Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..hát én ezt a Teliholdat igen benéztem?? volt már..vagy:music:...úgy emlékszem még én mintha írtam volna: hérfőn kedden Telihold. Hát akkor ha volt én nem láttam:D:(.
    Nagyon jók a versikék:D. Koko tudnál te is írni..mi az hogy értelmelteln lenne a végén??? sokszor a miénk is az:)
    Rózika minap írta pár napig nem lesz net-je... szerintem azért nem is ír. Én még az eventbe semmit nem adtam be..316 röppentyűm van..meg ültetem a teát...nem nagyon igyekszem...de majd meg lesz.

Emlékeztető:

Szellemeskedő
    Szabályok:
    A játékban a topiklakók vehetnek részt. Új játékos 1 hetes rendszeres topik látogatás után csatlakozhat.
    Valaki csinál/hoz egy saját, akár régebbi farmképet, és behozza a linkjét.
    Felajánl egy díjat a majdani győztesnek.
    A képet minden topiklakó adott időn belül, viccesen értékeli.
    A képalkotó dönt a szerinte legjobb értékelésről, és megajándékozza az alkotóját.
    A nyertes joga, hogy új képet hozzon/készítsen, és új forduló kezdődik. :)
    *******************************************************************************************
    Ballamarika44

Feladványa:
    http://kepkezelo.com/images/slzq9vvpg7prv0vli9xf.png

"Szellemes" írásokat vagy verseket:
    2016.06.27 hétfő-2016.067.02 szombat-ig várom!
    Eredményhírdetés: 2016.07.03. Vasárnap.
    :inlove:

Felajánlásom: 1 répás-almás csatni
    //////////////////////////////

2. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét...kösz... a vigasztaló szavakat, de most sem jött össze :mad:....na majd ha egyszer cserélni lehet...;)
    Eventet csak azt csinálom, ami tetszik, és kell, nem nagy durranás...és a felreppenők sem jönnek..
    Nagyon jók a versikék...

Broza...[​IMG]

3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Csak 1 picit... 2 napja volt...:wuerg:xD
    Már külön telke van a holdasnak...:p

4. szellorozsa

**Kis vidámság*** BABANÉZEGETŐ:)**
    http://kepfeltoltes.hu/160630/13498...830337524320439323_o_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/160630/13517...722354571280014861_o_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/160630/13522...049002610880290232_o_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/160630/13517...772098511502972110_o_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/160630/13475...021521980414015076_o_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Eventnövény meg van...azt tudom Anyu hogy külön pálya van a Teliholdasnak;) csak nem láttam világítani.
    Csillagozom. Mókuska nagyon szép lett az új képed..jó lesz a következő rímfaragóra;).

5. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jájj! De édes coppfos kettődarab zsemlezsuzsi!!!! :inlove::inlove::inlove::)
    Imádtam ezt a kort...!!! 2 év körüliek? És mind a tiéd?! Gyönyörűséges csupamosoly... Gratulálok. :inlove:

6. szellorozsa

Nem nem az enyémek...nekem már nagyok:)..a nővérem unokái:) másfél évesek voltak most...
    Zsemlezsuzsi tetszikxD..mit jelent?? gondolom amugy:) Amugy az anyjuk Zsuzsi:). Tényleg édesek és ez a kor is...szoktam velük homokozni..játszani fürdetni:)
    Event haladgat..növény meg van felröpi fele sem nagyon:(..de éjjel megy a hagyma:D

7. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Nagyon szepek es edesek.

8. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Nálam a zsemlezsuzsi a favorit... Az összes édes kis hurka babának ezt a nevet adom... Kis zsemlefejek, mint a kis cipók... Még a babahájuk ott van. Imádom... :inlove:
    Még azon nevettem régen, amikor az én lyányom ilyen pici volt, hogy a pelenkázón amikor feküdt, a kezét kinyújtottam felfelé, a feje mellé, és épphogy elérte a fejebúbját. Nekem meg felér az égig... Mert kis rövid lábuk-kezük van, kis babukák... Jajj! De imádom amikor ilyen picikék. Most is imádom, (így 16 évesen) de most már visszapofázik, a kis szaros...:inlove::wuerg:xD
    Már nem lehet vele babázni...:cry:xD
    Ezért van nekem 1 mopszom, aki zsani, és most ő a zsemlezsuzsi...:p Vele babázok...

9. akire33333

akire33333 Fórummogul

10. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.

este 10 óra az átültetés várhat,de a babák nem.Kedves nagyikák az unokák a legdrágább kincs a mi életünkben.Én nem tudom nektek bemutatni öket 17 és 10 évesekés fiuk. Köszönöm a bemutatást.

A mesét és a verset azért várom Marika.

11. szellorozsa

Jajj de aranyos baba ő is:)..milyen ügyesen ül a hintán:)...szép babuci nagyon...Gratulálok Erika :)

Igen várjuk mi is a verseket... meséket:)

Szellemeskedő
    Ballamarika44 Feladványa:
    http://kepkezelo.com/images/slzq9vvpg7prv0vli9xf.png

"Szellemes" írásokat vagy verseket:
    2016.06.27 hétfő-2016.067.02 szombat-ig várom!
    Eredményhírdetés: 2016.07.03. Vasárnap.
    :inlove:
    Felajánlásom: 1 répás-almás csatni
    //////////////////////////////
    Anyu már te csak majd az unokáddal babázol:D..a 16 éves lánynak már szabad kicsit visszabeszélni;)

Last edited: Jun 30, 2016
  12. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Édes drágám! Kiszsemle! :inlove: Gyönyörű babája. Büszke nagymami! ;)
    Jó reggelt! Jó ilyen tündérkékre kelni...:)
    [​IMG] Csillagozom.

Tegnap kész lettem az eventel...Kiváltottam ezt a fűvészkertet, de nem nagy durranás...
    beleraktam 8 egyforma érésű fát, annyi, hogy 4 helyet foglal 8 helyett... :wuerg: sok-sok csillagé...:eek:
    Ha akarsz még 2 helyet, lehet bővíteni temérdek állatmennyiségért...o_O Pontosan 7.200.000 értékben állatot kér...
    Ez nekem nem gyere be. -.-
    Mókuska! Szép lettél...:)

Last edited: Jul 1, 2016
  13. szellorozsa

Én még nem váltottam ki a füvészkeretet..nincs annnyi csillagom...van aki még vadasparkot sem tudta...ennyi csillag!! meg a sok állat a bővítésért.
    Hozzátok a verseket meséket..mer mindjárt lejár az idő...most hogy nézemo_O...Anyu nállatok milyen Stelázsis időszámítás van..vagy maja naptár?xD mi az hogy 2016. 067. 02.-ig lehet hozni a verseket?xD:inlove: akkor most várjak 67 hónapot?xD

14. lazanne

lazanne Fórum félistene

Hát ez jó, hahahahaha..., A nyu benézte, de hát ollan meleg van, ne csodálkozz.:oops:

A babák nagyon aranyosak, ilyenkor még lehet babázgatni, azé a nagyobbakkal is lehet hüléskedni meg stb.:)

15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Szamba...hadtáp.... forróság.
    Csillagozok.
    Édi-bédi tündérbogyók! Ezek az élet nagy dolgai kérem!
    A terményest fogom csak kiváltani. Az lehet, hogy megéri. A fás, meg az állatos szerintem nem buli.

16. lazanne

lazanne Fórum félistene

És jön a gyümölcsfák event, ahova fatermések kellenek.

17. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Meg is hoztam...
    Gyümölcspiac!!!

Te! Mindent látó-tudó-olvasó...:wuerg:xD
    067 annyit jelent, hogy június, vagy július...:p
    Vagy csak simán a titkosügynök...xD
    aki mááá nyugdíjjas. :p
    Javítottam...;)

Last edited: Jul 1, 2016
  18. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.

Vers és mesemondo leánykák hol vagytok ?
    A nagy meleg ismét visszajött. A csillagokat ki osztottam.
    Marika.

19. oia75

oia75 Járnitanuló

20. szellorozsa

Thread Status:
Not open for further replies.