Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Nemadoooom! xD
    Irígy kutya vagyok! :wuerg:xD
    [​IMG] :inlove:
    Megkornyikáltattam ezt a brünhildát... Ollan hamissan énekelt, hogy még a kutyám is megugatta...:eek:xD

Last edited: Sep 30, 2016
  2. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.
    Kedves Tina, köszönöm a meglepit, hátha nagyobb szerencsém lesz a felrepikkel.
    Én a cserenapot nem szeretem, mert a bizalmamat már megsebezték.
    Az igéretemet én betartom, de van aki nem és én inkább ki maradok belőle.
    Köszönöm mindenkinek, aki küldött nekem ajándékot viszonzás nélkül.
    A csillagokat küldöm mindenkinek. A szép farmokban gyönyörködöm.
    Marika

3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!
    Kicsit ...... :wuerg: Itt olvashatjátok.

4. yucee

yucee Fórumszaki

Sziasztok!

Anna unszolására írok.:) Az említett műtéten augban sikeresen átesett Bogicám, a szülinapján haza is jöhettünk. Azóta kicsit zárkózottabb lett, de rendületlenül éli a 2 évesek kemény dackorszakát.:) Novben megyünk kontrollra. Zsófim már középső csoportba jár, és végre jókedvvel megy oviba.

Látom cserenapról lemaradtam, no de így jár aki ritkán játszik és még ritkábban fórumozik....

Mindenkinek jó játékot és jó egészséget kívánok!

Üdv.Dóri

5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Örülök, hogy túl van a csöpped a macerán. Rendbe fog jönni a kis lelke is hamar. Zsófi mitől szerette meg az ovit? Nem vesztettél a cserenappal semmit. Már csak árnyéka önmagának. Hajdan milyen jókat izgultunk.... Puszika nektek, örülök, hogy hírt adtál magatokról.

6. broza

broza Fórumelemző

Nos itt az újabb változtatás: eddig prémium játékosként napi két pörgetést kaptam, most egy hétre adnak ötöt!:wuerg: Jaaaa....és most jöttem rá, hogy meg sem kaptam mind, mert 6 vagy 8 pörgetésem volt már a malomban (nem emlékszem pontosan)....persze még véletlenül sem figyelmeztetne, hogy nem fér el....egyre jobb!xD

Dobálom a hajnali csillagokat! Cééééép hétvégét!:)

Drága Yucee! Annyira örülök, hogy látlak, és hogy a picurkák is jól vannak!:)

Last edited: Oct 1, 2016
  7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Csillagozok, morgolódok.
    Hát ez az! Miért kell minden újításnak valami bosszúságot generálni. Komolyan nem értem.

8. broza

broza Fórumelemző

Most olvastam Csocsót....a prémiumosok továbbra is kapnak egy pörgetést. Nnna így már egy kissé árnyaltabb a dolog:)
    Arra viszont vigyázni kell, hogy ha 5 pörgetésnél több van talonban, akkor pörgetni kell előtte, mielőtt begyűjtjük a heti egyszer járó 5 pörgetést, mert a felesleg szó nélkül lenyúlódik!

9. lazanne

lazanne Fórum félistene

10. lazanne

lazanne Fórum félistene

Jó egészséget kívánok mindannyiótoknak, Bogika kedve is visszatér csak idő kell hozzá.

11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Igen, igen... Előbb morogtam, aztán olvastam. Bár nem tetszik, hogy egyszerre kell lepörgetni. Az a fránya kerék nem áll meg, hiába nyomkodom a stoppot.... legalább az animáció leállhatna.

12. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét...
    Dóri...üdv...no meg a többieknek is...
    Elolvasva a Dumaládában leírtakat, nagyon igazat adok nektek, de sajnos, én sem hiszem, hogy nagy változás lesz...
    Elfogyott nálam már az érdeklődés a "játék" iránt, eventek unalmasak, [​IMG] a mostanit is csak azt csinálom, ami tetszik nekem...
    Azért a csillagokat kiosztottam...(de mire jó....nálam a 3 szavazós működik csak...)
    De legyen szép hétvégétek...és aki eventezik hajrá....

13. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Ma ismét volt olvasni való az MB-ben.Igazatok van a cserével,fel oldhatnák a tiltó listát.
    Yucee örülök neki , hogy jól vagytok,és köszönjük a rövid infot a kislányokról.
    A napi ajándékban én kértem az összeset,de nem adta, csak a pörgetést.Aztán olvastam.
    Kívánok néktek szép hétvégét. Marika

14. yucee

yucee Fórumszaki

Drágák vagytok! Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!

Emesém talán mert már nem olyan picike, lazul a kötelék közöttünk(sajnos) és mert 4 évesen megérett rá. És mert van két fantasztikus óvónénije. És a beszélőkéje is szépen beindult már egyre hosszabb verseket dalokat hoz haza. (amit a 2 éves hugica mint a szivacs szív magába és mondja a nővérével)

Hát igen remélem majd rendeződik a lelke is Boginak hihetetlen hogy ilyen pici gyermek 1 hónap elteltével is emlegeti hol gyógyította meg pici szívét a doktorbácsi és hogy amikor anya nem lehetett vele az ápolónénik vigyáztak rá....Nagy próbatétel volt neki is nekem is.....szívszorító mikor csukódik a műtőajtó és lehangoló a sok-sok Bogicámnál betegebb pici gyermek 2 hetes csöppséget is láttam műtőbe vinni, pár anyukával való beszélgetés után már menekültem a sorstársak elől(volt akinek 4-5 órás műtétje volt a gyermekének, szívleállítás/műszív amíg dolgoztak a gyermek szívén..../hallgatni is borzalmas volt, nem az én lelkemnek való, szóval a mi problémánk eltörpült a sok beteg gyermek gondja mellett, nehéz lesz nekem is feldolgozni az ott átélteket/látottakat, pedig az orvosok/ápolók mind nagyon kedvesen lelkiismeretesen/emberségesen tették a mindennapos csodáikat. Teljesen más mentalitást láttam ott mint bármely más kórházban ahol eddig megfordultam. Vannak még csodák, csodálatra méltó orvosok/ápolók.

Jaj és nem bánom a cserenapot, csak meglepett, gondolom ami hiányzik az nem cserélhető, ill. amennyit játszom mostanság teljesen mindegy mi van,vagy nincs....
    Egészség legyen a többi nem számít!

Bocsi a hosszú hsz-t és az off-t. Ha gondoljátok ugorjatok át, vagy törölje akinek dolga a topic gondozása...

Kellemes hétvégét!

15. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Máris csillagozom :)
    Tina köszönöm az ajándékot,szuper vagy :D
    Jó eventezést és szép álmokat mindenkinek !

16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Csillagozom...

Jucuskám! De jó olvasni téged. Nagyon örülök, hogy rendben vagytok! Édes kicsikém! Mire ovis lesz már nevettek az egészen!
    ****************************************************************************************************
    És akkor az eredményhírdetés!
    :inlove:
    NYÁR VÉGI CSOBBANÁS

1 helyezet: ildikó319
    http://kepkezelo.com/images/4wah3dj3gpv50mqgnk76.png

2 helyezet: szellorozsa
    http://kepkezelo.com/images/3ov1ycenqg4xofxjxf5h.png

3 helyezet: éva1953
    http://kepkezelo.com/images/tjucvpscp3cixhi1kvgs.png
    Gratulálok!
    ***************************************************************************************
    És köszönöm a részvételt mindenkinek!
    Ajándékokat holnap postázom!

17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Gratulálok a nyerteseknek! Megy a racsatni nekik és -Anyu-nak, ahogy tudom küldeni. :)

Csillagozok.

A felhővel kész vagyok. Eprészgetek egy kicsit. ;)

18. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, gratulálok a nyerteseknek, aji megy a szervezőknek is.
    Gratula, pedig húzós ez az event, ügyike vagy.:)

Segítsetek, mert ildikó319 nevű gazda nincs. Hova küldjem az ajit? Már mindenkinek elküldtem, csak Neki nem.

Last edited: Oct 2, 2016
  19. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Gratulálok a nyerteseknek!:D 1 helyezet: ildikó319 várok egy baglyot az ajcsi mijat .;)

20. lazanne

lazanne Fórum félistene

én is!!!

Thread Status:
Not open for further replies.