Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szomszika

Szomszika Rutinos

Igen, Márk, jól emlékszel. Akkoriban egyik versenyről a másikra szaladgáltál. Most te tartod a töriversenyeket?
    A madárijesztőket sikerült begyűjtenem, de a diszkórózsa nem lett meg. Helyette van egy egész tulipánkórusom. Remélem azért majd valamikor, valahogyan hozzá lehet jutni. Pedig bűvöltem a kereket rendesen...

Utoljára szerkesztett: 2.12.15
    97márk, koko.54, Galadriel és 8 más kedveli ezt.
  2. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Szia.Köszönöm szerencsére már jobban van,nem is hagyta el magát. :) Amúgy igazad van,tényleg az egyik legszebb kor náluk.
    Beszél a maga kis nyelvén amiből mindent nem értesz-mégis megérteti,hogy mit szeretne.Amúgy kis intézkedős,mindent pakolós,meg nem állós-jövőmenős,minden érdeklős,angyali kis teremtés.:inlove:
    Nekem is megfelel az időpont természetesen,már nagyon várom főleg,hogy én most veszek részt először ilyenen.Csillagok kiosztva.

Német, Magyar Szavazólista

97márk, koko.54, Galadriel és 7 más kedveli ezt.
  3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Utoljára szerkesztett: 3.12.15
    97márk, broza, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  4. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok a versenyre felajánlok fehér ártatlanságot a győzteseknek, nem biztos, hogy nevezek is.:sleepy:

5. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét....régi és új topiklakóknak...csillagok kiosztva....
    Event nem nagyon tetszik...Hózsonglőrig megcsinálom (van hasonlóm pirosban), aztán meg ami lesz...
    Felajánlásom:mivel jön a karácsony így húsvéti lekvár [​IMG] mind a három helyezettnek, no meg a két szervezőnek....

6. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..legyen szives segítsen valaki:) Új bannert tettem és eltünt a" német "feliratom ...csak a szavazó maradt meg...lehet letöröltem:oops:...meg azt is próbálgattam hogy oda írok egy nevet...mondjuk pl. "teve" rá katt a szövegre és bejön a teve kép. Nekem nem jött be...hol kiskocka..hol meg a képe... nem nagyon mennek ezek nekem:( 91 felröpivel kezdtem..Baha nem ad felröpit..még nem küldtem napi ajikat..mindjárt szétküldöm.

7. Szomszika

Szomszika Rutinos

Csillagok itthonról is elröpültek :)
    Betegeknek jobbulást kívánok! Én valami nagyon kivételes szerveren leledzek. A piac nálam nagyon drága, felröpi meg nagyon kevés. Szomszédaim meg belázasodnak....

8. teomokus

teomokus Fórumlakó

[QUOTE
    Jó látni :).[/QUOTE]

Köszönöm! Én is örülök neked!!!!!!!!!! :)
    Jobbulást Emese! Ez most az a bokád, ami máskor el volt törve?
    Nem vesztem el, csak kissé nehezen veszem az akadályokat... de azért jövögetek! :oops:

Reppentek a csillagocskák!
    Szép estét mindenkinek! :)

97márk, broza, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  9. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Csillagszórás :)
    Szellőcske, a Dumaládában, a 6/112 hozzászólásban megtalálod az aláírásod után beilleszthető, Magyar, Német, Szavazólista
    feliratokat!!! Ott fel tudod venni és csak ügyesen, be tudod te azt illeszteni :D ;)Nagyon szépecske lettél :)
    Jó sok felröppenőt és szép álmokat mindenkinek !

97márk, teomokus, broza és 6 más kedveli ezt.
  10. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.
    Ezek a hópihék hatással vannak a gépemre,
    Mert a gépem lefagyott,mostanában nem csinált ilyet.
    A felröppenö kesztyüket a manokák hógolyozáshoz elhasználták.
    Azért én a csillagokat röppentek.
    Marika

97márk, teomokus, broza és 5 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

Köszönöm Annácska megtaláltam:) de eddig még nem sikerült..egyben van a 3...és csak 1-et nyit meg:eek:.

97márk, teomokus, broza és 4 más kedveli ezt.
  12. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] :) Csillagozom...
    ****************************************************************************************************
    Rózsám! Nagyon szép lettél, láttam már tegnap, szerintem ezzel a képpel nevezhetnél is, annyira szépséges!
    Segítenék, de ahogy Annám írta az aláírásba kell betenned a szavazó linkeket, és felül tudod formázni, ha kijelőlted középre rakni a bannered fölé, vagy alá...:)
    A szavazó, meg a német, meg a magyar közé kell 2-2 csillag, és lehet úgy külön nyitja majd meg...
    Erám beírtalak... ;)
    Sütiket bontogatni. Mai aji 1 fehér ártatlanság... (Pont olyan, amilyenek mi vagyunk...):eek:xD Igaz Rózsám???!? xD
    ***************************************************************************************************
    Decemberi Képverseny:
    Kis karácsony nagy karácsony

Mikulás játék: Aki legjobban megközelítően megtippelio_OxD , esetleg telibe találja mennyi Tp. kell még a következő szinthez, az kap tőlem 1 cseresznyés túrótortát.:inlove:
    Segítségül hozok 1 képet. A jelenlegi tp-t most mentettem...

Várom a tippeket!;)

Utoljára szerkesztett: 4.12.15
    97márk, teomokus, broza és 5 más kedveli ezt.
  13. szellorozsa

Köszönöm szépen a segítséget Neked is meg Annának is..így már sikerült..szerintem én túl bonyolítottam:music:
    Hát valószínű csinálok másik nevezőt képet..ha lesz havas táj..ezt azért csináltam mert nem akartam hogy Mikuláskor a kertemben
    boszorkányok ugráljanak a seprőn:D. Meg kiakarom rakni a Fagyöngyös puszim majd a képre..most már van kettő párban vannak..Hála Rózikának elküldte a párját:)
    Bontogatom a sütiket nem felejtem el...fehér ártatlanság..hogy tudnak ilyen nevet adni csokornak:eek:...akkor ez a mi csokrunk?xD

14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Na látom minden a helyére került a kiírásban. :) Nem csinálom ezt az eventet, kinnhagyom az állatokat, legalább kicsit szaporodnak. neki kellene állni sütögetni az aprósütiket, mézeskalácsot... Imádom ezket az illatokat.
    Na ne mááááá! Csak nevezz!
    Jaja. Azóta időnként vacakol.

Felajánlásom: Mind a három helyezettnek, és a szervezőnek 1-1 húsvéti leki.

97márk, teomokus, broza és 3 más kedveli ezt.
  15. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Mikulás játék: Aki legjobban megközelítően megtippelio_OxD , esetleg telibe találja mennyi Tp. kell még a következő szinthez, az kap tőlem 1 cseresznyés túrótortát.:inlove:
    Segítségül hozok 1 képet. A jelenlegi tp-t most mentettem...

Várom a tippeket!;)

16. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Bár még nincsenek fent a csillagok, én mégis találtam párat és elhintettem őket mindenki farmjára :)
    Ildikó, az én tippem :1 000 000 Tp :)

Szép délutánt mindenkinek !

akire33333, 97márk, teomokus és 6 más kedveli ezt.
  17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

2 milla ;)

18. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Nezegettem a karacsonyi szavazo oldalt es igen szepen sikerült,a versike is tetszik, öszinten nem ismertem.A mikulasi tippelesen is reszt veszek,a tippem 1 750 000kb.a csillagok repülnek.a karacsonyi kepek szepek.

Utoljára szerkesztett: 4.12.15
  19. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, talán indulok, majd elválik. Mostanában unokámmal járjuk az orvosokat, mert mindenféle kinövései vannak
    1500000 milla és hajrá!

akire33333, koko.54, 97márk és 5 más kedveli ezt.
  20. Szomszika

Szomszika Rutinos

2,2 millió :)

akire33333, koko.54, 97márk és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.