Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..:) megjöttem a Lubickolásból:) nagyon szép volt a Tenger-part...és az idő is jó volt:)
    Rózika remélem te is köztük leszel a Top 1000-be;). Csillagozom...cicák aranyosak.. gombolyagot szűken mért:music:ék csak 46 db.

2. lazanne

lazanne Fórum félistene

Anyácska13, ballamarika44, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  3. leila1011

leila1011 Járnitanuló

Sziasztok!
    Pontozok egy sort.
    Az event így első látásra tetszik, de azért egy db játékba 110 növény? Na, ez az event is nehézkes lesz, de csinálom. Jutok ameddig jutok. :D
    Szép napot mindenkinek!

Anyácska13, 97márk, lazanne és 6 más kedveli ezt.
  4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, hogy a szabályoknak megfelelően módosítsd az aláírásképedet. A megengedett méret: 500x200 képpont. Köszönöm.

Anyácska13, szellorozsa és koko.54 kedveli ezt.
  5. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Event elkezdve a TOP 1000-ben nem hiszem hogy reszt veszek,igen csalo ez az event örülök a 100-as kesz lesz,egy kicsit szamolgattam igen sok szuper kaki es felröpi kell.A nyeremeny csabito de sok befektetes is kell,reszemröl itt csak a penzesek tudnak majd versenyezni.
    Örülök hogy a szabi jol telt es az idö is szep volt,megyek csillagokat osztani.

Anyácska13, 97márk, lazanne és 5 más kedveli ezt.
  6. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép délutánt!
    Jöttem csillagozni...:)

Szia! Rajtunk múlik, Most szerintem a macsek event miatt, meg jönnek a nebulonok, majd utána nézek, és megkérdezem, hogy kinek mikor jó... ;)

Anyácska13, 97márk, lazanne és 4 más kedveli ezt.
  7. leila1011

leila1011 Járnitanuló

Szerintem elnéztem a szabályzatod, átméreteztem, remélem most már megfelel.

Anyácska13, 97márk, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igen, most jó. A sima képbeillesztéssel keverhetted össze ahol a méret 550x300 képpont.

Anyácska13, lazanne és koko.54 kedveli ezt.
  9. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Macsekozok. Most darálom az első 5 játékot. Kíváncsi vagyok az anim-ra. Aranyosak a cicák. Top 1000....... jó lenne, de irdatlan mennyiségű ez-az kell hozzá. Majd látjuk....

Csillagszórök.

Anyácska13, 97márk, lazanne és 4 más kedveli ezt.
  10. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.

A hosszukat leszedtem és 78 gombolyag lett a föfarmomon. a kocsisnén meg 123 db. Pedig az alacsonyabb szintü.Ha kitermelem is azt a tizen ezer növényt de a felröppenöt szorgalomból még nem tudom előteremteni.Én a százzal is kiegyezem. Jó lenne mikor az ajándékozás van, Szigi kedves szomszédom meglepne párdarab páncélpannával ha már játszom ne szenvedjek a felröppenővel.
    A dumában járt, biztos itt is járt,és megszivleli a kérésem.
    A csillagok repültek. Marika
    [​IMG] Jeje drága szomszédkám Boldog Szülinapot.

Utoljára szerkesztett: 3.8.15
    Anyácska13, 97márk, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  11. yucee

yucee Fórumszaki

Sziasztok!

Jeje boldog születésnapot kívánok Neked!

12. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok, es szep napot mindenkinek!
    Boldog Szülinapot Jeje!Event szepen halad csak ezek a macsekok egy kicsit halatlanok, de majd csak sikerül.Tovabbi szep napot es sok sikert a macsekokhoz.

13. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Csillagozom...
    ******************************************************************************************************
    Jeje babám! Itt is nagyon boldog születésnapot kívánok! :)

Csillum szép lettél... :)
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Rózikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Gratulálok a top 28.-ik helyéhez! Hajráááááá! :)

Utoljára szerkesztett: 4.8.15
  14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Na az 1000-st nem nekem találták ki. A világon nincs ennyi szupikaki.... Azért húzzatok bele, én szorítok, hogy minél több MB-s benne legyen. Rózi igyekezzzzzz!

**jeje** : Babám, boldog szülinapot! Remélem sütöttek neked szépike-fincsike tortát, ha nem, hát itten vagyon:

Csillagszórok.

Anyácska13, -Anyu-, 97márk és 5 más kedveli ezt.
  15. lazanne

lazanne Fórum félistene

Köszi az infót, még hasznos lehet nekem is. :)
    Gratulálok szomszédkám, ügyi vagy! http://kepkezelo.com/images/e2ox0olhyxcnd2bf7qj8.gif

Anyácska13, szellorozsa, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  16. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

szép estét mindenkinek.
    A csillagok kiosztva. 40 cica megetetve,
    Remélem a százban benne leszek.
    Rozikám elött a kalapom megemelem.

Anyácska 13 gratulálok neked is
    Marika

Utoljára szerkesztett: 4.8.15
    Anyácska13, szellorozsa, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  17. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok:) Én is most etettem meg az 50-ik cicust:D...holnaptól lesz egy kis gombolyag gyártás soron kívűl:)
    Gratulálok Rózikának ..Anyácskának a Top-hoz...szorgalmasak vagytok:)
    HAAJJRRÁÁÁ:)

18. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok!:)
    Jejének nagyon boldog születésnapot kívánok!
    Gratulálok a topposainknak is, Anyácskát és Brozát sikerült kiszúrnom. HÁJRÁ!!!
    Repültek a csillagok is mindenkinek!
    Az allergiám most elmúlt de ne irigylem azokat akik most velem együtt szenvednek, Emese különösen a te történeted nem semmi, szerencsére nekem asztma nincs de így is elég borzalmas, a gyógyszer meg már ilyenkor semmit nem használ...
    A képversenyt várom, úgyis új farmképet akartam. :p

19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!
    Hála istennek még nem asztma, csak könny-orr-folyás, köjögés-tüsszögés...... se látok, se hallok.

20. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot drágáim!
    [​IMG] :)
    Hoztam valamit, főleg az én édesszégesz bogaramnak e_mesémnek! :D Meglepetés!
    Pletyiből Jónás urunktól! Végre lehet majd géppel szedni a paszulyost... :)
    Üdvözletem Kedves Barátaim!

Alakul, alakul:)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Megnéztem az event naptárt, és jó zsúfolt... -.-
    Ha képversenyt szeretnénk, akkor a hónap végefelé van 2 "szabadnap" amikor lehetne képet készíteni, és a versenyt szerintem kiírhatom akkor is, ha tart egy event, mert a mentett képpel bármikor lehet nevezni... Mit szóltok?
    A cím lehetne: NYÁRUTÓ, AUGUSZTUSI FORRÓSÁG, AUGUSZTUSI CSILLAGHULLÁS, FORRÓ NAPOK, (ami most tényleg jön...:eek:
    xD)
    Csillagozom.
    A macsekokat szegényeket most kezdem, eddig unatkoztak... De most úgy meghajtom őket, hogy nyávogva menekülnek, és odaadják mindenüket... xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.