Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok végre kész lettem én is az eventtel..a csicserit vártam hogy beérjen mert hiányzott 1 eszencia.. akkor mikor meg lett.. kellet még 10 röppentyű..de meg van már minden...Nem akartam beadni a citrancsot..meg a 15 lovat..mert így is meg volt minden..de gondoltam csak beadom...had legyen kerek. Vártam majd lesz csinnnadratta...errefel semmi..maradt minden...csokimáz :)) de jobb hogy minden be van adva.
    Érik 8 titokól. Fák a farmom szokásos mandulafenyő:( Viszont a Bahán nagyon jó lett..majomkenyér..xxl goji..xxl matéfa...xxl patalya..papalya:) Anyu jobbulást...pihi sok.

Anyácska13, Szomszika, akire33333 és 8 más kedveli ezt.
  2. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    A csillagok repültek
    Marika

Anyácska13, Szomszika, akire33333 és 7 más kedveli ezt.
  3. lazanne

lazanne Fórum félistene

Nagy gratulám!!!:)
    Anyu Neked is, ügyesek vagytok.;)

Anyácska13, Szomszika, akire33333 és 7 más kedveli ezt.
  4. teomokus

teomokus Fórumlakó

Sziasztok! Szép estét!
    A csillagokat reppentettük!
    Az eventet még lökdössük, de nem akar haladni... - 6 földrészről 30 habzsák kb. 4,5 óránként... -.- 414 db. hiányzik... >:(
    - Mivel már csak ez hiányzik, most fákkal próbálkozunk, hátha az jobban adja! ;)
    Milyen kirakható AB-ről van szó? Nem is hallottam még ilyet... o_O
    Gyógyulást kívánunk minden betegnek!!!! :)
    Nálunk is mindenki beteg, mi is le vagyunk rongyolódva rendesen! :wuerg:

Na! De vannak nagy-nagy örömök is!!!! - Kismókus megkapta ma a félévi bizonyítványát, és képzeljétek, 11 db. ötöst, és 2 db. négyest kapott! Tesi és Külalak a két négyes! Nagyon-nagyon büszke vagyok rá!!!!!!!!!!!!!!!!! :inlove::)
    Jó pihenést mindenkinek!!! :)

Utoljára szerkesztett: 29.1.16
  5. szellorozsa

Beértek a 8 titokólak:wuerg: narancsba: 1 lúd 1 tehén 1 kaptár 1 hód
    pirosba: 1 kacsa
    sárgába: 2 sárgahalásztanya és 1 Bréka.
    Emese kiváncsi leszek neked milyen szinüek jönnek:)
    Lazanne köszönöm a gratut. Teomókus jobbulást nektek is.

Anyácska13, Szomszika, akire33333 és 6 más kedveli ezt.
  6. yucee

yucee Fórumszaki

Sziasztok!

Gutaütés kerülget,:mad: sokszor nem enged be a rendszer, vagy csak 2-3x próbálkozásra, no meg 5 Panni ide v oda habzsák hiányom van.....szóval nekem nem lesz meg minden, ez van, még teperek ne az legyen hogy lusta vagyok, azt kiderül meddig jutok. Ó most már értem, tiszta lüke vagyok, mindig elfelejtem, hogy már teljesen külön működik a tenyésztés. Én még a régiben élek, mindig rácsodálkozom mikor tenyésztek hogy nem kell földre tenni...o_O

Betegeknek jobbulást.

7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok! Szép hétvégét.
    Hoztam valamit:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kerekkerék-akciós-napok.13602/#post-431383
    Csillagozom.
    Ollan gőthös vagyok. :cry:
    Már 2 lábon járó patika vagyok a sok vitamintól, gyógyszertől...:sleepy:
    És este ünnepel(nénk) az uram szülinapját, hely lefoglalva a városban, torta megrendelve, barátok beizzítva...:oops:
    Össze kell kaparni magam...
    ****************************************************************************************
    A pletyiből hoztam:
    JósJónás írta:
    Üdvözletem Kedves Barátaim!

5394 csatolmány mutatása 5395 csatolmány mutatása
    5396 csatolmány mutatása

5397 csatolmány mutatása

5398 csatolmány mutatása

5399 csatolmány mutatása

5400 csatolmány mutatása

5401 csatolmány mutatása 5402 csatolmány mutatása

5403 csatolmány mutatása
    5404 csatolmány mutatása

5405 csatolmány mutatása 5406 csatolmány mutatása

Anyácska13, Szomszika, akire33333 és 6 más kedveli ezt.
  8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot

Csillagozok.
    Gyógyuljatok!
    Gratula a szép bizihez!

Anyácska13, Szomszika, broza és 7 más kedveli ezt.
  9. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Üdvözlök minden kedves jatekost,hetvegere kaptam egy kis eltavozast event elkezdve majd haladok ahogy tudok egy kicsit bonyolult de majd csak bele jövök.Csillagokat osztom es szep napot mindenkinek, aki vegzet gratulalok kesöbb meg jövök.

Anyácska13, Szomszika, broza és 8 más kedveli ezt.
  10. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, részemről a bulinak vége, összeszedtem amit csak tudtam, hüle libákkal nem jutottam sokra, de így is jókat kaszáltam.
    Gyere, nagyon várunk, addig is gyógyulgass.:):)
    Egy jó kis bulizós este nem árt, talán segít a gyógyulásban is;). Valami bahás tenyésztés lesz?:wuerg: Majd kiderül.
    Az én gépem is nyekeg, az unokámmal közösen netezünk az Ő gépén, leginkább akkor jövök, ha suliba van, mert iriííííígy:cry::cry:

Anyácska13, broza, akire33333 és 7 más kedveli ezt.
  11. teomokus

teomokus Fórumlakó

Sziasztok, kismókus vagyok!
    Küldtem a csillagokat a farmokra!:)
    Anyának be kell mennie a kórházba, és én fogom helyettesíteni!;)
    Nagyon köszönöm a dicséretet Emese!
    További szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!:)
    Üdv: Kismókus

Anyácska13, Szomszika, broza és 7 más kedveli ezt.
  12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét.

Drágám! Célszerű kinemesíteni valamelyik növénynél (szegfű, hagyma) a szupertrágya imádat bónuszt, ami 25 %-al gyorsítja a szupikakit, megenni 1 karácsonyit meg egy fehérártatlanságot, és lezárni a gesztenyés (szüreti) felhősort. Ekkor 0 perc alatt megérik a szegfűd/hagymád, ha elveted és szupikakizod. Célszerű komfortföldbe vetni, így minden mező ad egy felröpit. A többi számolás kérdése. :) Persze nem árt, ha a szupermamutfák be vannak üzemelve, és van jó sok szupikakid. :)
    Tán vízilovat fogunk tenyészteni? Ááááááááááááá!!!! Gyógyulgassál máááááááá!
    Üdv köztünk! Gyógyulj már meg, nnnna! Várunk ám nagyon.
    Csak gyere, várunk szeretettel. Anyunak jobbulást kívánunk, és várjuk vissza.

És akkor indul az

ÖSSZETETT TIPP VERSENY A TOPIK LAKÓINAK

4. forduló lesz. Az egyes fordulókban a szokásos módon kell megtippelni a kikelő titokizéket. Minden forduló után győztest hirdetek. Majd az eredményeket összesítve, az összesítettben legjobban tippelő nyeri a versenyt. A fordulók díja 1-1 fehérártatlanság, az összetett győztes húsvéti lekit kap. Az összesített eredménybe az egyes fordulókban eltalált tippek számítanak bele, tehát ha az elsőben valaki tippeli a farkast, de azzal ott nem talált, de a negyedik fordulóban van farkas, akkor az nem számít, csak ha a negyedikben is tippelte. (Remélem érthető vagyok)

Akkor lássuk. Kiraktam 4 db sárkányos tenyészetet. Mi lesz belőlük?

A tippeket hétfő este 9-ig várom. Kérlek a szöveget másoljátok le, és írjátok be magatokat.

1.yucee: béka, narancslúd, farkas, jégmadár
    2. szellorozsa : narancsliba , narancshód , béka, sárgahalásztanya
    3. farmercsaj: galamb, gólya, pirosdenevér, mosómaci

Utoljára szerkesztett: 30.1.16
    teomokus, Anyácska13, Szomszika és 9 más kedveli ezt.
  13. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok pontoztam. Betegeknek gyógyulást .
    Druszám boldogat apának és jó bulizást.
    Gratulálok a bizihez,szuper lett.
    Emese a tippem : galamból
    de sajna én nem tudok másolni,így be írni sem tudom.
    Köszönöm annak aki be ír.
    Szép napsütést holnap mindenkinek. Jó éjt.

teomokus, Anyácska13, broza és 5 más kedveli ezt.
  14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Ildikó! Fordulónként 4 tipp kell, hiszen 4 db ólat raktam ki. :)

teomokus, Anyácska13, broza és 6 más kedveli ezt.
  15. yucee

yucee Fórumszaki

Köszönöm az ötletet, igyekszem nemesítgetni.:):inlove: Ha sikerrel járok a sorrend ez? Először enni, lezárni, aztán vetni?

Kórházban lévőknek gyors felépülést, siessetek haza.

Otthon betegeskedőknek szintén gyors gyógyulást kívánok!

Anyu férjedet Isten éltesse sokáig, füle érjen bokáig! Neked erőt, egészséget és kitartást a bulihoz így betegen!

És akkor most csillagozok is.

4. forduló lesz. Az egyes fordulókban a szokásos módon kell megtippelni a kikelő titokizéket. Minden forduló után győztest hirdetek. Majd az eredményeket összesítve, az összesítettben legjobban tippelő nyeri a versenyt. A fordulók díja 1-1 fehérártatlanság, az összetett győztes húsvéti lekit kap. Az összesített eredménybe az egyes fordulókban eltalált tippek számítanak bele, tehát ha az elsőben valaki tippeli a farkast, de azzal ott nem talált, de a negyedik fordulóban van farkas, akkor az nem számít, csak ha a negyedikben is tippelte. (Remélem érthető vagyok)

A tippeket hétfő este 9-ig várom. Kérlek a szöveget másoljátok le, és írjátok be magatokat.

1. yucee: béka, narancs lúd, farkas, jégmadár

teomokus, Anyácska13, broza és 7 más kedveli ezt.
  16. szellorozsa

Galadriel írta:

3. farmercsaj: galamb, gólya, pirosdenevér, mosómaci​

Utoljára szerkesztett: 30.1.16
    teomokus, Anyácska13, broza és 7 más kedveli ezt.
  17. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

bocsi, akkor: galamb ,gólya ,pirosdenevér, mosómaci.

teomokus, Anyácska13, broza és 5 más kedveli ezt.
  18. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.
    A csillagok repültek.
    Az event növényt megtermeltem48 órán belül és 456 felröppenöm lett a ti általatok küldött 20 db-vel.
    Azóta hosszú érésü terem,és még mindég segítetek így a reggeli aratással talán meglesz a hiányzó
    4 db habcsók. Köszönöm nektek a kitaró segítségeteket. A nemesítessel én is probálkoztam,de mindég kí írja, hogy sajnos nem sikerült. Valamit elrontok,de nem tudom mit ?
    A betegeknek jobbulást Az iskolásoknak meg gratulálok a bizihez.
    Legyen szép vasárnapotok, Anyu a párodnak Boldog Szülinapot
    Marika

teomokus, Anyácska13, akire33333 és 5 más kedveli ezt.
  19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Tessék kérem tippelgetni!

teomokus, Anyácska13, broza és 4 más kedveli ezt.
  20. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, akkor tippelek

4.lazanne: hattyú 2, kakas, medve

teomokus, Anyácska13, broza és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.