Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét!
    No látom, nem hiába jöttem el arról az oldalról!
    Biztos vagyok benne, hogy farkasunk itt settenkedik, és olvassa a róla szóló híreket! :wuerg:
    Így kedves wolf! Valld be, hogy a strawberry a te farmod, és minden tőled telhetőt megteszel, hogy megkaparintsd az összes fanitemet! Velem ugyanezt csinálta, amikor leírtam a nem tetszésemet, kb. 2 mp. belül törölt, válasz nélkül!
    Na ekkor eldurrant az agyam, és megírtam a magamét, és töröltettem magam. Annyira átlátszó ez az egész... :sleepy:
    Rózikám!:inlove:
    Ne is méltasd arra se, hogy leállsz vele vitázni. Hozzá nem értő embertől, (és itt nem is értem, hogy vezethet egy ilyen oldalt????) nem várhatod el, hogy a te szinteden válaszoljon. Szerintem ő maga a support vezető is, és az ügyfélszolgálatot is ő csinálja...
    Így minden választ, és indoklást ő ír, és ha kell töröl...o_O
    Jöttem csillagozni, és listát szerkeszteni...

2. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Rozikám emlékszel :eek: mit irtam !!! Ez nem titok ti is láthatjátok 8)

3. broza

broza Fórumelemző

Igen, tényleg Öcsi megmondta!:) És tudod mi a legérdekesebb? Hogy miután én is elértem a 15 szavazatot, érdekes módon, azonnal megugrott a szavazatainak száma 20 fölé! Nagyon nem kóser azért itt valami!
    Húúúúúú Anyóca....sarkalatos vélemény!:oops:Bár most volt egy kis összetűzésem Wolffal, amit azért többé-kevésbé sikerült megbeszélni.....de én biztos vagyok benne, hogy nem Wolf farmja az! Biztosan minden jogod meg van haragudni rá, de azért valótlanságot ne fogjunk már senkire!:oops: Erről a kialakult helyzetről speciel biztos nem tehet, sőt már kicsit lenyugodva úgy gondolom, most főhet a feje, mert azt azért Ő is tudja, hogy ez így nem mehet tovább.

4. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét.

Az MB olvasása megtörtént. Sajnos szavazni nem tudtam,mert nem engedett
    be a rendszer.Email-ben vissza írtak,hogy az adataim már foglaltak.
    3 este leveleztem és abbahagytam , így nem tudtam még megnézni sem.
    Az elöző honapban be tudtam menni.Tanuság : szavazni is csak az mehet be,akit
    beengednek.
    A csillagok repültek. Marika
    Ui: Gratulálok a nyerteseknek.

A tippem: 52 350

Last edited: Oct 28, 2016
  5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..tippem 31500 db. elősször hirtelen azt se tudtam hol keressem hogy megnézzem nekem mennyi van...mandagórával tévesztettem:) de miért a Hordóban??:music:o_OxD..nállam valami butykosban van:) Anyu hányas multifukilárosos a szemüveged..hogy nállad az hordónak látszik:))xD..de ha Ildikó kérdezi így akkor bocsánat:))...jajj igaz Ildikók kérdezik mindketten:):inlove:

6. broza

broza Fórumelemző

Sehol senki? Csak egy leány van talpon a vidéken?!xD Mármint szellőcske. Mit is köll tippelni?xD Elkerülte a figyelmemet, annyit pörlekedtem tegnap!:oops:
    Ne feledjétek, óraátállítás![​IMG] Lehet egy órával tovább szunyálni!xD

Ki szeretne ilyet?xDhttp://kepfeltoltes.hu/161029/f.h._www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Last edited: Oct 29, 2016
  7. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Rozikám én kukkolok ithonrol8):D pótolom a dolgokat :D
    őszi maradékok ;) és plusz esti Dévai hangulat :D

8. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep estet mindenkinek!
    Event kesz,köszönöm a felröpiket de nem kerek többet,en küldöm tovabb.Gratulalok a nyerteseknek,olvasgattam a perpatvart,öszinten nehez igazsagot tenni,remenykedni kell hogy ök is eszreveszik.csillagokat osztom.

9. broza

broza Fórumelemző

Nos, ha nyavalyogni tudok, akkor elismerni is tudni kell!xD Odaát WolfBlack kitett magáért, megreformálják a képversenyt!
    • Az adott hónap nyertese (és a 2. helyezett is) részt vehet a következő hónapi versenyen.
    • A szavazás marad úgy, ahogy eddig volt. Csak regisztrált felhasználók tudnak szavazni.
    • Egy felhasználó 5 nevezett farmképre tud szavazni.
    • A szavazók 10 pontot adhatnak 1-1 farmképre. Értékelni kell 1-től 10-ig azokat a farmképeket, amelyek a szavazónak a TOP 5 nevezett farmkép tetszik. Tehát minden szavazónak, 5 farmképnél ki kell alakítania egy rangsort. (Pl.: 1. farmkép - 9 pont, 2. farmkép - 6 pont, 3. farmkép - 5 pont, 4. farmkép - 3 pont, 5. farmkép - 1 pont -okat ad a szavazó).
    • A szavazás állása nem látható senkinek se, csak az eredményhirdetéskor után lesz látható.
    • Az adott hónap nyerteseinek, az adott hónap TOP 5 nyerteseinek, és az adott hónap nevezői képei is megtekinthető lesz (3 külön fülön).
    Plusz még készül egy program, ami kiszűri azokat a felhasználókat, akik kizárólag szavazáskor érzik rettentő fontosnak az oldalra való belépést!
    Szóval, a magam részéről megkövetem Wolfot, és köszönöm a fáradozását!:)

Ha mán erre járok, akkor osztom a hajnali csillagokat is!:)

10. ocsi1

ocsi1 Haladó

Rozikám na volt értelme a dolognak [​IMG] külön oklevelet kapsz ezzé tőlem! [​IMG] :D

11. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Csillagozom...
    ******************************************************************************************************
    A határidő ma estig szól! Tippelni tessék... :)

Akkor szeretnélek meghívni titeket 1 kis játékra!
    Ildikó-gazda kérdése:
    Mennyi gyógyelixír van a hordómban?
    (Képet most mentettem...)
    Tippeket Vasárnap estig várom,
    Eredményhírdetés Vasárnap este 2016.10.30.
    Felajánlásom: Fehér ártatlanság!
    //////////////////////////////////////////////////////
    koko.54: 19.300
    akire33333: 48.212
    lazanne: 25.500
    tina: 38.988
    ballamarika44: 52.350
    szellőrózsa: 31.500
    jófarmerlány: 44.444
    broza: 5.500​

Évim! Nagyon szép a rémségesed... :)

Last edited: Oct 30, 2016
  12. lazanne

lazanne Fórum félistene

Osztom a véleményed, valószínű, hogy az övé a farm, ő a modi, persze, hogy nyerni akar még ilyen alantasan is, a farmszépség verseny nem a Fair Play-ről szól.

Itt írom, hogy megint vendég a net, így nem tudok sűrűn jönni, azért sikeres eventet, már aki csinálja.

13. lazanne

lazanne Fórum félistene

Nos akkor elnézést kérek az előbbiekért, de csak most jutottam ide. Nos volt értelme a hozzászólásodnak.

14. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok mindenki !
    Jöttem tippelni :)
    Ildikó : 44444 db mandragórád van ;)
    Csillagszórás estefele !

15. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok tessék tippelni gyorsan ,mert jön anyóca eredményt hírdetni.
    Jól jön az fehér ártatlanság,--Emese, broza, öcsi, többiek hol vagytok ???,
    Szellőcske az első két butykost össze törtem így gondolván át öntöttem a többit a hordóba nehogy kárba vesszen ha a sötétben
    bugykászok a pincében,(gyógyítgatni magam az óbor elixírrel).

16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Hát igy már nagyobb kedvvel lehet nevezni:)...nem volt kár a pörlekedésért:)
    Az óra áttált :eek::D...de attól még ebéd akkor volt amikor szokottxD

Csak óvatosan avval a butykossal:D;)

17. broza

broza Fórumelemző

Jáj....gyorsan-gyorsan, majdnem lemaradtam! A tippem: 5500 db

18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét! Kissé későn, de hozom az eredményeket! ;)

Akkor szeretnélek meghívni titeket 1 kis játékra!
    Ildikó-gazda kérdése:
    Mennyi gyógyelixír van a hordómban?
    (Képet most mentettem...)
    Tippeket Vasárnap estig várom,
    Eredményhírdetés Vasárnap este 2016.10.30.
    Felajánlásom: Fehér ártatlanság!
    //////////////////////////////////////////////////////

koko.54: 19.300
    akire33333: 48.212
    lazanne: 25.500
    tina: 38.988
    ballamarika44: 52.350
    szellőrózsa: 31.500
    jófarmerlány: 44.444
    broza: 5.500
    ********************************************************************************
    És akkor... Tadadadam!
    A nyertes nem más, mint...
    Marikám!
    Gratulálok! ;)

Édes Annám! Igaz a gyógyelixírt kérdeztük, de üsse kavics, ezt is elfogadjuk...xD:inlove:
    Szép álmokat! Sziasztok!

19. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok! Marika gratulálok a tippedhez ,a nyeremény postázva.Köszönöm a többieknek a részvételt .Köszönöm Ildikónak a lebonyolítást
    További szép napot..

20. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelit!
    Jöttem csillagászkodni. ;)

Szijja drága drusszám! Nagyon szívesen, és köszönöm az ajikat, de igazán nem kellett volna! :):inlove:

Drágáim! Kutya-macska ólakat kitenni, jön a tenyésztős event...;)

Thread Status:
Not open for further replies.