Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lazanne

lazanne Fórum félistene

Köszi, finom a torta is.:p

2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Csillagoztam :)
    Szép álmokat mindenkinek !

3. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok,pontoztam.
    Erika ,Rózi boldog névnapot, szülinaposoknak boldogságost, betegnek gyógyulást,
    iskolásoknak sok 5-t és sikerélményt.
    Holnapra meg esőmentes szép napot,jó éjt mindenkinek.:)

4. broza

broza Fórumelemző

Szia Szomszédasszony!:) Hiányoztááááá!:) Örülök, hogy mindent egybevetve sikerült pihenni![​IMG]
    Köszönöm szépen a köszöntést!:)[​IMG]
    Hűűűű, fincsinek néz ki.....köszönöm szépen!:) [​IMG] Még meggondolom, hogy a szülinaposok kapnak-e egyáltalán belőle!:D
    Szia köszönöm szépen!:)[​IMG]
    :oops:Jáj....xD
    Drága Szomszédasszony!Neked külön köszönet![​IMG]

5. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep jo reggelt!
    -Anyu- küldtem a szavazatokat,igaz egy kicsit kevesen vagyunk de majd maskor többen leszük.Az event is sikerült eredmeny:http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/1/75/1/17504525_1441471557.jpg a bahat lesem merem irni,bocsi hogy ide irom,cserenapkor lehet jelenkezni a hodvarra csak a jo ajanlatokra valaszolok8)tovabbi szep vasarnapot,a csillagokat osztom.

6. lazanne

lazanne Fórum félistene

A kacsacsacsához gratula, de megint a sárga hód, hát ez túlzás.:eek:

7. lazanne

lazanne Fórum félistene

Na ne legyél irigy drága szomszédkám, én is szeretem a tortát, hammm:p

8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot.

Hát már megint a nagy semmiért eventeztem. :( Nem lett semmi számomra hasznos a rakat titokizéből. :wuerg::mad::cry:

Csillagozok.

9. teomokus

teomokus Fórumlakó

Szép napot mindenkinek!
    Küldtem a csillagokat! :)

10. Anyácska13

Anyácska13 Junior szaki

Sziasztok!

Végre ideértem! Utólag, de annál nagyobb szeretettel sok boldogságot az ünnepelteknek!
    Nem volt egy egyszerű időszak amíg nem jöttem! Volt benne kis pihi, de a legtöbb az idegeskedés és 2 farmon a munka! Egy kedves szomszédkámnál! ;)
    Az iskolakezdést ne is említsétek, mert a plafonon vagyok miatta!
    Tomikám most kezdi a 8.-at Ádám pedig a 4.-et! Mindkettőnél iskolajárások hada következik, s ha ez még nem lenne elég a Kaposvári gyakorlóba járnak, ami az idei évtől a KLIKK-hez tartozik+ még nem végeztek a felújítással, így mi még nem kezdtük meg az iskolát!
    (http://kapos.hu/hirek/kultura/2015-...gyakorloban_is_pontosan_kezdodik_a_tanev.html)
    S már ezerrel készülünk az ovira is! Nem tudom, lehet, hogy ez a hosszú forró nyár miatt van, de estére teljesen ki vagyok purcanva! Max. 21.30-ig bírok ébren maradni, s reggel is mormota ként ébredek! :(

A képversenyről lemaradtam, de azért szeretnék felajánlani minden nevezőnek 1-1 Törzsfőnök lekvárját!
    Van akinek már ki is póstáztam, 2 embernek nem: Koko,54 és Éva1953-nak nem, mert nincsenek a baráti listámon, s hiába írok nekik, azt írja, hogy nincs ilyen nevű gazda!
    up: hihihi előbb kellett volna panaszkodnom, most elsőre sikerült! így mindenkinek el is küldtem az ajándékát! Megérdemlitek! ;)

Nekem te mindig a törzsgárdába fogsz tartozni, ha ott látlaqk, ha nem! Akire nem szeretnék szavazni, az nekem mindegy, hogy hol van, mert nem fogok rá 2mp se pazarolni! ;)

Anyu: köszi a képversenyre készült! ;)

Last edited: Sep 6, 2015
  11. teomokus

teomokus Fórumlakó

Szia Anyácska13!
    Te nagyon-nagyon aranyos vagy!!!!!! Amit írtál, nagyon jólesik!!!!!! Köszönöm!!!!!! :) És a Törzsfőnök lekit is!!! - Megkaptam! :)
    De őszintének kell lennem! - Te azaz Anyácska13 vagy, aki a szomszédom!? Szörnyen szégyenlem magam, de egyszerűen, most teljesen össze vagyok zavarodva!!! o_O -Ciki! :oops:

12. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Sziasztok!Csillagokat küldtem.Róza!Nagyon boldog névnapot kívánok!Titkosakból semmi,míndíg csak a csalódás.Valamirevaló a holló,ki gyöngyöket csinál.Mindenkinek szép új hetet kívánok!

13. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Event letudva, köszönöm mindenkinek az ajándékokat !!!
    Kíváncsian várom mi lesz a titkosakból :)
    Késöbb jövök még 1 kör csillagszórásra :)
    Addig is szép estét mindenkinek !

14. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szerkesztek, beírok, pótlok.
    Szép délutánt, csillagozom.
    Koko drága! Én vevő lennék arra a gyönyörűséges arany színben pompázó hintaágyon ringatózó ólacskára... :eek:xD (nem sok 19 db-om van...-.-)
    Köszönöm az eddigi szavazatokat.
    Augusztusi Képverseny:
    HOSSZÚ FORRÓ NYÁR!

15. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szerkesztek, beírok, pótlok.
    Szép délutánt, csillagozom.
    Koko drága! Én vevő lennék arra a gyönyörűséges arany színben pompázó hintaágyon ringatózó ólacskára... :eek:xD (nem sok 19 db-om van...-.-)
    Köszönöm az eddigi szavazatokat.

Kedves -Anyu-,sajnalon de Anyacska13 a nyertes,tölle kaptam egy igen jo ajanlatott,l mivel nem die tartozik nem is arulkodom de igerem a következö nyeres a tied, termeszetesen na ezt majd levelben.Tovabbi szep estet mindenkinek.
    Augusztusi Képverseny:
    HOSSZÚ FORRÓ NYÁR!

A kacsacsacsához gratula, de megint a sárga hód, hát ez túlzás.:eek:
    Kedves lazanne,köszi a gratulaciot sajna ezek a kedves hodok kisertetnek engem.

Last edited by moderator: Sep 6, 2015
  16. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét...event végigcsinálva....titkosakban semmi újdonság...mehet majd a gőzösre (aranyat én is meghagyhatom (3)...csak akkor szóljatok)...fából pedig egy új fa sem....:mad::mad:
    De köszönöm a sok-sok segítséget az event ideje alatt is....:)

Last edited: Sep 6, 2015
  17. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Az event elkészült. Köszönöm a felröppenőt minden kedves szomszédkámnak.
    A csillagok repültek. Marika

18. lazanne

lazanne Fórum félistene

Köszi a lekit, nagyon finom, be is fogom falni, ami a sulit illeti, hát nem irigyellek, nem kis gond így.

19. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok!
    Küldtem a csillagokat, Anyunak meg a szavazatokat.

Na az nagyon jó ha fogékony ezekre a tárgyakra, manapság sokkal egyszerűbb dolga van munka szempontjából annak aki a reál tantárgyakban tehetséges.:)

Most mondanám hogy meglepő, de az a helyzet hogy mindenhol ez megy...-.- Tesóméknál tavaly 1 hét alatt csapták össze az egész iskola szigetelését és nyílászárócseréjét (persze nem kora reggeltől késő estig dolgoztak), gondolhatod milyen tartós lesz ez a munka... Nálunk most október, novemberre tolódtak a "nyári" felújítások, akkor fogják kicserélni a nyílászárókat és felújítani a tornatermet. A lekvárt én is megkaptam köszönöm szépen. :)

20. Anyácska13

Anyácska13 Junior szaki

Nem vagy te összezavarodva, nagyon is képben vagy! Így van, ahogyan írtad!

Most nézem, hogy nem írtam, hogy csilagszórok! A lényeg, hogy megtörtént! ;)

Thread Status:
Not open for further replies.