép ajándákot ís.

Csillagozok.
    VÁRUNK RÁD: Jó nyaralást.

yucee, Anyácska13, 97márk és 6 más kedveli ezt.
  5. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, küldhetnék sűrűbben ezt a léggömböt. Szomorú, hogy amit megszereztünk akárhonnan nem küldhető, mert majd csak másik alkalommal, de vajon itt tudunk-e lenni akkor is?. Na azért nem panaszkodom sok mindent kaptam, végre én is adhattam, bár nem úgy, ahogy akartam.
    A nyaralni menőknek jó nyaralást, lesz még nyár.
    http://kepkezelo.com/images/vbjful7470i84wpo5mva.gif

Galadriel, akire33333, Anyácska13 és 5 más kedveli ezt.
  6. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Szép estét!Csillagok már ragyognak!Beértek az ólak.Mit vétettem??????????????megint retró hódvár kettő,egy vakond,meg egy szarvasgombás.Úgy vártam legalább teknősöm lenne már!Madárról meg nem is álmodom.

Galadriel, Anyácska13, 97márk és 6 más kedveli ezt.
  7. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep estet!
    Cserenek vege vissza ter a nyugi,reszemröl jo sikerült igaz azt a bujdoso tyukot nem sikerült nyakon csipnem de majd egyszerxDremelem mindenkinek sikerül valamit cserelni,ha nem majd maskor.Kedves eva1953 nem vetettel te semmit,csak nem mindig kapjuk amit szeretnenk madar nekem sincs de meg az uj fak a farmra es a bahara sem igaz cserelni sem lehetet.Tovabbi szep estet,megyek csillagozni.

Galadriel, akire33333, lazanne és 4 más kedveli ezt.
  8. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    A csillagok repkedtek a farmotokra.
    A titkosaim kirepültek a raktárba: tyuk,2 kecske , birka retró hódvár, vakond nekem csak ezek jutnak, de így tudok majd vonatozni. Az új állatokat töletek kapok , és hálásan köszönöm mindenkinek. Az élet ilyen, sokat igér, de keveset ad.
    Szép álmokat Marika.

Galadriel, akire33333, lazanne és 4 más kedveli ezt.
  9. akire33333

akire33333 Fórummogul

[​IMG] Szép estét...én is csak ismételni tudom, az előttem, szólókat, KÖSZÖNÖM a sok-sok ajándékot...
    Event kész, semmi nagy durranás nem lett...

ballamarika44, Galadriel, lazanne és 5 más kedveli ezt.
  10. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok!
    Küldtem mindenkinek a csillagokat.
    Az ajándékokat még egyszer nagyon szépen köszönöm nektek! Nagyon hálás vagyok a segítségeitekért!:):)
    További szép estét!:)

11. Anyácska13

Anyácska13 Junior szaki

Sziasztok!

Nekem is nagy sikerélményeim vannak a cserével! Olyan jó köztetek lenni, aki szólt, s tudtam neki segíteni, annak küldtem, s olyan csodálatos dolgokat kaptam viszonzásul, hogy szinte pirongok! Én nem felejtem el, hogy anno ti dobtátok össze nekem a kezdő felszerelést! Végre tudom viszonozni, s még ezért is ajándékot kapok! :oops:

Event kész! Az ólak pihiztek majd 2 napot, most arattam, a kecsketej mellé kaptam hódot, de kapartam magamnak egy tekit is! Örülök, így most kettő szaporodik! ;) A következő már a cserébe megy! ;)

ballamarika44, 97márk, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  12. -iceman97-

-iceman97- Haladó

13. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Csillagosztás.... Event befejezve, már 2 napja... ;)
    ***************************************************************************************************
    Köszönöm szépen a rengeteg mindent amit kaptam, és édesz mátkámnak, és Rózikámnak a pannikat... Ezeket vadásztam sikerült 6-ot össze cserélnem, így már van 10 db...;)

Szia! Rég jártál felénk...
    Nos! Nagyon szépséges, rózsaszín-ben úszó farmocskád van, teli kincsekkel.:)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Drágáim! Ha akarjátok, most van 1 kis időm... Nyári képverseny-t rendezhetnénk, a címet együtt találjuk ki, vagy a listánkból válasszunk... Mit szóltok? Szívesen megrendezem...:)

Utoljára szerkesztett: 30.7.15
  14. lazanne

lazanne Fórum félistene

15. Anyácska13

Anyácska13 Junior szaki

Sziasztok!
    Csillagok kiosztva!

Szia Iceman!
    Rég jártál felénk! Nagyon szép a farmod, mint mindig! ;)

Nekem tetszik az ötlet!! ;)
    Szombaton 10 órától telihold event! ;)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/telihold-event.12869/#post-304467

16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Csillagozok.

Látom nem számítottam el magam az eventtel kapcsolatnan. Megúsztam a gutaütést.
    Régen láttunk! Nagyon coooooooooooooooooooooooool!!!!!. Ügyes vagy.
    Nem rossz ötlet. Ha elutazunk, majd utólag lesekszem. :)

17. lazanne

lazanne Fórum félistene

Nekem is tetszik az ötlet, részemről csináltam is már egy érdekes nyári képet, majd meglátjátok, de alaposan szét kell ám nézni, kicsit vicces is.:p

18. -iceman97-

-iceman97- Haladó

Köszönöm a kedves szavakat,megpróbálok ismét minél többet itt lenni és részt venni a következő versenyen.

19. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Csillagoztam !
    Mókuska, nagyon szép lettél ,Jégember, a te rózsaszín farmod is csodás ! :)

Szép álmokat mindenkinek !

Utoljára szerkesztett: 30.7.15
    97márk, farmercsaj, teomokus és 8 más kedveli ezt.
  20. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.