Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

2. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Édes vagy. Köszönöm. Az a répatolvaj...;)

4. missuzy_53

Repatolvaaajjj? Nekem olyan miert nincs? Regi kiteheto? vagy nyerheto volt? En kis buta , lemaradtam rola ;)

5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia nagyon szépséges lett:) Nagyon szép. Lehet kellene nekem is készíteni míg van az eventvirág...mert úgy látom ez a havas táj nem akar érkezni:sleepy:...nincs mire várni.
    A mákvirág-gok remélem nem mi vagyunk Rózikával?:eek:xD...mert ha igen akkor aki elsőként küldi be a nevezését.. annak felajánlok egy zsák mákot szétválogatásraxD. Mondom én hogy Anyu nem jól látxDxD..még a répatolvaj..akkor nem a Fagyöngyös puszixDxD . Missuzy ne engedd magad félrevezetnio_O.Mit szósz Rózikánk ehhez mán megint??xD
    Barikát a Nyuszikával összetéveszteni????xD

Last edited: Dec 8, 2015
  6. lazanne

lazanne Fórum félistene

Tetszik, Anyu már kezdheti a válogatást.

7. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    A csillagok repültek.

8. missuzy_53

Szia Szellorozsa! Irtam is, hogy barikak, de latod bevettem, hogy az a repatolvaj :D Meg jo, hogy Te figyelsz :)Anyu legyszi dobjal fel egy szemuveget :D nyuszi vagy birka nem mindegy ;) Akkor fagyongyos puszi mind a kettotoknek :D

9. szellorozsa

Igen:) de majd megerősíti Anyu is:D

10. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Jöttem olvasgatni, a kepek szepen sikerültek Anyu es Szellorozsa en is elkezdem lassan, vartam a hora de csak hüho lesz itt.csillagokat osztom.

Last edited: Dec 8, 2015
  11. broza

broza Fórumelemző

Hát kellett egy pár perc, mire kinyomoztam ezt a répatolvaj ügyet![​IMG] A barika az nem nyuszika, a nyuszika meg nem rénszarvas....vagy valami iljesmi![​IMG] A répatolvaj az a két pár réni ott középen!xD Anyócának most már tényleg köll egy szemcsi! Bár lehet, hogy csak rossz szögből nézi a számítógépet, oszt' így nem látja jól a dolgokat![​IMG]

Tényleg Szellőcske....csak nem mi vagyunk azok a mákvirágok?![​IMG] :oops: Aki kapja a zsák mákot, annak a szétválogatáson kívül kötelező lesz még egy fincsi mákos bejglit is sütnie nekünk!xD[​IMG]

12. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok mákvirágok, lehet majd bejglizni, szeretem, főleg a mákosat, attól jót lehet aludni.;)
    Nem semmi a kutyus/nyúl/, vajon mit lát? Lehet, hogy én is rosszul látom négy szemmel, unokám szerint az egy nyúl, de tényleg mi is ez az állatka?:eek:
    Osztom a véleményed, pusszancs mindenkinek!:)
    Majd csak esik végre a hó is, mi is várjuk.:sleepy:

13. teomokus

teomokus Fórumlakó

Sziasztok!
    Húúúúúúúúúúú! Láttam nagyon széééééééééééép farmokat, miközben lehoztam a csillagokat az égről! - Gratula!!! :)
    Ja! Nem csak lehoztam, szét is röptettem! ;)
    Emese köszönöm neked is a sütit! Nagyon fincsi volt! :)
    Szép estét mindenkinek!

Ui. Majd el felejtettem...
    Az én felajánlásom: Mind a három helyezettnek, és a két szervezőnek, egy-egy Cseresznyés túrótorta.

14. szellorozsa

Szia:) Koko arra értette hogy még nincs havas táj a farmon.. hogy képet csináljunk..azért vártunk a hóra...de még most sem írtak rólla mikor lesz...de amugy is várnak a valóságban gondolom a gyerekek rá.. pláne az unokád:) Barikákról van szó ott felül:)

15. lazanne

lazanne Fórum félistene

Én is a farmra vártam a havat a verseny miatt, de már készülgetek vele, reggel nyomatom, ha minden klappol.;)

16. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Sziasztok!Végre tudok írni!!:):)szépek a farmok,s csillagokat is elküldtem.Szeretnék én is ilyen gyönyörűséges karácsonyt alkotni.Majd holnap végigolvasom mikorra kell elkészíteni. Mindenkinek jó egészséget kívánok,és szép estét!;);)

17. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

xD Hát micsoda dolog a szegény, öreg anyut kinevetni? Megkérdőjelezni amit mond... o_OxD
    :p Akkó kezdem...
    Drága Zsuzsim! Azt hittem a középen lévő arany barikat kérded... Jóvanna!Bari, szarvas egyre megy... xD Lehet a csibéjimet nem így kéne mentorálnom... Szegények! Mit tanulhatnak tőlem... :eek:xD
    Pont így laptopozom... Csak ágyon! :eek:xD
    Ti mekkorán nézitek a monitort? 150-en????? xD (Ésszemüvegbennézem):p
    Mákvirágoknak süttem: [​IMG] :inlove:
    Csillagozok...

Last edited: Dec 9, 2015
  18. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Olvasgatom a hozzaszolalasokat barika,szarvas,repatolvaj,fagyöngyös puszi,csibe neveles van itt minden,olyan ez mit a ki mit tud,en csak csendesen moslygok magamba.Lassan keszül nalam is a kep,probalkozom havat csinalni a hoagyuval de valamelyik mindig elöbb sül el,vagy az agyu vagy a kep csinalas ezert irtam hogy nem lesz itt ho csak hüho.

19. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Nálunk a csillogó hó helyett csúnya ködös idő van.
    Még a csillagok sem bújtak ki az égre ,felhő alatt maradtak.
    Nagy nehezen begyűjtöttem , és szét is osztottam.
    Marika

20. szellorozsa

Köszönjük szépen a DiósbejglitxD..nagyon jól néz ki...szemüveggel mákos:)
    Szia...hát én is megkinlódtam a képemen ezel a hóágyúval...ugyanis ha csak linket akartam hozni ...és nem itt fényképet a szavazóra..szóval ha linket akartam...akkor rá a Hóágyúra mikor beért..vártam hogy szórja...és akkor gyorsan Prnt Scr gombra katt...hogy paintba bemásoljam...de ugyebár állandóan a tetején rajta maradt a Hóágyú :15 TP-je kiírva...és úgy mentette le Paintba. Ott úgy akartam eltüntetni hogy kivágom: és Beírom Boldog KarácsonytxD...de úgy gondoltam ezt biztos nemszabályos nevezés.. bár Anyu úgyis Nyúlnak nézte volnaxD:p... Ezért döntöttem úgy hogy szavazós képet csinálok itt. Úgy csináld Koko hogy mikor a Hóágyú szórja a havat..akkor gyorsan rá katt a fényképezőre..nekem sikerült..de azért volt 3-4 hóágyú kitéve hogy jól sikerüljön. Próbálgassad jó lesz az. Nem tudom mikor lesz a havasa táj...szerintem csak karácsonyi eventre. Csillagozom.
    Látom már meg csináltad nagyon szép lett:) szerintem még próbálgassad az ágyút.

Thread Status:
Not open for further replies.