Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Az event 4. ablakának teljesítéséhez összesen 17500 pontértékű tortát kellett beszállítani. A megadott accounton ez az érték 17000 pont volt. Így a nyeremény is csökkent. Ennek tudható be a kevesebb nyeremény.Ott van a raktáromban csak nem fogadta, Én nemtudok se gépet venni,semmit Kézzel iparkodok minden feledatot ídőben teljesíteni.és a játék adottakat örömmel veszem.
    Korom miatt én a géphez laikus vagyok.de így még a síker élménytől is megfosztotok. Marika

**jeje** and szellorozsa like this.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sajnos így utólag már nem tudunk segíteni.
    Kérlek legközelebb, ha bármilyen problémád akad azt egy segítségkérő topicban, vagy a supporton jelezd.
    Általános témák

Technikai kérdések

Kérdések és válaszok

3. kriszbabu57

kriszbabu57 Haladó

[​IMG] Sziasztok, jön a következő event, talán jobb lesz, ez nehéz volt tényleg:mad:,én is csak két feladatot csináltam:eek:, csillagoztam. Mindenkinek szép napot kívánok!

4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..ezt most nem értem...ha valaki nem teljesíti a kívánt mennyiséget csak kevesebb terméket ad be akkor megkapja a nyereményt... csak csökkentve arányosan a beadandóval??? Azért kaptál Marika csak 2 titokólat 3 helyett?? Ezt nem tudtam hogy így van..vagy félreértettem? Mindenesetre sajnálom hogy nem kaptad meg mind pedig meg volt a hozzávaló..

**jeje** likes this.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Csillagoztam :)

Szellőrózsa. a mostani event a 4. szintjénél nem kellett feltétlen 175oo pontnak megfelelő értékben tortácskát szállítani. Azonban ez
    azzal járt, hogy a 3 féle nyereményből /5 farmmunkás kupon-3 racsatni-3 titok tenyészet/ arányosan elvesznek valamit :( :(
    Marikánál pont 1 titokólat vettek el :(
    Sajnálom én is, hogy ezt történt vele.:(

További szép napot mindenkinek !

**jeje** and 97márk like this.
  6. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok!!!:)
    Megérkeztem, bocsánat hogy tegnap sem jöttem de az előző nap után fáradt voltam.
    Az opera nem volt rossz, az első sorban ültünk ahol viszont több vicces részletet is lehetett látni nevetni viszont nem mertünk. Volt egy zenész aki elbóbiskolt, a karmester pedig hangosan puffogott az előadás közben. Hátulról egyszer félig meddig még le is tüsszentett valaki, ez már kevésbé volt vicces. Az előadás végén (ami egyébként másfél órával előbb volt mint ahogy ki volt írva) mikor leengedték azt a falat vagy mit összeroppantotta a szónoki állványt, erre azért figyelhettek volna. Az előadás maga viszont nem volt rossz, nekem a második jobban tetszett, nem tudom már melyik volt, annyit tudok, hogy német szerzője volt és német nyelvű.
    A csillagokat küldtem.
    Nekem sikerült megcsinálni az eventet bár nem volt egyszerű dolog.

7. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

ÖÖÖÖ Sziasztok. látom van Téma xD Jók azok az olak. Legközelebb jóbb lesz Mari :D Nézem a Sörös eventet és . jó, max talán teljesen meg leesz.de én mindent megteszek azt ami lesz azt megírom xD :p :D. Vicces az az opera xD :D:D Sok növény kell meg állat a gazdaköriknél, Föleg a Bahamaramásoknál van nagy munka mert a Bahán 1 sziget növényes,fás állatos STB.. DE a Farmon több a hely/lehetőség :D:D

Várom már a B.K-t meg A Szulejmánt, most meg a konyha Főnők jőn,az is érdekes , Föleg ahogy és amit főznek. Nekem is annyi állatom van már,több farm terület kell :)

Felétek?

**jeje**, 97márk and Puli-tanya like this.
  8. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Sziasztok!Bocsi nem tudtam jönni,utólag,de annál nagyobb szeretettel kívánok boldog névnapot!:inlove:;)Csillagoztam,nehezen de be tudtam fejezni az eventet,nagyon vágytam sünikére,békára,vagy kakasra,ehelyett két mosómedvével,és egy pocokkal lettem gazdagabb.:(

**jeje** and Puli-tanya like this.
  9. szellorozsa

Szia:) ezeket írtad a multkorában hogy majd lesz az Operában:) Kimásoltam:) és majd elmeséled írtad milyen volt a Dal a Földről...az tetszett jobban?
    Fauré: Requiem-je utána pedig Mahler: Dal a Földről - Der Abschied-je ezeket is most másoltam ki úgy kellett kigugliznom, mert leírni nem tud

Én is néztem az event kiírást..megint ültetnio_O..gondolkodom..elég jók a TP-ék meg csillagok..a kitehetők lehetnének látványosabbak is:) a titokládikó jó lenne...belőle egy körhinta:music:dehát nincs nekem olyan szerencsém...

Köszönöm Anna hogy leírtad..ezt nem tudtam hogy így is lehet..hogy nem adod be az egész mennyiséget:)

**jeje**, 97márk and Puli-tanya like this.
  10. 97márk

97márk Fórumlakó

Na a Dal a Földről az amelyik szerintem jobb volt, pörgősebb volt, ritmusosabb, a hangszerek is nagyon jól kiegészítették az énekest. Nem igazán tudom leírni hogy pontosan milyen is volt tényleg ez a ritmusosabb, pörgősebb hangszerjáték kifejezés az amivel le tudom írni. A szövege is nagyon szép volt szerencsére feliratozták angolul és magyarul is, így azt is lehetett közben nézni, olvasni. A Requiem-mel az volt a bajom hogy nagyon lassú volt és még azt is megszaggatták. idézetekkel. Az inkább a látványban nyújtott többet.

**jeje**, Puli-tanya and szellorozsa like this.
  11. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok
    Az esti körséta megtörtént.
    A csillagokat már ki van osztva.a titok ólak még nincs kiültetva.
    A kocsisnén megtörtént, de nem sok értelme volt róka,sas medve, sima olak a nagy munkáért.
    A remény itt még megvan,de ha kiültetem, elszáll mint a galamb.
    Szép álmokat.Bizakodó szép reggelt.
    Marika

**jeje**, Puli-tanya and szellorozsa like this.
  12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép Napot!

Márk! Örülök, hogy tetszett a műsor. Hát igen.... elsősorban kacagni... kicsit macerás. ;)Gratu az eventvégzéshez.

Marika köszi a versikét. :)

Csillagozok.
    Hogy is mondjam.... nem vonz ez a parancsrakapálós event sem. Még agyalok rajta.... A titokbigyók lehetnek érdekesek is, de amilyen szerencsém nekem van, tuti semmi jót nem kapnék. Már le is szoktam róluk..

13. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Csillagoztam egy kört :)
    Én a következő titkosakat kaptam :nyúlketrec narancs,gólya, sas.

Eszter, nagyon szép lett az új farmocskád, különösen tetszik az a 2 sárga virág ott középen:) Gratulálok hozzá :)
    Szép napsütéses délutánt mindenkinek !

Last edited: Sep 18, 2014
  14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép Napot Drágáim!

Először is NEM LÉPTEM szintet. Köszönöm a sok-sok gratulát, de nem jár mostan ez nekem. A rendszer vacakol.

Bizonyára sokan láttátok, hogy a Médiatár részben lett egy Farmképek topik. Ezzel kapcsolatosan többen baglyoztatok rám, ÍME amit megtudtam róla.

15. kriszbabu57

kriszbabu57 Haladó

Last edited by moderator: Sep 18, 2014
  16. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok!:)
    Azért kacagásról nincs szó és szerencsére nem adódott olyan sok humoros pillanat az előadás során bár kétségtelen, hogy volt bőven, legalábbis ami ennyi idősen ég vicces az embernek.:p

Csillagoztam mindenkit.:)

17. kisstiti

kisstiti Törekvő

Sziasztok! Csillagozom. :)
    Annám, köszönöm szépen a dicséretet! Igyekeztem. :) Már rá fért egy kis újítás.
    Sajnálom én is ha ritkábban jövök, csak sok minden van: álláskeresés, állásinterjúk (szerencsére behívtak 4 helyre is), közben készülök a záróvizsgákra és holnap pedig megyek szakdolgozat védésre. Szóval beindul megint nekem is a nagybetűs élet. Ricsi nemsokára kezd a bölcsiben. :) Kíváncsi vagyok, milyen lesz neki. :) De szerintem élvezni fogja.

18. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét....csillagok kiosztva...
    Hát én is nekiindulok az eventnek, de ha megint gagyi dolgokat kapok, biztos, hogy az utolsó "parancsra" kapálásom lesz [​IMG] ....na majd meglássuk...

19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép Napot!
    Drága szomszédkáim! Nagyon sajnálom, de hajnalban álmomban sajnos sokótoknak nem az eventes ajándékot küldtem. Drága mátkám elmaradt a kávéval, aztán így jártatok.:oops:Végül nem kezdtem bele ebbe az eventebe sem.

Csillagszórok.

20. szellorozsa

Sziasztok:) Emese nem baj semmi gond.. beérnek a hordók maguktól is;) Én csak elkezdtem az eventet..nagyon tetszenek az ültetendő mézeskalácsok..már el is terveztem velük egy "édes" kis mézeskalács képet...ha lesz idő megcsinálom. Itt legalább nem kell mérgelődni hogy meglegyen a felröpi mert nem kell beadni...már az első 3 feladatot megcsináltam...de úgy hogy a 2 -nél az utolsó gyémántot kihagytam..nem kell az a 40 hordó..anélkül is elég lesz a többi a végeredményhez:) Jó munkát aki csinálja..aki meg nem annak meg jó termelést piacozást;) Csillagozom..
    Nállam Annának a képével valami gond van...a fele alig látszik nagyon homályos ketté van osztva...Kisstiti nagyon szép az új képed..a két sárga virág..gratulálok hozzá:)

Last edited: Sep 19, 2014
    **jeje** likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.