Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szia Anya na én a tyúkokat készitem a trágya :D 2X-re tuningolva :D[​IMG] [​IMG] jobb a CS-é trágyából mind kiüriteni a pajtát ;)

2. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Igazad lehet... ;) De most gyorsba árultam 101 millát...:p

3. lazanne

lazanne Fórum félistene

Köszi, azóta voltam a fórumba, de Öcsi is berakta.

4. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Siasztok!
    En sem indulok a versenyen,valoban semmi erdekes nyeremeny,követem Anyunak a peldajat a piacon kupeckodom.Talan meg az eventet sem csinalom,a versikeket en is olvastam es jol sikerültek.csillagokat osztom utana megyek a piacra böngeszni rozsa termenyes alatokat.

lazanne, tina07141983, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Mivel kupeckodtatok?? tőllem nem vesznek semmit:(
    Persze Anyu nagy piacos meg Öcsi is:D..megveszik a búzát..felnevelik a tyúkokat.. oszt eladjákxD..így könnyű...xDnem kapálnak...és még a trágyából is ott a nagy haszon:music:....Láttam átnéztem a kerítésen...anyunál annyi kupacot láttam..meg se tudtam számolnixD...Öcsi meg csak rakja rakja adja-veszi-teszixD
    Én meg hiába kapálok gördenyezek semmi hasznom:)xD Nahh valamit kitalálok én is .;)

akire33333, lazanne, tina07141983 és 4 más kedveli ezt.
  6. koko.54

Kedves szomszedasszonyka,öszinten nem vagyok en nepradio meg nem is szeretek arulkodni de lattam amit lattam.Lattam igen gördenyezve lassan siettel,meg a kezedben sem kapa volt,hanem egy jo nagy szakajto teli piizel,gondoltam is hogy mar megint kupeckodni vagy seftelni voltal a piacon.Mivel hogy igen jok a szemeim azt is latom hogy a pajta oldala igen csak dudorodik.xD

7. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Máris csillagozom, csak elötte eredményt hirdetek :)

Jó páran tippeltetek , van aki kevesebbet, van aki többet, de nyertes csak 1 lehet:)
    A Győztes nem más, mint :

KOKO:54 !!
    Szerintem neki egy varázsló súgott vagy távolbalátó,vagy egyszerűen benézett a pajtámba és megleste, mert telibe találta !
    230 000 rózsám van :)
    http://www.kephost.com/images/2016/11/17/Rozsakeszlet2016.11.14..png

Nagy -nagy gratula hozzá !!! Máris postára adom az ajándékát ,hogy még ma odaérjen :)

Köszönöm, hogy játszottatok velem !

Szép álmokat mindenkinek !

akire33333, lazanne, tina07141983 és 5 más kedveli ezt.
  8. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.

ez az event nem semmi ,
    lehet ültetni és aratni.
    A raktárad üres lesz,
    a piac meg drága lesz.
    Termelhetsz éjjel nappal
    de nem gazdagodsz meg azzal.
    A találós játék eredménye meg született
    gratulálok Kokonak,mert sikeresen tippelt.
    A csillagokat a farmotokra repítem.
    És szép álmokat kívánok nektek.
    Marika

Utoljára szerkesztett: 17.11.16
    éva1953, akire33333, lazanne és 5 más kedveli ezt.
  9. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Ott a pont! Koko-nál! xD
    Szóval dudorodik a pajta oldala, talicskázod a sok csengőpengőt, és görnyedsz a talicska felett, hogy még sötétedésig hazaérj!
    Most néztem ki az ablakon, nagyon siettél...
    Te már ne menj piacra! Már amúgy is zárva van! Majd átlesek már én is, mert azt beszéli a falu: Nálad a kerítés is kolbászból van...:wuerg:xD
    Annyit árultam, hogy megépítettem a rózsa békaólam, pedig nem volt hozzá semmilyen brekkencs...:p(elugráltakelőlem)xD
    A kakadombom még megvan, remélem illatozik...xD Majd ha jó drága lesz, eladom.
    Mondom én, hogy tud mindent! Falurádijóóóó! xD Gratulaaaa!

10. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napokat! Hun vagytok? Én írtam utolsónak, én írok elsőnek...:wuerg:xD
    Hoztam valamit!

Mindenki kupeckodik???? Kinézek az utcára, és kihalt...Kint vagytok a piacon?o_O
    Csillagozom...

11. szellorozsa

xDxDxD
    Gratulálok koko a jó tippért...majd kihirdetem a Néprádijjóba milyen ügyes vótálxD. Én egyenes vagyok mint a nád...xDszakajtóba tojást szoktam szedni...xD a pajta oldala meg a sok esőtől beázott azé dudorodik...úgy hogy nem engem láttál...biztos a másik oldalra néztél nem az én portámra...a másik oldalon meg Anyu vanxD...úgy hogy neki írjad;)xD.
    Gratulálok Anyu a Rózsabékához jól össze kupeckodtadxD..és még én seftelek??!!o_O:D...ki lát ilyet.
    A kakadomb meg mán folyik át hozzám jó lenne túl adni mán rajta kedves szomszédasszonyxD...
    Ne csináljunk mán mindenből aranyatxDxD.
    Kolbászból van kerítésem??? azt hallottad??...hiányzik is mán belőle pár szál...riasztót kell felszerelnem úgy látomxD. nem tudom kik settenkednek bámészkodnak arrafelé?xD.

12. koko.54

Sziasztok!
    Köszönöm az ajcsit,mar ma reggel vajaskenyerre kenve azt ettem,nagyon fincsi es köszönöm a gratulaciokat de nem vagyok en varazslo meg tavolbanlato sem,csupan egy fülest kaptam>:(Kedves szomszedasszonyka,olvastam a vedekezesedet es mindjart egy regi mondas jutott az eszembe(Bodone is masrol beszelt mikor a bor arat kertek tölle):DOlvastam a panaszodat is hogy a felsö szomszedbol csörgedezik at az arany,igen-igen jo irom,valodi arany az a sovany földre.En nem vagyok heccelö de szamlat nyujtanek be,de ez mar Anyu dolga.Meg csak röviden,az en oldalamon is szivesen szagolgatnam azt a kolbaszbol fon keritest.Anyu gratulalok a rozsa brekihez.

Utoljára szerkesztett: 18.11.16
    ballamarika44, akire33333, lazanne és 5 más kedveli ezt.
  13. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

xDxDxD
    Jááájjj! Annyit nevettem...
    De most megcsuklottam kicsikét...
    A mostani eventből csak az eventnövényekből jön felröpi. És rettentő kevés... Nos! Most arattam az első körömet, 2x2-es földeken, mindennel megszórva, víz, kaka, szupikaka, kacsakata. Figyelj! Volt 11 db-om, ezt a comcédkáimtól kaptam, aratás után: (Kapaszkodj!) lett 12db...o_O:eek: Azaz kaptam kemény 1 felröpit...Így lazán meglesz az event...:wuerg:xD Majd 2 hónap múlva...xDxD
    Ez itt vicc kategória. Elvették a 0 percezést, és a top1000 nyereményeket olvastátok??! Most komolyan...-.-
    Javítottak rajta, mert mindenki nyürrögött...
    A kitehető maradt, de 6 órás lett... Hát nem győzött meg. Nem adok 300 millát ezért.
    De ha az adventi fát rakták volna be bálintnapi tyúkkal, ami visz a hátán 2 királyipálmát, amin 5 páncélpanni van, akkor talán elindulok...:wuerg:xD

Utoljára szerkesztett: 18.11.16
    HéricsBáró, akire33333, lazanne és 6 más kedveli ezt.
  14. szellorozsa

Nahh nehogy mán én fizessek Anyunak mert folyik át hozzám a léxD..kedves szomszéd maga honnan gyütt??xD Tán a Holdról?? gondolom azé nézeggette állandóan a napokbanxDxD.

Láttátok már egy gazda: beadott a TOP-ba 200.200.200 -at:eek:..eventen túl van régeno_O...biztos fonott szakajtókat vettxD...másképp nem csinálhatta volna meg ilyen hamar. Nahh hát nem baj az mindenki úgy csinálja ahogy ő szeretné:)
    Anyu Hajrá.. mi az hogy nem indulsz??:eek:...nem fussa a trágyából???xDxD.

15. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Az event elkezdődött, sajnos a felröpik elbújtak.
    Remélem azért az eventet meg tudjuk csinálni.
    A csillagok mindenkinek repültek. Marika

akire33333, szellorozsa, lazanne és 5 más kedveli ezt.
  16. koko.54

ballamarika44, akire33333, lazanne és 3 más kedveli ezt.
  17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Megint el voltam veszve. Rosszul lett a lánykám, mentő.... ügyelet... gyerekek.... jobban van.... kivizsgálás.... gyerekek....szóval el voltam a gondokkal. Úgy néz ki rendeződtek a dolgok, de még tart a kivizsgálás. Ugrált szegénykémnek a vérnyomása. :(
    Hát ez az event..... mit mondjak. Kitalálhattak volna normálisabb ajikat is. Nem nagyon lelkesít. Lehet én is elmegyek majd piacolni, bár annak se sok értelme van, mert a mi piacunkon nem lehet semmi értelmeset venni. :(
    Csillagszórok.

ballamarika44, akire33333, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  18. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok. :)
    Pár napja én sem jártam erre max . olvastalak benneteket és jókat nevettem rajtatok. xDNa és persze csillagoztam közben.
    Távolmaradásom egyszerű oka fiam felkészítése a Fölszállott a Páva című népzenei műsorra ami tegnap este volt a Duna Tv-n.
    Szerdán mentek ma érkeznek haza.Esetleg ha valaki nem látta de megszeretné nézni ők voltak azok :) :inlove:remélem nem gond a link megosztása. :)

Bár továbbjutniuk nem sikerült ,mi így is büszkék vagyunk rájuk. :inlove::inlove::inlove:

Az eventről és a topról vagy jót vagy semmit .Jót nem tudok így inkább hallgatok.
    Csak annyit így ,hogy csak eventnövény ad felröpit és elég keveset számomra max egy két dekor megszerzése a cél a felhő már tág fogalom...nem bontok farmot ez miatt csak bahamán ami sikerül az sikerül ....szép napot mindenkinek :)

ballamarika44, koko.54, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  19. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok! Szépnapot!
    Tinám! Büszke is lehetsz! Hogy táncolnak... Nagyon komoly! Édesek!:inlove::) De nem értem miért nem jutottak tovább...:sleepy:
    Már a rózsakutyit is megépítettem...Már csak hód kell pinkben, és akkor teljes a repertoár...:p
    Csillagozom.

20. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, rég voltam, de most így visszaolvastam, hát volt mit. Az eventről annyit, hogy nem éri meg csinálni, nem is foglalkozom vele. Drága szomszikáim bájitalt kérnék inkább, de azt minden mennyiségben!
    Hát Tina ezek a gyerekek csodálatosak voltak, lányommal néztük, minden dicséret Nekik és persze a felkészítőknek is. Táncolni és közben énekelni, nagyon profik voltak, nagy nagy Gratulációm!:D
    Jobbulást a kis betegnek és kitartás.:)
    Biztos tele van Farmarannyal és szupitrutyival, jó Neki.:p
    Azért nem semmi igényed van Ildikém, de erre mondják "álom, álom édes álom", csak győzd kivárni míg ilyen cuccosért megy az event.;)

ballamarika44, -Anyu-, akire33333 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.