Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Sziasztok!Ha nem fog esni a hó, igen, ezzel fogok nevezni!!Felajánlásom 1.Francia lepény,2.királyi koszorú,3.mézes banán,neked pedig egy karácsonyi meglepi ajándék.Fogadjátok szeretettel,mert szeretettel adom.További szép hétvégét kívánok.

2. lazanne

lazanne Fórum félistene

Emese a kincsili farmodra küldtem ajit pár napja, remélem nem baj, hisz a szavazatokat is odaküldjük.
    Te miért nem nevezel? Légy szí nevezzél.:)

3. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét...tenyészgetek, de messze még a messze....na majd lassan....
    "Összedobtam" valami karácsonyi képet (tudjátok, én nagyon nem vagyok nagy mestere ennek...de kimaradni sem lehet...;))
    Nagyon szép farmok vannak...
    Gratulálok a szintlépőknek...csak gyűjtsétek nekünk is a pontokat, hátha még az idén egy szintet tudok lépni....:D

4. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Event kesz es most van egy kis idöm alatokat termelni tehent,kacsat,juht,lattam az uj neon olakat igen szepek.tovabbi sok szerencset akik meg tenyesztenek.csillagokat osztom.

5. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok!:)
    Csillagoztam mindenkit!
    A képkészítés ma elmarad mert reggel elfeledkeztem róla és leszedtem a felhőket is, de majd holnap berendezem a farmot, bár sajnálom hogy nincs hó így december közepén se, máskor már az adventi naptárral egy időben bekerült a havas táj is.:(
    Az eventet befejeztem, igaz az összes szupertápom ráment, nem tudom ért-e ennyit. Valamint rájöttem hogy a múltkori tenyészeteket és fákat még ki sem raktam úgyhogy most megtettem, majd 3/4-ed óra múlva lesz eredmény.
    További szép estét és jó éjszakát mindenkinek!:)

6. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.
    Drága Anyu ne haragudj, de csak ma tudtam elolvasni benneteket.
    Sajnos a kezem is fáj még, meg nincs időm sem.
    A nyertesnek küldöm én is a finomságokat. 1. répás almás csatni. 2. és a 3 meg töklekvárt.
    A csillagok mentek, Marika

7. lazanne

lazanne Fórum félistene

igen lesz tehén, juh és kacsa, ha jól láttam:D

8. Szomszika

Szomszika Rutinos

https://www.farmeramania.org/DB/?iid=xmas2011adventstree
    Tessék, a német oldalon van róla kép :)
    Csillagokat kiszórtam!

Last edited: Dec 13, 2015
  9. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Advent 3.-ik vasárnapján
    Csillagozom.

10. teomokus

teomokus Fórumlakó

Sziasztok!
    A csillagszórás megtörtént!
    Pusszancs mindenkinek!:)

11. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Sziasztok !
    Koraesti csillagok elszórva :)
    Advent harmadik gyertyája !

Szép estét mindenkinek !

12. ballamarika44

Sziasztok.
    A csillagok kiosztva.Marika

13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét!

Elpacsáltam egy csomó szupikaját, de nem volt szerencsém. No de sebaj. Tetszik az új tenyésztés. Nagyon. Mondjuk nem ártana, ha a bébikhez szerencsém is lenne....

Drágaszágom, hát kapó te isz valami fincit! Persze, cak ne ríjjon a szád!
    Az a helyzet, hogy az a farm a páromé, csak megkapálom és kész, szóval nem vettem észre az ajit, :wuerg: de nagyon szépen köszönöm. :) Miért kaptam ezt a gyönyörű és hasznos virágkölteményt? Én nem nevezek, csak a szavazatokat számolom, hogy Drágaszágom indulhasson a versenyen. :)

Csillagozok.

Tessék kérem nevezni!

14. teomokus

teomokus Fórumlakó

Last edited: Dec 14, 2015
  15. lazanne

lazanne Fórum félistene

Bocsi, azért kaptad, mert segítesz a szervezésben. Na és miért nem nevezel?

16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Azé édes Emíliám, mert aki a szavazatokat számolja, az nem szokott nevezni! :)
    Nem sokára jövök, és csinálom a dógom, de most el kell futnom... :)

17. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok:) ..még azért is így van ez Emilia... hogy Anyu is tudjon nevezni:)xD
    Nahh de tényleg elmondom érthetőenxD neked.
    Ha szerevezünk képversenyt akkor általában aki bonyolitja a versenyt (ez most anyu) az nem nevezhet versenyképpel..Ez azért van mert összeférhetetlen..ugyanis ha számolja össze majd a szavazatokat ki mennyit kapott...nem akarja hogy esetleg azzal vádolják meg...hogy ő magának a saját képére mondjuk többet számolt...vagy ilyesmi. Ezért az nem szokott nevezni. Nahh de mivel Drága Anyu nagyon szeret bonyolítanixD...de nevezni is:D..ezért úgy egyeztek meg Emesével...Hogy Anyu bonyolít és nevez...Emese pedig számol...és az Ő farmjára kell küldeni a szavazatokat...és Ő akkor nem nevez:)
    Gondolom Emilia te ezt azért nem tudtad mert nem olyan sokszor volt még képverseny amióta itt vagy. Gondolom érthetően leírtam és remélem nem nagyon túlságosan. Csillagozom.

18. la-fantom

la-fantom Fórumszaki

Sziasztok!
    Küldtem a csillagokat

19. lazanne

lazanne Fórum félistene

Köszi, most már értem és tökéletesen egyetértek ezzel, nem túloztál, aranyosak vagytok Anyu-val, hogy megírtátok.:)
    [​IMG] Már nagyon karácsonyi hangulatban vagyok, remélem itt mindenki!?

20. ballamarika44

Sziasztok.
    A csillagok repültek.
    Marika

Thread Status:
Not open for further replies.