Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...szépek a képek:)...most nem csinálom az eventet...Csillagozom..

3. yucee

yucee Fórumszaki

Sziasztok!

Csillagokat kiosztottam ma!

Anyácska13, koko.54, teomokus és 6 más kedveli ezt.
  4. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok!:)
    Kiosztottam a csillagokat.
    Én is sajnálom hogy nem jött több nevezés még egy 3-4 jó lett volna (legalább). :(
    Köszönöm Mókuska, azért te sem panaszkodhatsz.:)
    Eljött hát a suli, igyekszem jönni amíg tudok és nem fél évet kihagyni mint a múltkor, de per pillanat még nem tudom hogy mit hogy oldok meg hétköznap, tavaly így utólag visszanézve leginkább a rossz időbeosztás volt az oka annak hogy nem maradt időm sok mindenre, de úgy néz ki novemberig nem is nagyon lesz mit beosztanom, lesz amikor 8-tól 5-ig bent kell lenni, azután ha hazaér az ember, eszik, szusszan egyet, jó esetben fél 7 körül neki is tud fogni a tanulásnak amivel ki tudja mikor végez és akkor még némi kikapcsolódásra nem jutott idő pedig szerintem nem egészséges ha valaki egész nap a könyvek fölött gubbaszt és ezt most nem csak azért mondom hogy ellógjam a tanulást valahogy. Na szóval ha más nem hétvégén igyekszem pótolni az elmaradt csillagokat, csak meg kellene tanulnom beosztani a szabadidőt, kevesebb facebook és telefon és jutna időm arra hogy olvassak egy kis híreket, feljöjjek a fórumra is olvasgatni, szétnézzek a farmon is és még maradna időm pár dologra, na hát majd kiderül hogy sikerül. Más nem itt is alkalmazom az időzítős módszert, a farmnál az utóbbi időben működik. Miután a reggeli 3 órás növényt este 10-kor szedtem le már muszáj volt valamit alkalmazni. Na már csak zagyválok itt össze vissza megpróbálkozok most már aludni is mert mindjárt kelni kell. Bár nem tudom mennyire járok sikerrel mert nagyon hozzászoktam hogy 1-ig, fél 2-ig is fel vagyok, de egy-két nap és végem lesz úgyhogy onnantól már nem lesz probléma szerintem.xD
    Jó éjszakát mindenkinek!:)

5. lazanne

lazanne Fórum félistene

Hajrá, fog menni a dolog, legfeljebb kevesebbet alszol, bár szerintem fontos, hogy kipihenten menj a suliba, de ügyi vagy és ha tudsz, hát bekukkantasz ide is. Sikeres utolsó évet a gimibe!

6. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép délutánt!
    Látomo_O nincs több nevezés, na nem baj. Akkor mostantól lehet szavazni, mondjuk Vasárnapig!
    Közben csillagozom, jó eventezést mindenkinek.

Anyácska13, koko.54, broza és 5 más kedveli ezt.
  7. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok csillagoztam,sajna nagyon rossz az idő beosztásom,
    nem igen tudok a fáradtságtól sok mindent csinálni, de azért majd mindennap pontoztam csak nem írtam.
    Sajnálom hogy le maradtam a kép versenyről.
    Jó éjt mindenkinek.

Anyácska13, koko.54, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  8. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    A csillagok repültek tegnap is csak nem volt időm irni.
    Marika

Anyácska13, koko.54, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  9. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok!
    Küldtem a csillagokat.
    Az a baj hogy ha meg nem alszok akkor meg egy idő után használhatatlan vagyok, mint most, most se nagyon tudnék semmi értelmeset mondani.
    Az órarenddel viszonylag szerencsénk van, a tavalyihoz hasonlóan vannak egyszerűbb napok, hétfőn, kedden 8, szerdán csütörtökön 5, pénteken pedig 6 óránk van, nekem legalábbis mivel a faktok miatt eltérő kinek mikor van 8 órája, nekem a törivel meg az angollal hét elejére jutott. Szerencsére megszűnt a fizika is, a kémia meg már rég úgyhogy ezek a mumustantárgyak messziről elkerülnek már csak a matek maradt.
    Jó éjszakát mindenkinek!:)

10. lazanne

lazanne Fórum félistene

Hát igen, pihenésre szükséged van. Képzeld el, az unokám még csak 7-es, de kétszer van 8, 7 és egyszer 6 órája, teljesen ki volt akadva, ami azt illeti én is, mert így mikor tanuljon, vagy pihenjen. Na majd ügyeskedünk, de már most fáradt, mi lesz júniusig?xD

11. 97márk

97márk Fórumlakó

Repültek a csillagok.
    Hát igen ez a heti 5 tesi is megnyomja az óraszámot, ráadásul a jelenlegi funkciójában sok értelme nincs is. Megértem, mert tényleg elég húzós tud lenni, nem azt mondom hogy nincsenek könnyebb napok, de ennyi óra mellett ez elég ritka. ...és mégis sok olyan ember van aki szerint tök egyszerű dolga van a diákoknak...
    További szép estét és jó éjszakát!:)

Anyácska13, lazanne, broza és 4 más kedveli ezt.
  12. ballamarika44

Sziasztok.
    A csillagok kiosztva.
    Marika

Anyácska13, akire33333, 97márk és 5 más kedveli ezt.
  13. jusztin40

jusztin40 Fórumszaki

Sziasztok ! Ment a max mindenkinek ! :)

14. teomokus

teomokus Fórumlakó

Sziasztok!
    Bocsánat, néhány napig a tanévkezdés örömeit élveztük... :sleepy:
    A 4.-es kismókusnak, 6, 7 és 8 órái vannak... - én is levagyok fáradva ettől, nemhogy őőőőőőőőőő! :cry:
    Küldtem mindenkinek a csillagokat! Aki még ébren van, az bújjon gyorsan ágyba, mert mindjárt kelni kell! Jó éjt! :)

15. lazanne

lazanne Fórum félistene

Szerintem pofátlanság így leterhelni őket, fogadd részvétem a kicsikéd miatt, mert ez nagyon durvaaaaxD
    Nos aki szerint egyszerű a diákok élete, az irigy, pedig nincs mire, hisz felnőttek lesznek egyszer, jó fáradtak, vagy inkább strapabírok az ilyen "kiképzés" után. Fel a fejjel!:p

Anyácska13, akire33333, teomokus és 5 más kedveli ezt.
  16. 97márk

97márk Fórumlakó

Gyorsan beugrottam csillagokat osztani, nemsokára mehetek vissza táncpróbára. A hétfő novemberi biztosan a kedvenc napom lesz. 8 óra, tripla töri után versenyfelkészítés és végül tánc, 7-re talán haza is érek. Még csak most kezdődött az egész de már nagyon unom...
    Nahát egy negyedikest így leterhelni, ez kész kínzás... :eek:

Anyácska13, akire33333, teomokus és 5 más kedveli ezt.
  17. lazanne

lazanne Fórum félistene

Együtt érzek Veled, ez kínzááááás! Elhiszem, hogy már most unod, unokám most csinálja a leckéit, pedig 8 órája volt, de azért gyűri szegénykém, ráadásul 4 új tantárgya van.:cry:

18. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Csillagokat szórtam,elkezdtem az eventet is.:)

Anyácska13, akire33333, 97márk és 6 más kedveli ezt.
  19. ballamarika44

Szép estét mindenkinek.
    A csillagokat kiosztottam.

Szeretném köszönteni ROZÁLIÁKAT. kik holnap ünneplik a névnapjukat.

Jó egészséget és Boldogságot kivánok. Marika.

20. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok!
    Sok boldogságot, egészséget és békés szép napot minden Rozáliának, na és magamnak is, hiszen ma vagyok 58. [​IMG]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.