Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok húúú nagyon örülök ,hogy én nyertem meg a képversenyt.Nagyon szépen köszönöm mindenkinek,hát még most sem hiszem el,csípjen már meg valaki,nem álmodom?A sok kudarc után nagyon nagyon jólesik,köszönöm még egyszer.További szép napot,
    jó egészséget, Mihamarabbi felépülést,vidám gyermekkort Bogicának és minden kisgyerkőcnek.
    A farmnevem Ildikó-gazda,köszönöm az ajikat.:):)Szellőcske ,Éva gratulálok aji megy event után.;)Szellőcske gratulálok a szint lépéshez is ,nem sokára követlek,már csak pár(5)milla tp kell.xDxD

Last edited: Oct 2, 2016
  2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok:) Nahh most már értem miért kaptam ajikat:)) most hogy olvasom látom:) Nagyon köszönöm hogy szavazatokat és hogy tetszett a képem:) nem voltam most itthon hétvégén aji se ment annyi mint máskor. Én is gratulálok Ildikónak és Évának:)
    Szintet is léptem közben:)...Rózika gondozta a kertet:) majd még írok...

3. broza

broza Fórumelemző

Szép estét!:) Gratulácijóóóóó a nyerteseknek!:) Megpróbálom postázni az ajándékokat....ha nem megy, akkor holnap!:)

4. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.
    Gratulálok a gyözteseknek.
    Holnap küldöm az ajándékot.
    Marika

5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Ajik elküldve, Drágaszágom holnap kapol. :)

6. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Gratulálok mindhárom nyertesnek, az ajik event után mennek !!
    Máris "futok" csillagozni :)
    Szép estét mindenkinek !

7. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep estet mindenkinek!
    Gratulalok a gyözteseknek,az ajcsikat küldöm.csillagok repülnek.

8. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Sziasztok!Gratulálok Ildikónak,Szellőrózsának!Köszönöm az ajándékokat,csillagokat szórtam!:):)

9. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét!
    Ajikat küttem!;)
    Ez a francos madár világító! 112 pöriből nem sikerült kiszednem...:wuerg::cry:

10. ocsi1

ocsi1 Haladó

Szép estét mindenkinek :D [​IMG] event ok-é csak a maradékok :mad: maradtak :oops: az ajcsit meg kaptamindenki [​IMG] ha nem irjatok ;)

11. szellorozsa

Köszönöm szépen az ajándékokat:) megkaptam mindenkitől:) Öcsi tőlled is..én még most 0 perceztem mert még szeretnék valamit a vegyesből:) A cserével kapcsolatban is szeretnék köszönetet mondani mindenkinek akiktől ajit kaptam:)
    Én is küldöm majd Éva és Ildikó az ajikat holnap vagy utánna...és a két leBonyolítónak is:) Anyunak és Emesének...nagy köszönet nekik.
    Tina.. Emike szép lett az új képeket..van ott minden rajtuk:) kicsit irigykedem:):inlove:

12. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Anyu egy nekem meg van a háromból [​IMG] ha ebből nem lesz akkor a szerencse :eek:
    [​IMG] dolog az egész :mad:

13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!
    Én nem pörgetek. Annyi ilyen vackom van, hogy nem kell több. Majd ha az utolsó is rajta lesz a keréken, akkor pörgetek, hátha így kevesebb szemetet gyűjtök.
    Na, csillagozok egy kanyart.

Szép álmokat.....

14. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok pontoztam.Ez a kerék pörgetés,hát ...turbótrágya dögivel ,kacatok, alapólak,sárga ólak ,sárga nyúlbunda ipartelepem lett,ezeket is ki kellett volna szedniük nem csak a rózsaólakat,elpancsoltam 67 pörgit és mégsem lett vityillóm és világítóm se.miért is nem csodálkozom ezen.
    Eső mentes holnapot.

15. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.
    A nyerteseknek az ajcsik elküldve.A szervezök holnap kapják.
    A csillagok repültek
    Marika

16. lazanne

lazanne Fórum félistene

Köszike.

17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Szakad az eső, szürkeség mindenhol. Fujj. Tudom ez következik, de akkor is utálom. z utolsó nemtommit is elgajdoltattam ezzel a sütnivalóval, de a titkokat elfelejtettem kirakni. No, de ami késik nem múlik.

Csillaghullásozok. ;) :)

18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! :)
    Jöttem csillagozni...

19. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szebb napot...nálunk is esik és szürkeség van....tiszta ősz...[​IMG]
    Ajik elküldve és gratulálok minden nyertesnek..
    Ja..titok és szerencsekerék...nyeremények "gutaütés... :mad:"

Last edited: Oct 4, 2016
  20. szellorozsa

Sziasztok...érdemes volt hajráznom még hogy meglegyen az 5 db. felröpi hogy a baha titokfákat kiváltsam:)..más titkot nem váltottam csak azt meg a supertápot. Köszönöm szépen hogy küldtetek:)
    Eredmény: ördögcérna xxl .. Frangipánifa xxl.. tamarindusz xxl ... Armhmestia xxl.. Szőlősóskafa xxl .. Kesufa...
    Szerintem nagyon jók lettek:) más titkosom nincs...tegyétek ki..szerintem jó lesz:)

Thread Status:
Not open for further replies.