Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lazanne

lazanne Fórum félistene

Köszönöm Ildikém, majd a végére is légy szíves, előre is köszönöm.

2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..a titkosak farmon elég jók lettek...2 EU borz...narancs maci.. fák..: olajfa és kowhai fa társai:(
    Bahán meg: narancs panda.. retro papagály meg elefánt:(...szóval lehetett volna jobb is..nahh de legalább nem vettem:)
    Meg lett 4 polka pulykám...egy alkotó meg van...meg lesz a rózsapulykafestő telepem....már régebb óta szerettem volna...
    most meg gondolkodm vagy eladjam a 4 polkát meg az 1 alkotót??:music:xD..jóh sok csp ütné a markom...de szerintem érdemes megépiteni a rózsa pulykefestőt nem??:music:...nahh még gondolkodom rajta:music:Szép vasárnapot!

3. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, kész az event, drága vejkóm vett nekem FA-at, így be tudtam fejezni az emlősöket is http://kepkezelo.com/images/ajez09r096qhud1c6usd.png, most már csak piacra tenyésztek, mert rengeteg állatkám van. A farmok tényleg szépek. Kérem a tippeket!

4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Rózsa festőtelepre nekem is fáj a fogam, de biztos soha nem érek oda, hogy megépítsem. ;) Cserenapokon próbálok készet szerezni. Csak a mesterségek miatt hőlészem, mert sok fogy(na). Majd eccő sikerál.
    Csillagozok.

5. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

xD
    A multkori baby-boom-on lett 2 cirkuszi pandám... Nagyon örültem, de mivel már volt rózsa pandakuckóm, gondoltam eladom a piacon...:) Aztán tovább gondolkoztam, hogy cserenapkor megépítem, és elcserélem...:p Aztán addig-addig gondolkoztam, hogy ott csücsül a pajtámban mind a kettő, sajnálom megépíteni, meg eladni...:wuerg:xD
    A szívemhez nőttek... kis cukorborsók...:inlove:

6. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Az event kesz,igaz csak a alap olak multkor is csak azokat csinaltam.En 170re tippelek,sikerült vennem egy szüperhös böregert 18 millaert hogy mikor sikerül masikat venni,na ja.Volna egy kerdesem,ki mit tud a csibe es fejlesztesei dekorrol?tudom nem ide tartozik es bocsi,neztem a FARMERAME ENCIKLOPEDIABAN de ott furcsat mutassa.

7. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.
    A farmok nagyon szépek, a csillagok repültek. Marika.

8. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szia koko-m! :)
    Nem hallottam erről a csibés sztoriról...
    Viszont hoztam a kincsei-det nagyobb képben, ha gondolod ezt rakd be az aláírásodba! ;)
    http://kepkezelo.com/images/x96w5kidw5lhbx18bgok.png

************************************************************************************
    Ja egy kis játék?:! /lazanne/
    http://kepkezelo.com/images/m1ypafmoiafu5z900mzq.jpg mennyi kell a szintlépéshez? Aki a legközelebbi tippet írja, Répás-almás csatni a jutalma. Határidő : /csillagos égig/ na szerda este, vagyis 12-e.
    ///////////////////////////////////
    Tippek:
    Galadriel: 125.430
    Ildikó-gazda: 357.127
    szellőrózsa: 270.000
    -Anyu-: 78.200
    ballamarika44: 99.000
    jófarmerlány: 1.000.000
    broza: 44.000
    koko.54: 170.000

Last edited: Oct 9, 2016
  9. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok pontoztam.
    Ma de.betudtam lépni odaát a fórumra,du már ki lettem tiltva.
    Hanyagolom őket.>:(Szép új hetet.:)

10. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szerintem oda már csak csókosok mehetnek...:wuerg:xD

11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Nahh majd nehogy én is így legyek velexD...de a félre értés elkerülése végett...én nem most hoztam ezt össze a polkákat meg az alkotót..hanem már hónapok óta gyűjtögetem a pulyka kis tenyészeitxD...nekem nem nagyon szokott nagyokat ugrani...
    még így van ebbe felállásba 4 polka, 1 alkotó:)....gondolkodom a folytatáson:music:
    Az odaátot nem kell annyirra komolyan venni:D. Koko melyik csibe, ?csokicsibe..húsvéti? vagy puha csibe?? puha csibének van fejlesztése azt hiszem másik kettőnek nincs..puha csibéket én is gyűjtöm:)

Last edited: Oct 9, 2016
  12. teomokus

teomokus Fórumlakó

Sziasztok! Szép estét mindenkinek!
    Látom, még nem tettétek ki a szűrömet... - Köszönöm!
    Mostanság olyan vagyok, mint az esti mese: Egyszer volt, hol nem volt... :)
    Ha nem haragudtok meg érte, akkor most nem állnék neki magyarázkodni! :oops:
    Küldöm nektek a sok-sok pusszancsot, és persze, ha elfogadjátok, akkor a csillagokat is! :)

13. jusztin40

jusztin40 Fórumszaki

14. lazanne

lazanne Fórum félistene

Nekem se ugrik, legfeljebb 3-at, de az unokámnak sikerült. Az első haltenyésztésnél simából kapta a legnagyobbat, amit aztán eladott majd 40 miiláért. Neki egyébként is sokat és nagyokat ugrik a tenyésztése, tényleg arany keze van és persze szerencséje.

15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Kiraktam az állatkáimat, most nagy a nyüzsi a farmon. Képzeljétek! Lett 8 fúróm, upgradeltem a manufaktúrát. ;)
    Csillagozok.
    :wuerg:Kikéjem magamnak! Cak szemmi cók! Én cak leszekszem ész nem morjolódok. Még.;):pxD
    Na azééééé! Nehogymáelfelejccsé bennünket!

16. broza

broza Fórumelemző

Emike....akkor a Te Vejed minden tekintetben igazi Aranyember!xD
    Khm....azéééé Emesét nem nevezném csókosnak....inkább mákosnak!xD
    Drága Mókuska! De jó, hogy látunk!:) Dehogy lesz kitéve a szűröd....akkor jössz, mikor tudsz!:) Kívánok jó egészséget és puszi Kismókusnak is!:)

[​IMG] Öcsi hova lett?

Last edited: Oct 10, 2016
  17. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét....csillagok kiosztva...
    Alapok meglettek, ennyire volt tápom...nyeremény sok-sok........de lett tigris és flamingó (legalább cserékor lesz mit kiraknom...)
    Tippelek: 61.254..... [​IMG]

18. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.

elérkezett az este, és átültettem és a csillagokat kiosztottam.
    Az eventet mindenki befejezi, és szépek a kapományotok, Gratulálok hozzá.
    Sajnos engem a titkosok nem kényeztetnek.
    Kívánok mindenkinek szép jó éjszakát. Marika

19. lazanne

lazanne Fórum félistene

Tényleg nagyon jó a vejem, a kapcsolatunk is olyan, mint anya és fia, bár minden férfi ilyen lenne!

20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Sehol senki?! Drágáim, hát hol vagytok? Mi az orvosokat járjuk, most sorosak az éves kontrollok. Ki vagyunk nyúlva. Állatozok.

Csillagozok, gyönyörködök.

Thread Status:
Not open for further replies.