Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Fagymentes szép napot .Pontoztam.
    Majd este vissza olvasgatok.Sziasztok.

Galadriel, ballamarika44, broza és 9 más kedveli ezt.
  2. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok.Szép napot! Csillagok kiosztva.
    A páncél Panni hatásának általam elvégzett kísérlete megtörtént.
    Főfarm és szédült szántó volt a kísérleti hely.Mindenhol ugyanazok voltak kitéve ugyanannyi darab,főfarmon az állatok etetése előtt 6 db panni volt,szédültön pedig az aratás előtt tettem ki a 12 db pannit.
    Eredmény:Mindkét aratásnál mindenből darabra ugyanannyit kaptam.csalitoll 44 db,fémlemez 7 db,horog 4 db.
    Most ott vagyok,hogy nem vagyok sehol.:cry::D

Galadriel, ballamarika44, broza és 8 más kedveli ezt.
  3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia:)) Vártam hogy mi lesz az eredmény..hát 3-szor el kellett olvasni mire megértettem8)...hogy nem értemxD.
    Tehát a szédültön ha csak 6 pannit teszel ki aratás előtt az is elég lett volna:)...vagy ki tudja..variációk tömbkelege lehetne:)
    Mindenesetre azt leszűrtem belőle a Panni akkor is hat (nem6);)...hogyha aratás előtt teszed ki:) de csak feleannyirra????:music::D

4. tina07141983

Szia.
    A főfarmon kint volt a 6 Panni már az állatok etetése előtt.
    A szédültön nem volt egy darab sem kitéve,oda akkor raktam ki a 12 db -t ,mielőtt bearattam.
    A felröppenők eredménye ugyanannyi lett.
    Szerintem az egész farmra levetítve lehetne konkrétabb képet kapni.
    Csinálni fogok egy aratást Pannik nélkül,és kihelyezett Pannikkal.;)
    Az biztos nem egyszerű leány ez a Panni...:D:D:D

5. szellorozsa

Nahh akkor majd kiderül minden:)...de az még sem teljesen..hogy ha vetés.. vagy ha csak aratás előtt van kitéve hogy alakul?8)
    Szerintem kellene egy olyat is csinálnod hogy lehulljon már végre a lepel..hogy egyik kertedbe kiteszel 6 Pannit..elvetsz..majd learatod..megnézed mennyit ad...Utána beveszed a Pannit...elvetsz...aratás előtt vissza teszed a 6 Pannit.. leratsz.. Megnézed mennyit ad. Összehasonlítás:D Ezt még lehet meg kellene próbálni..én nem tudom megcsinálni mert csak 5 Pannim vanxD.

Galadriel, ballamarika44, 97márk és 8 más kedveli ezt.
  6. tina07141983

Szia.ezt fogom tenni.számításaim szerin ez 3 napot vesz igénybe.
    1.nap /kihelyezett Pannikkal való aratás /Pannik száma 12 db -elosztva a földeken/
    2.nap /Pannik nélküli aratás / itt valószínűleg már lesz összehasonlítási alap % arányban /1 db Panni + 5%
    3.nap / Pannik aratás előtti kihelyezése / remélhetőleg ezekből látható lesz mit is ér Panni
    :music::);)

Galadriel, 97márk, broza és 8 más kedveli ezt.
  7. szellorozsa

Nahh ez így tökéletes lesz:)..bekerülhet a Nagy történelemkönyvbe;):).

8. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép délutánt!
    Csillagszórok...
    Hozok valamit:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ó-zafír-talányos-tenyészet.13561/#post-424843

És azt is rebesgetik, hogy az egerentyű lesz a kövi tenyésztés! Egereket kitenni, had szaporodjanak! xD
    ******************************************************************************************************
    Most akkó mivan a pannkákkal? o_ONem vágom. Én kitettem őket úgy 2 éve, és azóta kint vannak mindig...:eek:xD
    Nem pakolászom ide-meg oda...:p

9. lazanne

lazanne Fórum félistene

Galadriel, -Anyu-, k-rusi és 9 más kedveli ezt.
  10. teomokus

teomokus Fórumlakó

Sziasztok!
    Küldtem mindenkinek a csillagokat!
    További szép estét! Pusszantás! :)

Galadriel, -Anyu-, ballamarika44 és 7 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

Bízd rám a pakolászást..majd én átrendezem ide a kertembe:D..meglátjuk itt mennyit adxD..kell nekik egy kis változatosság:)
    [QUOTE="lazanne, post: 425097, member: 69518"]Sziasztok, szóval Panni kérdéses kislány, de majd kiderítitek, ad- e vagy irigy.:wuerg:
    Én is hoztam valamit: http://kepkezelo.com/images/h9hhrx43q1ur615nvdhl.jpg, unokám jól kifosztotta a bótot.:)[/QUOTE]

Nagyon ügyes:) Az a trópusi fogyócska mi?..már én is kiváltottam de nem találtam..kitevő??

Galadriel, -Anyu-, 97márk és 6 más kedveli ezt.
  12. szellorozsa

Bízd rám a pakolászást..majd én átrendezem ide a kertembe:D..meglátjuk itt mennyit adxD..kell nekik egy kis változatosság:)
    [QUOTE="lazanne, post: 425097, member: 69518"]Sziasztok, szóval Panni kérdéses kislány, de majd kiderítitek, ad- e vagy irigy.:wuerg:
    Én is hoztam valamit: http://kepkezelo.com/images/h9hhrx43q1ur615nvdhl.jpg, unokám jól kifosztotta a bótot.:)[/QUOTE]

Nagyon ügyes:) Az a trópusi fogyócska mi?..már én is kiváltottam de nem találtam..kitevő??

Én meg ezt hoztam: ÚJ Gazdaköri
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-4#post-424849
    Érdemes volna megcsinálni a két Pinkie pie sütiért:music:

Galadriel, -Anyu-, ballamarika44 és 8 más kedveli ezt.
  13. lazanne

lazanne Fórum félistene

Nagyon ügyes:) Az a trópusi fogyócska mi?..már én is kiváltottam de nem találtam..kitevő??[/QUOTE]
    Az event matrica.:music: De kinek van vidrája, honnan cserkésszük be, ha fa.-o sincs rá?:mad:

Galadriel, -Anyu-, ballamarika44 és 8 más kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Csillagoztam :)
    Szép álmokat mindenkinek !

Galadriel, -Anyu-, ballamarika44 és 7 más kedveli ezt.
  15. Anyácska13

Anyácska13 Junior szaki

Sziasztok!

Jöttem csillagozni!
    Köszönöm a sok-sok gratulációt, no és a rengeteg finomságot amivel megtöltöttétek a pajtám!
    Már csak 2db halfogócska, s kész a tervem, csak azt nem tudom, hogy most majd mit fogok keresni a cserekor! :eek:

Galadriel, -Anyu-, ballamarika44 és 6 más kedveli ezt.
  16. yucee

yucee Fórumszaki

Szép estét!

Csillagok repültek

Anyácska13, Galadriel, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  17. tina07141983

Szia szellörózsa /sziasztok.

Ezt az írást a halfogócskás event csevegőben Pharmer írta:

Ja, és még egy tanulsága volt számomra az eventnek - amit saját magam most "teszteltem" először: a "Pannihurcolászás" MŰKÖDIK (legalábbis ennyire nem lehet véletlen, hogy Pannik nélkül a napi 1-szer begyűjthető ólak sem adják 100%-ban a felröppenőket, Pannikkal pedig a napi kétszeresek is üzembiztosan adják)!!! És kipróbáltam többféleképp: a PPannik hatása már akkor is érvényesül, ha csak aratáskor kinn vannak (vetéskor/etetéskor sem kell), ill. frissíteni sem feltétlenül szükséges, csak a kihelyezésük és az aratás között átlépni egyik farmterületről a másikra, majd vissza. Nálam az vált be, hogy a Pannik számának megfelelő helyre a többi óllal egyező idejű szántóföldi növényt teszek (így nem megy üresjárat, és azon sem kell sokat filózni, miknek a helyére tegyem a Pannikato_OxD).
    Pannik nélkül amúgy sztem max. az óriás ólak vagy a 40-48 órás terményes üzemek adják csak 100%-ban, Pannikkal viszont érdemes mindenkinek kitapasztalnia, hogy nála mi az a legrövidebb ól, aminél tudják a 100-at; én a páváig mentem le, tovább nem is kísérleteztem, de akinek esetleg több PPannija van vagy napi 2-nél többször is tud aratni, annak érdemes tovább is tolnia lefelé a limitidőt...;)

Anyácska13, Galadriel, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  18. szellorozsa

Köszi hogy átküldted:)..hát kipróbálom én is majd hogy kicsit pakolászom ide-oda:) de megvárom előtte a te kisérletedet;)

19. 97márk

97márk Fórumlakó

Szép estét!
    Már csak egy gyors csillagozásra estem be, többre nincs energiám.
    Jó éjszakát mindenkinek!:)

broza, Anyácska13, tina07141983 és 4 más kedveli ezt.
  20. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.
    A csillagok repültek mindenkinek.
    Elolvastalak benneteket, azt hiszem rajtam a panni sem segít,mert
    csak az olak,terményesek alacsony szintüek,és azok nem adják a felröppenöt.
    erről ennyit. tervet nem kovácsolunk, csak vegetálok.
    Szép jó éjszakát. Marika

97márk, Anyácska13, lazanne és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.