Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lazanne

lazanne Fórum félistene

Szorítok Neked Marika, hajrá!:)

2. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok .
    Beugrottam a mély vízbe, gondolkodás nélkül, Még 50 millát össze tudnék szedni, hogy most az 1000.be benne legyek, de az utólsó hajrából ugy is kimaradnék. FELADOM.
    Meg tanultam,hogy cselekvés előtt gondolkodni kell. Marika

3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..Marika sajnálom:(( de hátha még benn maradnál dél körül gondold át... Hajrá szurkolunk...meg a többieknek is..
    Marika.. Anyu ... Rózika... Emese.. [​IMG] HAJRÁ HAJRÁ!!!!

TIPPELEK: 260 MEG 280 között vacilálok...de ki tudja.. lehet több lesz úgy látom csak készültek a gazdák..

tippem: 280 milka Rózika írd be légy szi..nem akarok várni délig:) nem lenne ferr:)

4. broza

broza Fórumelemző

Tippeljétek meg, hogy mennyi lesz a végére a 1000-ik helyen lévőnek a TOP-ban? A tippeket csütörtök délig hozzátok! És hogy izgi legyen a dolog, felajánlok egy rózsa pandakuckót a nyertesnek, amit csere napon postázni fogok!:D
    Anyu: 178 milla

akire33333: 61 milla
    Marika: 80 milla
    Lazanne: 220 milla
    Emese: 250 milla
    Öcsi: 58 milla
    Koko: 180 milla
    Ildikó-gazda: 275 milla
    Szellőcske: 280 milla

5. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

A tipem 210.185.200

Last edited: Nov 24, 2016
  6. kocsisne

kocsisne Junior szaki

Sziasztok.

A tippem. ballamarika44 -re ird már be 199 987 300

7. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Köszönöm szépen a felröpiket,most végeztem!:oops:

8. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Hajra tippesek!Jöttem nezni a haladast,nagyon jo gondoltam hogy meg csak most kezdik sokan a beadast,amit tippeltem szepen meghaladta pedig gondoltam hogy keves lesz.Amit most tippelek az nem szamit,ez csak a gondolatom jateka,268967850 milla is lehet.

9. ocsimarifarm

Szia na végre sikerült :D

10. broza

broza Fórumelemző

Tippeljétek meg, hogy mennyi lesz a végére a 1000-ik helyen lévőnek a TOP-ban? A tippeket csütörtök délig hozzátok! És hogy izgi legyen a dolog, felajánlok egy rózsa pandakuckót a nyertesnek, amit csere napon postázni fogok!:D
    Anyu: 178 milla
    akire33333: 61 milla
    Marika: 199 987 300 milla
    Lazanne: 220 milla
    Emese: 250 milla
    Öcsi: 210.185.200 milla
    Koko: 180 milla
    Ildikó-gazda: 275 milla
    Szellőcske: 280 milla

Az már most látszik, hogy vagy Ildikó vagy Szellőcske fog nyerni....a jelenlegi állás 272 millió!:oops:

[​IMG] Anyóca ma rám bízta, hogy bent tartsam, de nem tudom!:cry::cry::cry: 239 millióval ki fog esni, pedig mindenét bedobáltam, és az összes CSP-jét elköltöttem....még a két cirkuszi pandáját is bedobtam!:cry::cry: Nagyon sajnálom Anyóca, baromi carul érzem magam:cry:Ha lehetne, átadnám a helyezésemet! De van még egy rózsa pandám....cserenapon Anyóca a Tiéd fájdalomdíjként!!!

A vége 282 millió....Szellőcske nyert!:) Cserenapon postázom!:)

11. ocsimarifarm

Ügyes voltál Rozikám :D Gratula :D
    Szellőcske a pink ólnak ;)

12. szellorozsa

Sziasztok...jajj szurkoltam...meg képet készítettem a Kálákkal...kékkel rózsaszínnel...Gratulálok Rózikám:)) Emese te benn maradtál??? remélem...Marika?? Anyu nagyon sajnálom hogy kiestél:((( Rózikám nagyon köszönöm a pink Pandát aranyos vagy.....
    de küldd el Anyunak a Pink Pandát...had legyen neki valami kárpótlás:(( tényleg neki küldjed el...biztos nagyon szomorú lesz hogy nem maradt benn:((
    Azé nagy izgalom vót ez nektek...de túl vagytok rajta:)) Gratulálok:) aki nem maradt benn sajnálom:((
    Látom Emese te is benn maradtál gratulálok neked és Rózikának:))
    Evakarma is benn maradt:)

13. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok,gratulálok neked broza ,sajnálom a kiesetteket az 1000-l. Nagyon akartam a pandust, az első gondolatom 281999999 volt le is írtam magamnak,de hát nem azt adtam tippnek.Már párszor megfogadtam magamnak,hogy nem változtatok az első megérzésemen.
    Nem szép dolog a bp-l az 1 csatni és 10 szupitáp díj ennyi elpazarolt mindenségért.Az se ,hogy a felreppenő nem volt reálisan adva az event gazhoz. Nem tudtam befejezni az eventet 74 ezüstfotó hibáddzott. A következőt már el sem kezdem.További sok sikert mindenkinek.

14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Kisöpörtem a pajtám legutolsó szegletét is. SEMMIM sincsen kérem. Talán azt hiszem sikerült bennmaradnom. Sajnos pont tornaórám volt, csak 13:45-kor szabadultam. Szóval nem tudom mi a helyzet.
    Most aztán termelhetek. Még jó, hogy az eventnek külön farmja van. :)

Gratulálok Szellőcske! Ügyi vagy!

CSillagozom, de előbb aratok-vetek. :)

Ui:
    Ti honnan látjátok az eredményt? Nekem eltünt minden. :(

15. szellorozsa

994-ik van Emese...Rózika 901-ik:))
    Ildikó nem sikerült befejzni az eventet??:((( sajnálom:((
    Jusztin 989-ik most láttam neki is gratula:))

16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Köszi! Huh! Akkor épphogy! Dobáltam, mint a meszes, nem figyeltem semmire, mert nagyon kevés időm volt.
    A kicsikémre el sem jutottam az eventet befejezni. :( Na mind1. Ez játék.

Megtaláltam a listát!
    Gratulálok minden résztvevőnek!

17. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok mindenki !!!

A Gladiátorok csatájának vége, annyira izgultam értetek, hogy egész rosszul lettem . / Most tértem magamhoz./
    787. evakarma
    901. Rozika
    994. Mesike, te lettél az utolsó magyar aki belefért az 1000-be.
    989. Angéla/jusztin40 végzett elötted , mint utolsó elötti magyar.
    ..... Anyóca és Marika is hősiesen küzdött, nagyon szép az ő helyezésük is. !!!
    Találkoztam még -iceman97- és zánkamama nevével is , ők is játszottak az MB-ben valamikor !!
    GRATULÁLOK mindenkinek !!!!
    A szívemben hősök vagytok mindannyian és minden magyar gazda, aki elindult !!!!

De most aztán semmi pihenés, láblógatás !! :D:D Itt az újabb event, kacifántosabb, mint eddig bármelyik . Már 2x nekifutottam elolvasni, de egyre jobban belekavarodok . :wuerg::cry: Majd holnap, tiszta fejjel újra megpróbálom !!
    A TOP- osoknak jó pajtatöltögetést és spájzolást !:) /Azért pihenjetek most egy kicsit !/
    Legyen szép délutánja, szép estéje mindenkinek !

Csillagszórás estefelé .

18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szijjasztok!
    Édes drágáim! :inlove:
    Főleg Róóózííím! :):inlove:
    Nehogymá magadat okold, hogy nem maradtam bent! Hát én készültem, aztán eladtam majdnem az egész terményem, aztán mégis kitaláltam, hogy indulok.Erről csak én tehetek. Te édes vagy, hogy próbáltál segíteni, de a semmiből nehéz! :) De erre senki nem gondolt, hogy 280 milla lesz az alja...
    Tényleg isten látja lelkem nem bánkódom!
    Merthogy túl vagyunk a műtéten, zsankót a kutyumat műtötték, és minden jól sikerült! :):inlove:
    És most már csak jobb lesz.
    Ez meg egy játék.
    Indultam én 2 éve, és benéztem az alját. Vártam utolsó napig, és akkor nézem, hogy 11 milla az alja, elkezdtem bedobálni, mire rájöttem az nem 11 milla, hanem 111 milla... Nem mindegy...:wuerg:xD
    Aztán tavaly rózit faggattam, induljak? Ne? De végül nem indultam és nagyon jól tettem, mert nem lett volna annyim.
    Úgyhogy drága rózikám, nyugodjál meg! Már herdáltam én el egész farmot! :wuerg:xD
    Úgyis mindig gyűjtögetek. :inlove:
    Na! Gőzősre fel, menyétet, katica bogarat befogni, és indulás tanulni! :wuerg:xD
    GRATULA A NYERTESEKNEK! Édesz bogajam! Tudtam én hogy fogok szuszdászni!!!:wuerg:xD
    És a rózsa pandát nem fogadom el, mert nem ti tehettek róla, hogy nekem nem volt már mit bedobni! Inkább, ha nem kell Rózsám, add Ildikónak! Ő nagyon szeretné. Nekem megvan az összes rózsa ólam! ;):inlove:

19. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, gratulálok a topposoknak és szellőcskének a tippelőshöz, kár, hogy Anyu kiesett, de azért csak kap rózsa pandát és ez jó.

20. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Gratulalok azoknak akiknek sikerült a Topp es azoknak is akiknek nem sikerült,pedig nagyon szoritottam nektek,öszinten en sem gondoltam hogy ilyen kemeny lesz a vege.Anyu,fogad el a pandat,en meg szivesen adok Ildikonak ha elfogadja es cserenapkor jelenkezik.

Thread Status:
Not open for further replies.