Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!
    Nyürrögök. Meg se lestem a top-ot, mert SOHA nem lesz elég ezüstharmatom. Kész kitolás, hogy csak az eventgazok adnak, és azok is alig. Még a szivárvány szobához szükségesem sincs meg. Ütöget a guta. NEM fogok venni ilyen bigyót. Nem és nem és nem. >:(>:(>:(:cry:
    Drágaszágom! Haszatalálok cak egy kicit vakszi vagyok még mindig... Megvakított a cillogász. ;)

Csillagozok

akire33333, koko.54, lazanne és 4 más kedveli ezt.
  2. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Mit keresel drága? Hátha nekem van, aztán elbótolod magadközt.;)
    Jóóó reggelt!
    Hozok valamit: http://kepkezelo.com/images/7n74fcuegjigoekbxk1a.png
    Nem is akartam indulni, bepakoltam 1 jelképes összeget, és 2 napja rajta vagyok...:wuerg:xD
    Hajrá mindenkinek!:inlove:
    Annyira, de annyira pakolgattam a farmomon, hogy amikor tegnap learattam az utolsó eventeket, a bahán, meg az esőerdőben ott felejtettem az üres földeket, reggel jöttem aratni...:wuerg:xD Jó sok tp-t kaptam...:cry:

Utoljára szerkesztett: 22.11.16
    ballamarika44, akire33333, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  3. broza

broza Fórumelemző

Szellőcske is ott van 8 CSP-vel!xDxD
    Arra gondoltam, most a TOP-pal kapcsolatban kellene egy mini tippelőst rendezni. Szóval....tippeljétek meg, hogy mennyi lesz a végére a 1000-ik helyen lévőnek? A tippeket csütörtök délig hozzátok! És hogy izgi legyen a dolog, felajánlok egy rózsa pandakuckót a nyertesnek, amit csere napon postázni fogok!:D Titokólból jött, és nekem nem köll!xD

ballamarika44, akire33333, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Hát még mindig mérgelődök ezeken a felröpiken. Már rég letermeltem mindent, és a sok Panni meg rúna meg miegymás sem adja a harmatot. :wuerg: Így aztán nincs is min mélázni, hogy induljak a topon vagy ne. Mindig ilyen kor szoktam pajtát töltögetni, hogy legyen némi állatkám, tápom növényem a finomságokhoz. Hát most nem. Gyártom az eventgazt és sehol semmi. Majd még ezek miatt nem tudom a következő eventeket csinálni. :wuerg:>:(
    Jajjjj! Rá se ránts Angyalom! Legalább pihentek a földek kicsinykét. Meglásd új erőre kapnak és bőven teremnek, főleg ha eszel egy kis ezt-azt. ;)
    Jó ötlet. Köszi a játékot. :)

Csillagszórok.

ballamarika44, akire33333, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Akkor hajrá Mindhármótoknak...én csak azért tettem be jelképesen hogy lássam a nevem:)xD

Rózikám
    [​IMG] Anyuszi [​IMG] utánna mulatás ha bennmaradtok a TOP-ban:)

Még mindig hiányzik 180 reppentyű...köszönöm hogy küldötök..szerintem ez már lehet meg lesz a Felhő hiányzik:)
    Csillagozom. Anyu nagyon szép lett az új Rózaszín tanyád:) Csini:) csak éjszaka be ne osonjon valami róka féle oszt rendet tegyen ottxD

Rózikát meg Emesét még most olvasom előtte nem láttam:) Nállam is ez a helyzet még a Felhő hiányzik..nem jön a reppentyű Emese:(
    Rózikám jó lesz ez a tipp játék tippelünk akkor:))

Utoljára szerkesztett: 22.11.16
  6. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, gratulálok a topposolósoknak, na milyen frappáns kis magyar szócska, na meg a sikeres eventezőknek.
    Húzzál bele Évikém, ja nálam a kis farmod nagyon pirosan villog, ne már, hogy elhagysz szomszikám.xD

7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jájj! Mostmeg mán hogy bent vagyok, nem akarok kimenni...:wuerg:xD
    De eladtam mindenem...Most mi lesz??? (egyrózsapandakuckóm!)xD
    Tippem: 78 milla

8. .szellorozsa.

.szellorozsa. Utánpótlás-írogató

Emikém épp most léptem szintet a kisfarmomon:) így hátha nem villog:) meg kapáltam egy kicsitxD..gyere át a nagyfarmomra szomszédnak ha itt kipottyansz:)

Jajj Rózikám reggel óta meditálok segítsél már... hogy merjek-e betteni 2 CSP-őt hogy 10 legyen... mer akkor 2827-ik lennékxD...csak jobb lenne mint a 2826-ik:) nem tudom merjek-e kockáztatni?xD
    Nahh nehogymán telhetetlen legyél:D:eek:...nem lesz elég neked ha megnyered azt rózsaszín biciglit...vagy mi azt a csúzdát?:)...még pandakuckó is kellene..ne vegyél mán el mindent a szegény embertőlxD...nekünk is kell valami sikerélményxD:inlove:;)

9. lazanne

lazanne Fórum félistene

Én is akaroookk rózsabébipandakuckóóóót!

10. broza

broza Fórumelemző

Hát akkó huzzzáááá bele, és dobálj be még vagy 70 millát!xD
    Szerintem ne pazarolj!xD Már a 3 ezrediknek is 180 ezre van!:wuerg:
    Akkóóóó tessék tippelni!:)

Tippeljétek meg, hogy mennyi lesz a végére a 1000-ik helyen lévőnek a TOP-ban? A tippeket csütörtök délig hozzátok! És hogy izgi legyen a dolog, felajánlok egy rózsa pandakuckót a nyertesnek, amit csere napon postázni fogok!:D

Anyu: Tippem: 78 milla

koko.54, lazanne, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  11. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét...
    Hát most 20 milla körül van a 1000-ik, akkor két nap múlva...
    Tippem: 61 milla... (nálam a piacon nagyon fogy minden....)
    Egy kérdésem van: Ha küldünk nektek ajándékot az beleszámítódik, hogy valahogy mi is segítsünk nektek a versenybe maradni... :)

koko.54, lazanne, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  12. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Hát ha tudtam volna teljesíteni én is az 5-ös ezüst szobát akko nekem is lett volna a TOP-ba a beugróm a 150 ezer:)...amugy a Top-nak is holnap lesz vége mikor az eventnek? ohh most látom holnap még nincs vége holnapután..akkor meg lesz már ez a 120 röppenyttyű nekem:)

akire33333, koko.54, lazanne és 4 más kedveli ezt.
  13. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Hát akkó szavazzál! ;)xD

De édes vagy! :inlove: Szerintem nem...

akire33333, koko.54, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  14. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.
    Kedves mindnyájatok akik segítettek,küldték a felröpít igy sikeresen
    befejeztem az eventet.A kocsisné a kis farmomon sokkal jobban jőn
    a felrepi.
    Kedves Rozikám én is tippelek 80 millát meg fogja haladni.
    Ma este másfél óra alatt 25 millát emelkedett.
    Aki benevezett annak sikert kívánok. 1000 és a 2000 között több ajándék is lehetne,
    nincs egyensúlyba a nagy beadással.
    A csillagok repültek. Marika

akire33333, koko.54, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  15. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, nos a tippem 65 milló, húzzatok bele, már csak 1 nap és vége az eventnek is.;)

akire33333, koko.54, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Csillagozom...
    ******************************************************************************************************
    Hozok valamit: http://kepkezelo.com/images/arrkj5ate4799cb6wyga.png
    Hajrááááááá! Először nem is akartam indulni, úgy hogy egész évben gyűjtögettem...:sleepy:
    Bemérgeltem magam, eladtam a készlet 3/4-ét, ebből megépítettem a rózsa brekit, kutyut, hollót, úgy hogy maradt 140 millám...
    Erre beadok egy jelképes összeget, fogadkozok, hogy nem indulok,:eek: de már amikor bent voltam nem akartam kint lenni...:wuerg:xD
    Így rápakoltam még, és reménykedem, hogy bent maradok...8)

akire33333, koko.54, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  17. broza

broza Fórumelemző

Tippeljétek meg, hogy mennyi lesz a végére a 1000-ik helyen lévőnek a TOP-ban? A tippeket csütörtök délig hozzátok! És hogy izgi legyen a dolog, felajánlok egy rózsa pandakuckót a nyertesnek, amit csere napon postázni fogok!:D
    Anyu: 78 milla
    akire33333: 61 milla
    Marika: 80 milla
    Lazanne: 65 milla

Köszönöm kedves Erika, de egy ezüst harmat 50 csp-t ér, nem oszt nem szoroz még ezer db sem! Én úgy gondolom, hogy a bedobált 280 milliómmal már tuti bent leszek.

akire33333, koko.54, lazanne és 3 más kedveli ezt.
  18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!!
    Hát én tiszta hüle vagyok! Végre megszereztem a szükséges felröpiket, megcsináltam az ezüst akármit, beadtam, oszt annyi.... Majd megyek reklamálni, hogy nem tudom használni a felhőt. :wuerg: Semmi mást nem adtam bele! KÁVÉT KÉREK!:wuerg:xD

Na most meg agyalok a topon.
    Rózi! Szerintem az alja 250 milla lesz. :)

akire33333, broza, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  19. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Dágááám! mennyi kv kőllll???? xD Máá szervíroztam...;) Jajj! Ne annyi legyen az alja... Inkább egy 100-al kevesebb... Nincs mááá semmim, kongok...:wuerg:xD

akire33333, broza, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  20. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Rozikám a tipp : 58 milla;)

Hókusz Pókusz
    Na eböl misül ki :D

akire33333, broza, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.