Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Van somom :). Csak ne felejtsük el! Most nem volt küldhető. A tukán szerintem is a szabadba való a trópusokra, de imádni valóan okos. :)

2. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Drágaságaim ha lehet amit leírtatok magyarul, nekem az kinaian olvasom.
    Sajnos én a golyánál leragadtam a fám meg a nektain. Igaz ezt is úgy kaptam.
    A gazdakörim meg sokasodva várják, hogy meg csináljam.
    Ha a titkosok nem adnak,legalább a gazdaköri jutalma lehetne egy-egy értékes új olacska,
    vagy fácska.Nem mindég a társaimtól kunyerájak,mertaz nem az én kenyerem.
    Szép estét Marika

3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelit!
    [​IMG] Csillagozom...

Pontosszan... :inlove::)
    xD
    Áááááá! csak a stelázsiban kotorásztam...:wuerg:xD

Hát kezdhetnének ezzel a cserenappal valamit... Minek az a rengeteg betőltő virág, meg társai, meg a madárijesztők... DE! azért vegyünk szerencsekerék-re party pörgetést, amikor mindenből 100 db van, és nem is cserélhetem...-.-
    Legalább ebből meglenne a toronyórám, platina lánccal...:eek:xD
    Látom én írtam utoljára... Hát mindenki kapál-kaszál a realitybe???
    Csudaszép idő van.
    Hoztam valamit: https://board-hu.farmerama.com/inde...emete-akció-Állandó-gazdaköri-küldetés.13843/

Last edited: Apr 7, 2016
  4. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok!:)
    Beugrottam csillagozni...és szívességet kérni. Legalábbis remélem kérhetek. Igazából ez ügyben szeretnék moderátori hozzájárulást is kérni.
    Ugye tudjátok, hogy idén érettségizem, és az ötödik szabadon választott tárgyam a társadalomismeret. Erre egy 10-12 oldalas beadandó munka az érettségi írásbeli része, amihez hozzátartozik sok egyéb dolog a dolgozat megírásán kívül, többek között a kérdőívezés és az interjúzás is. Most az előbbihez szeretnék tőletek segítséget kérni, ugyanis felnőtt és diák korosztállyal is ki kell töltenem, a felnőttekkel pedig még mindig nem vagyok kész, pedig már szülői segítséget is igénybe vettem, ők is bevitték munkahelyre, hogy kitöltessék azokkal akikkel jóban vannak.. A téma a szubkultúra, ellenkultúra, underground. Ez így lehet nem mond sokatoknak túl sokat, de a kérdőíven megtalálható egy pár soros magyarázat az egészről, hogy mi is az tömören. Ha hozzájárulnak a moderátorok, hogy feltegyem ide a kérdőív linkjét, akkor remélem számíthatok a segítségetekre. (Egyébként egy hagyományos Google documents-es kérdőívről van szó.)

5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!

Nagyon szép napos napunk volt, szét futkostam magam, de most
    CSILLAGOZOK.
    PERSZE! De az eredményt is szeretnénk látni ám!

6. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok.. nem értem a citrancsot miért veszik már be és utolsó alkalom...én meg elcserélgettem de azért 1 maradt:)
    A toronyórát errefelé már nem platinalánccal gyártják:))xD

Szia..ha engedik tett fel nyugodtan..és kitöltjük.

7. lazanne

lazanne Fórum félistene

Szívesen segítek én is, ha a modi engedi az ív feltevését.:)

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ebben az ügyben a supportot kellene felkeresned.
    Köszönöm ha így jársz el.

9. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    Szia Márkom! Ha zöld utat kapsz a support-tól, semmi akadálya, benne vagyok! :)
    Jövök csillagokat szórni...

10. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

sziasztok.
    Csillagoztam :)

Szia Marika.Pedig cserenapon ha megírtad volna...na de majd legközelebb...addig megkeresem gólya után milyen ólak jöttek.Meg a fák a nektarin után ;) Nem szégyen kérni és az ugye nem kunyerálás,nagyobb baj az ha kicsi farmoknak van felajánlva ez-az,és arra nem hajlandóak,hogy írjanak elvárják ,hogy ők legyenek megkeresve vagy siránkoznak,hogy nem kaptak semmit.Szóval cserenap keress bátran. :)

Citrancs már cserélhető volt,na de a hegyi borókafenyő még nem ha jól emlékszem mégis kiveszik azt is...nem túl sokáig van benn egy-egy fa a kínálatban...
    Én imádom a titokfa -napot,szeretem a fákat de nem csomagot szoktam venni általában egy földnyi terület kerül beültetésre farmon és Bahamán aztán abból csak lesz valami jóóóóó....

11. szellorozsa

Vagy ha nem engedélyezik azt is lehet hogy elküldjük Márknak az emil címünket..és elküldi arra.
    Kicsit bonyolult ez az event kiírás...meg sokat kell ültetni:((

Last edited: Apr 8, 2016
  12. teomokus

teomokus Fórumlakó

Mindenkinek szép estét kívánok!
    A csillagokat szétszórtam a farmok felett... :)
    Jövőhét végén, talán végre záróval térhetek haza!
    Addig is sok-sok pusszants nektek! :)

13. szellorozsa

Vettem 15 Farmos.. 15 Baha fát..kíváncsi leszek...ha gutaÜtős lesz nem veszek egy darabig:)

14. lazanne

lazanne Fórum félistene

15. szellorozsa

Nahh akkor azt kell hogy ide ahová írsz...beírod
    Kincseim kijelölöd egérrel kincseimet hogy kék legyen...akkor fenn a linknél a gémkapocsnál beilleszted a linket..és a kincseimnél már az látszik..a többit utánna ahogy írtam a banner feölé:)

kincseim --------------és akkor így néz majd ki. vagy kerge kert ha azt akarod írni a kincseim helyett...
    DE ez csak akkor fog majd látszani ha rámész a válaszküldésre...utánna...lényeg jelöld ki egérrel a Kerge szót.

Last edited: Apr 8, 2016
  16. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok!:)
    Végigcsillagoztam mindenkit, bár már órák óta csináltam, annyi felé figyeltem közben.
    Beszéltem a support-tal és zöld utat kaptam. Egyetlen kérés volt, hogy ne ez legyen a téma a topikban, tehát ha bárkinek lenne valami kérdése akkor az privátban tegyétek fel. Kérlek titeket, hogy azt a kis bevezető részt az elején olvassátok el, mert abból szoktak gabalyodások lenni, hogy sokan átugorják és akkor nem tudják miről is kérdezem őket. Ha esetleg valakinek lehetősége nyílik rá, hogy kitöltesse egy vagy több legalább 30 éves ellenkező nemű ismerősével, rokonával akkor annak nagyon örülnék, ez leginkább azért fontos, hogy ne boruljon el nagyon a nemek aránya.
    Itt a link: https://docs.google.com/forms/d/16C...l1QekwcMH4Ne4aBs/viewform?edit_requested=true
    Remélem meglesz az a 15 db amire szükségem van még. A topiklakókon kívül az idetévedt emberek segítségére is nagyon számítok.
    Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét.:) Ha kíváncsiak vagytok az eredményekre, akkor a kiértékelés után, ha nem kapok érte büntit akkor elhozom egy hsz-ben.

Most látom, hogy még mindig szakad a hó nálam megyek már és új ruhát öltök...

17. lazanne

lazanne Fórum félistene

Nem az aláírásnál kell csinálni? Na jó nagy birka vagyok és még öreg is, de fiatalabb és okosabb sem leszek már.xD

18. szellorozsa

nem az aláírásnál:)) itt fennn fennn fenti gemkapocsnál:)) itt próbáld!!

19. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok. a csillagok kiosztva.
    Marika

20. lazanne

lazanne Fórum félistene

Thread Status:
Not open for further replies.