Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Reméljük hogy rendeződnek a dolgok lehet ez a mindenfajta időjárás okozta....Jó egészséget nekik.
    Szia micsoda élmény lehetett ez nektek is ..meg pláne a gyerekeknek. Mindig nézem minden szériát a Pávának nagyon szeretem a népitáncot...népzenét... csángót.. mezőségit.. mindegyik szép...néztem pénteken is..de csak bele -bele kukkanottam..miért nem írtad hogy most lépnek fel:)
    Látom biztatták őket...hogy majd újból próbálják meg...hiszen a 3 év lehet még több kell össze szokjanak gyakoroljanak...de nagyon ügyesek voltak lelkesek..jó volt őket látni ahogy csillogott a szemük. Ez nagyon hasznos időelfoglalatság...én is szerettem volna ha ha valamelyik fiam népitáncol..:)...nahh majd van 2 két csepp lyány a családba azok hátha.
    Nagyon szeretem hallgatni a zsűritagokat..Sebestyény Márta.. Sebő Ferenc....nahh meg ez a Berecz István..ahogyan tud beszélni..meg táncolni ő is:D. A műsorvezető is Novák őt is szeretem...szóval nézzük a Pávát:inlove:. A torta nagyon jó ötlet volt...biztos finom lehetett...mégegyszer gratulálok a Fiadnak és az egész csapatnak..és 1-2 év múlva újra hajrá.!!!!......Irány a Pávába:inlove:.

ballamarika44, -Anyu-, akire33333 és 5 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Édesek, aranyosak! Jó, hogy büszke vagy rájuk! Mi is. A mieink MIND, ;)
    Gratula Angyalom! Cak éptszél szok rózaszínű ólackát, hátha lesz FELESZLEGESZ ;) xDxDxD

ballamarika44, -Anyu-, akire33333 és 3 más kedveli ezt.
  3. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Kedves Galadriel!sok-sok kitartas kivanok nektek, a lanyodnak jobbulast,biztos megtalaljak az okat a vernyomasanak ingadozasara,szivböl kivanom.
    Tina,en is csak azt tudom mondani mint a többiek,büszkek lehettek a gyerekre,szepen tancoltak es enekeltek,az hogy nem sikerült a nyeres egy dolog.En is szoktam nezni a Duna TV-ben a Fölszallott a Pava müsort,nagyon tetszenek a fiatal lanykak es a fiuk ahogy bevannak oltözve enekelnek es tancolnak,valahogy a mult jön egy kicsit vissza.
    Gratula Anyu a rozsa olakhoz,tessek csak szepen gyüjtogetni,mi meg jövünk hozzad lejmolni:DEn is kothaszok a piacon 1Perzsa macsekot,1Robin Hood holloja es 1Szuperhös böregert keresek.

ballamarika44, -Anyu-, akire33333 és 4 más kedveli ezt.
  4. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok ! Druszám gratulálok,csak nehogy rózsaszinben keresd a valóvilágot is.Emese jobbulást a lánykádnak .
    Tina nagyon ügyesek és szépek ezek a gyerekek,büszke lehet minden táncos lábú gyerkőc szülője.Mondjuk én mindig is" irigyeltem "azt aki tud táncolni,mert nekem 2 olyan bot lábam van hogy csuda.Topp maradon van,meg az event is ,még holnap gürcölök vele azt amilyen a felröpi hozatal annyi neki.Sok sikert mindenkinek,van aki már majdnem 2 milliárdnál tart a beadásban.Szép estét és még szebb holnapot.8)

koko.54, ballamarika44, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  5. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Szia./Sziasztok

Megérkeztek/megérkezett a kis szupersztárom :), élménybeszámoló megvolt.

Miért nem jutottak tovább ??ez volt a zsűri döntése.
    Nekünk /nekem akkor is ők a győztesek.Nincs gond megyünk tovább.
    U.Irat :rózsa hódom van számodra /ha érdekel!!!;)

Szia.Köszönöm szépen. Nem kevés munka ami mögötte van -nagyon megérte. :)
    Igen -igen óriási képzelheted!!
    Volt egy kis kagyvasz a fellépésükkel kapcsolatban,már úgy volt hogy múlt héten fellépnek aztán mégis most volt.
    Igen nagy öröm látni a szemükben a boldogságot ,a csillogást a fáradhatatlan kitartást szerencsére egyre többen figyelnek /felfigyelnek rájuk,múlt héten Pozsonyba hívták őket táncolni:):)Nagyon -nagyon köszönjük
    Szia.Nagyon nagy dolog megőrizni népünk kultúráját ,ami nem könnyű mert sajnos sokan lenézik -leszólják a néptáncosokat

Neked is köszönjük. :) a múlt visszajön???néptáncoltál??

Szia.Köszönet.Így igaz büszkén kell nézni az apróságok ez irányú elkötelezettségét ,szerencsére egyre többen kapnak kedvet .
    Botláb ??szerencsére nem az én mozgásomat örökölte :)

koko.54, lazanne, ballamarika44 és 4 más kedveli ezt.
  6. broza

broza Fórumelemző

Jaj de aranyosak és ügyesek!:inlove::inlove::) Olyanok, mint egy zsák bolha....ez naaagyon jó!xD Jó volt végignézni.....és az a torta...nyami!xD

Emese...jól emlékszem, hogy Neked vót valami pajtaérték kiszámolód régebben? Bár mérget nem vennék rá!xD

koko.54, lazanne, ballamarika44 és 3 más kedveli ezt.
  7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Édesszég! Jájj! Olyan hülye idők vannak, ma 20 fok, tegnapelőtt hóesés... Nekem is 2 hete fáj a fejem.
    Jobbulást drága nektek.
    Róóóózííííííím! Gratula a top-hoz! Pakoljad befele a szajrét, bennmaradni az 1000-ben!!!! ;):)

Drága Tina! vevő leszek rá! A rózsa hódra! ;)

Utoljára szerkesztett: 19.11.16
    koko.54, lazanne, ballamarika44 és 2 más kedveli ezt.
  8. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét...
    Tina...gratulálok nagyon-nagyon ügyesek ezek a "gyerekek..."
    Emese...lánykádnak jobbulást...

Hát kedvet kaptam tőletek piacozni [​IMG] (event nem érdekel..aki csinálja, sok sikert....), és lehet is egy CSP-re szert tenni...
    Broza...hajrá...nagyon szorítunk, hogy sikerüljön a bent maradás...

koko.54, lazanne, ballamarika44 és 3 más kedveli ezt.
  9. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!
    Köszönöm a jókívánságokat. Ez a mindenféle idő is hat, de rendesen.
    Csillagom! Az excel. Én mindent avval csinálok. ;)

koko.54, akire33333, lazanne és 2 más kedveli ezt.
  10. broza

broza Fórumelemző

Könnyű annak, aki ért hozzá....de az nem én vagyok!:cry: Akkor marad az egyenkénti számolás!:cry::wuerg:

Köszönöm céééépen mindenkinek a biztatást, de én még nem is indultam a TOP-on!xD Csak végeztem az eventtel, és automatikusan bepakolódott 150 ezer CSP érték! Nem biztos, hogy indulok, alig van valamim, most egyáltalán nem készültem a TOP-ra, mint ahogy máskor szoktam. Van közel 200 milla CSP-m....ha sikerül addig töltekezni, akkor bedobálom, ha nem, akkor sem izgat.

Több mint 6 éve játszom, és most jöttem rá, hogy még mindig nem tudok mindent!o_O Honnan lehet tudni a pajtaértékét annak, amiből egy darab sincs a pajtában?o_O Azéééé érdekelne, hogy érdemes-e megvenni a piacon!:music:

Utoljára szerkesztett: 19.11.16
    koko.54, akire33333, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  11. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok pontoztam!
    Broza mit nem tudsz jöhet a bagoly ha nekem van elküldöm neked.
    Szép napot mindenkinek,mert nálunk sütigél a napocska.

koko.54, akire33333, lazanne és 5 más kedveli ezt.
  12. lazanne

lazanne Fórum félistene

Na akkkor is szorítunk Neked, haaajjjráááá, ha kopasz, ha nem. Hát a piac nagyon drága, most voltam alkudozni.

Köszönöm a bájitalokat mindenkinek a jövőben is.

koko.54, akire33333, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  13. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Most olvaslak benneteket.Tina gratulálok a gyerekeknek nagyon ügyesek.
    Emese jöbbulást a lánykádnak.
    Rozikám neked sikert kivánok. Te nagyon ügyi vagy.
    Én várom a farmomon az ezüstharmat felröpit, de a káláim nem szeretnek nálam
    mert nem adnak felröpit, A ciánkék méregként hat a farmomra, képes 1 -4 között adni
    felröpit. Pedig őt is pátyolgatom,öntözöm, learatom de hiába.
    A káláim szépen szaporodnak. Mindenkinek jó sok felröpit kívánok.
    A csillagokat repítem. Marika

Galadriel, koko.54, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Csillagszórok :)
    Szép álmokat mindenkinek !

Galadriel, koko.54, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  15. ocsi1

ocsi1 Haladó

Sziasztok! [​IMG]
    Na még 240 ezüstharmat és kész az event ;) DE REKORDOT volt a felröpi a BP-é résziről [​IMG] [​IMG] xD[​IMG]
    A trágya 700 csp-é és ezért kapok :eek: Ezüstharmat: 4 TP, 5 CSP, 2 BTP
    Na ez kiüte a bisztositékot nálam >:(

Utoljára szerkesztett: 21.11.16
    akire33333, lazanne, broza és 4 más kedveli ezt.
  16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estikéket!
    Event letudva...:sleepy:
    Csillagozom.
    Eladtam a házunkat dágaszág, addig piacoztam...:wuerg:xD
    Felvertem 1 [​IMG] az utca végibe, ide gyere haza...xD De! Aranybúúú vaan! :wuerg:xD

17. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Nekem is még 300 röppentyű és kész az event:)..majd meglátom a felhősor vagy az utolsó kitevő kell nekem...[​IMG]...mindkettő kellene...
    Gratula...nekem van még híja...Micsoda Török sátrad van..tán Szulejmántól kaptad?xDxD
    Ezen az "Aranybúúún" meg két percig gondolkodtam mi a fene valami Arany tehén bőg:)o_O...utánna nahh hát persze Arany-palota!!xD

18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

xDxD
    Aranytehén...xD
    Szulejmán, ááááá dehogy! A piacon vettem, ez volt a legolcsóbb...nemtudtam csak arannyal fizetni...:wuerg:xD

HéricsBáró, akire33333, lazanne és 5 más kedveli ezt.
  19. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep estet mindenkinek!
    Gratulalok azoknak akik kesz vannak az eventel,azoknak akik meg csinaljak kitartas es hajra.Szerencsere en hozza sem kezdtem igy az idegeim rendben vannak.Gratulalok Anyu,Szulejman valoban irigykedne ha latna a satradat,en is tollasodtam a piacon egy kicsit,sajna amit keresek azt meg nem kaptam.csillagokat osztom.

akire33333, lazanne, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  20. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.
    Koka a piacon mindent kapsz, csak türelem kell. Ha mikor ottvagy és akkor nincs, de később hoznak fel de arany árért.Vigyázz mert te is sátor lakó leszel.
    Anyu jön egy vihar és sátorral együtt repülsz, vagy özön víz és megusztatnak.
    Vagy egy kis izgalom nem árt ?
    Engem ez a gyönyörű ezüstharmat tart félelemben.
    További jó gazdagodást ,az eventeseknek meg ezüstharmat özönt. kívánok.
    A csillagok repülnek..Marika
    Ezt láttam
    Top 100 Farmerama Farmen

PlatzUserBewertungVotes
    1. broza8.36311
    2. kocsisnémarika 448.3339
    3. -anyu8.30713
    4. lazanne8.2512
    5. yucee8.210
    6. tina071419838.210
    7. akire333338.1119
    8. éva19538.110
    9. galadriel,8.110
    10. ocsimarifarm

akire33333, koko.54, lazanne és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.