Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. teomokus

teomokus Fórumlakó

Szép Jó reggelt mindenkinek!
    Egy hunyást nem tudtam aludni az éjszaka :sleepy:, így hát jöttem, és röppentettem a csillagokat... :)
    Pusszancs, és szép napot!!!!! ;)

2. lazanne

lazanne Fórum félistene

Szia mindenkinek, remélem jól haladtok az evettel, részemről bemérgeltem magam, :mad: mert a libák tenyésztésénél simából apácát adott. Na ezért nem folytatom, a 3 db-ot a nyáriakból eladtam, 1500000 millát kerestem vele. ;)További szép napot! :)
    Azért, ha tudsz pihenj napközben:p

3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Akkor valamit találjál neki 2010-re..azé a gyertya annyi:)...mondjuk a legszebb év vele;)
    Ezen a képen meg mondd meg neki így néz ki majd 30 év múlva:)):D
    Még van híja a csicserinek talán ez lesz az utolsó kör...de felröpi még kell..össze kelett számolni hány habcsók hiányzik még..24 db.
    Csillagozom.
    Lazanne én sem adtam be a lovakat..de attól lehet tovább haladni..szerintem végéig...meg a citrancsot sem adtam..attól is lehet haladni..aki nem adja be....arra gondoltak nem mindenkinek van citrancsfája.

4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Egymillióötszázezermillát????????? :eek:xD
    Akkó ezt neked hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/baby-baby-boom-külön-kiadás.13594/#post-430552
    Meg mindenkinek! Csak gyorsan, mert este 11-ig tart...;)

5. lazanne

lazanne Fórum félistene

6. szellorozsa

Jajj értem te a libáról beszéltél..én a lóra gondoltam:sleepy::music:

7. yucee

yucee Fórumszaki

Sziasztok!

Csillagoztam!

Szülinapi eventnek nekikezdtem, most az AB gyertyára gyúrok épp. Nehezen haladok, rengeteg gaz, felröpi, habcsók kell.....a vége kissé reménytelen. Milyen 2010 tortáról beszélgetettek? Nem igazán értem.... Boomról lemaradtam, már elvetettem eventgazt mire olvastam itt az infót, amim nem volt megvettem piacon.:)

Szép estét!

Anyácska13, koko.54, teomokus és 6 más kedveli ezt.
  8. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok!:)
    Küldtem a csillagokat.
    Én is 2010-es tortát kaptam, de rég is volt már az jesszusom. Az event haladhatna jobban is, felröppenőkkel talán annyira nem állok most rosszul, de a növényből még rengeteg kell, csak a héten anya se tud besegíteni mert dolgozik délelőtt így aztán napi egy ültetés fér bele. A nyári lúd ára még mindig kiveri a biztosítékot pedig nem vagyok most elszegényedve, remélem kicsit lejjebb megy a bumm hatására amiről nem hallottam csak most ahogy feljöttem este úgyhogy kimaradtam, mindegy mondjuk mert amúgy sincs most szupertápom. A citrancs felett is átsiklottam mert azt meg nem is láttam hogy kell bele, ennek felettébb örülök mert tuti horror ára lehet a piacon, már ha egyáltalán van kínálat belőle.
    Jó éjszakát mindenkinek!:)

9. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Csillagoztam !:)

Szép álmokat mindenkinek !

10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

11. yucee

yucee Fórumszaki

Anyácska13, koko.54, teomokus és 5 más kedveli ezt.
  12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot

Egyetlen 1 db narancs habcsók hibádzik. Szerintem meglesz. 8)xD Aztán leszedem a földeket és kirakok minden titkosat. özönet van a raktárba, mert sose rakom ki a gutaütögetés elkerülése végett. Most letudom egyszerre. :D

Csillagozok.
    Drágám! Nem kell már mindent leszedni a tenyésztéshez! Külön tenyésztő ablakocska van! Katt a játéktér felső részén, a tanyaház vonalában, jobbra a malom melletti tenyésztelepre, és már nyílik is.

Anyácska13, Szomszika, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  13. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot!
    Nagyon breteg vagyok...:( Úgy megfáztam, tegnap a dokinál 3 órát ültem,-.- mert nem volt időpontom, mert nem tudtam 2 nappal előtte, hogy beteg leszek...:eek:-.- majd leestem a padról... Szerintem influenza, amire még gyógyi sincs, csak algopiryn, meg sok vitamin, meg bla-bla-bla...:cry:Fájok mindenhol...
    Jövök csillagozni, nekem már csak 3 kék csók, és kész vagyok...
    Dágaszágom! Akkó lehet találgatni, hogy miket kapól...:music::inlove:
    Na. Vízszintbe rakom magam, oszt had ugráljanak körülöttem...:eek:xD Csak ne gyorsan, mert beleszédülök...:inlove:

Anyácska13, Szomszika, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  14. Szomszika

Szomszika Rutinos

Sziasztok!
    Anyu gyógyulj meg hamar! Pontozok...

Anyácska13, koko.54, teomokus és 5 más kedveli ezt.
  15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Gyógyulj! Nálunk is végigmegy(nt) a családon, pedig le vagyunk oltva. :( A lánykám szívta meg eddig a legjobban, nagyon-nagyon magas lázzal. Én csak kóválygok, meg alszom. Igen lehet majd találgatni. ;) előbb nyomok egy kis kukoricát.

Meg tudná valaki mondani, hogy melyik kütyű ad aranybanánt? Azt hiszem leszedtem a kincsesből, és nem emlékszem melyik volt az. :(:wuerg: Vagy nincs is olyan? Már tiszta lüle vagyok.

Utoljára szerkesztett: 29.1.16
    Anyácska13, koko.54, teomokus és 4 más kedveli ezt.
  16. lazanne

lazanne Fórum félistene

Szia, mutatom http://kepkezelo.com/images/es874z5ia54j7upvvo05.jpg

17. szellorozsa

Szia...gyógyuljál meg minnél előbb..akkor már ott jár az influenza:((...akkor biztos errefel is elnéz..jobb volna ha nem. Pihenjél sokat..teázzál:)

Arany banánok szentélye...az a neve...kis kalapos maki ás valami gödröt..biztos megtalálod..szaladgál rajta:) Gyógyuljál meg te is minnél előbb...oltás ellenére??? nahh akkor mit ér??

Nem erre gondolt szerintem Emese..hanem egy kirakóra ami AB ad.
    Mindjárt kész leszek én is az eventtel.

18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Köszi, de nem erre gondoltam, hanem valami kergés-kincseses kitehetőre. Legalábbis az rémlik. Megyek meglesem szellőcske válaszában leírtat. :)

Nem találom. :(

Hurrrrááááááááááááááá!!!!! Megtaláltam! Nem szedtem le, ott van a kincsesen, csak elbújt. :)

Utoljára szerkesztett: 29.1.16
    Anyácska13, koko.54, teomokus és 3 más kedveli ezt.
  19. lazanne

lazanne Fórum félistene

Na jól benéztem, sebaj csak találd meg.:)

Anyácska13, Szomszika, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  20. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Kész lettem... az eventel, ;)meg ezzel a hülle hátfájással... mintha itt térdepelne valaki a hátamon... :eek:-.-
    Köszönöm a jókívánságokat! Tegnap az "asszintesnéni" megvígasztalt,o_O : Jó sokára fogja kedvesem legyűrni ezt a vírust... :cry:

Anyácska13, Szomszika, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.