Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szia üdv a MB-e kétlem a verseny részvételt mert állta-lába csak MB-és vehet részt aki a listán szerepel 8) Mutasd a Birtokod de szívesen befogadunk ;) Mutasd a Birtokod

Utoljára szerkesztett: 16.1.17
    Galadriel, lazanne, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  2. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

[QUüOTE="koko.54, post: 637648, member: 15839"]lehet ide irni,es itt lehet latni is mikor lett valaki kesz alul mutassa az idöt.[/QUOTE 1 üres a víztartály,2 elforgatva sárkány eregető,3 elforgatva a világítótorony,4 felhők, 5 galamb a zászlónál,6 a súlyemelők mellett balra malacka birka elforgatva, 7 a labda a lampionos tartórúdnál arrébb van,8 menüsor nincs elrejtve,9 békatavak elforgatva.10 baloldalon a fák(rózsaszín virágos) )elforgatva nekem ez tűnt hibának.

lazanne, koko.54 és -Anyu- kedveli ezt.
  3. akire33333

akire33333 Fórummogul

Hát akkor ide kell leírni...
    Nos: 1. víztartály 2. Medve más felé néz 3. lent valami sárga más felé néz (lent) 4. Az itató is más felé néz (lent) 5. 1 sütis hiányzik 6. lámpás alatt másfelé néz 7. békás másfelé néz 8. zászlónál valami repül (madár) 9. kint a mutató (oldalt) 10. 1 úszó valami kevesebb.
    Sajnos én ilyeneket nem nagyon láttam még, és nem tudom a neveiket...

4. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

igen elfogadhato,sajna csak masodiknak

Galadriel, ballamarika44, lazanne és 4 más kedveli ezt.
  5. koko.54

oke,elsönek elfogadhato.

6. koko.54

Ertekeles!
    1hely:akire33333
    2hely:farmercsaj
    3hely:Anyu
    Lehet valasztani.
    Egy kicsit bamban sikerült,ez az elsö probalkozasom,maskor jobban sikerül remelem

7. farmercsaj

8. koko.54

mert akire33333 irta elsöre a postan es utana irta ide az oldalra,tudom hogy ez az en hibam es valamivel karpotolni foglak,egy kicsit Bambi voltam es bocsi.

Galadriel, ballamarika44, lazanne és 3 más kedveli ezt.
  9. ocsimarifarm

[​IMG] Lesz itt kalamajka :p [​IMG]

10. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

11. farmercsaj

Ok:) ,nem kell kárpótolni semmivel, nem tudtam ,hogy bagoly is mehetett volna.Csillagok mentek hajnalba!!Ildikó jobbulást anyukádnak.
    Jó éjt mindenkinek.

12. koko.54

köszönöm a megertesedet

Galadriel, akire33333, lazanne és 3 más kedveli ezt.
  13. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Ohh mos mán ne őriccsetek meg>:(>:(:DxDxD....hát azé nem értettem én..meg nem tanáltam semmit! Nem bírtam elképzelni ilyen mulya lennék?8)o_O.
    Koko nem mondtad hogy ez a szabály!! Azt írtad nézzük a második képet....én meg úgy néztem majd megvakultam oszt nem láttam semmit... azt hittem valamiket elváltoztattál...montázsoltál...lefaragtál ...hozzá tetté.. az eredeti kitevőkhöz képest!!!
    Nem mondtad hogy az első képet is nézni kell!!..xD...és ahhoz kell hasonlítani...hát én ezt nagyon félre értettem...vagy túl kombináltam???:D:music:....de én téged meg nem értettelek..most kibe van hiba??:wuerg:...gondolom bennemxD...másféle rugóra jár az agyam??:D:inlove:

14. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Rózsám! Odaát kódosztás van...:eek:xD Futááááááás...

15. ocsimarifarm

Csak nyugisan :p nem idegeskedni [​IMG] [​IMG]

Anyu az minden nap van kód osztás :D ;)

16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Azt hittem csak vicceltél...de télleg:D:eek:..még ilyet ilyenkor??!!o_Oez nem az én napom:(( mindent benézek:oops:

17. koko.54

18. koko.54

Kedves szomszedasszonyka,irtam csak lehet hogy nem jo ertedted:)a többiek csinaltak.

19. koko.54

20. ocsi1

ocsi1 Haladó

Ezé :eek: hogy ki :eek: ird magadnak a kódot és utána :mad: beváltani :mad:
    http://kepkezelo.com/images/jxc5dtjz4da2njl9ltes.png semmi értelme :eek:
    eddig a belépésért jóvá irták a zsetont :eek: ( +++++ csevegés az ember szegénység ) :p

Galadriel, szellorozsa, akire33333 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.