Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.

Mifelénk még a játékba való belépés is megint rossz. Kidob,meg irja valami nem jó a belépésnél, probálja újra.A szivekre is többször kell kattintani,
    A csillagok repültek. Marika.

2. ballamarika44

** Je[​IMG]je** nagyon boldog névnapot kívánok

3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Az "agyamat is eldobtam" mire most be tudtam lépni, 6 óra óta akármerre nyomkodtam, semmivel sem engedett be :(:cry:
    Bocsánatot kérek mindenkitől, aki nem kapott ma ajándékot !!:wuerg:
    Nem elég , hogy sok eventgazt kell ültetni, /a felröppenőkről ne is beszéljünk / még azt sem lehet rendesen.
    A sok újításnak ez lett a vége és ennél már csak rosszabb jöhet, kárpótlásként meg majd "kiszúrják" valamivel a szemünket :(
    Ez van.
    Bocsánat a kifakadásomért !
    **jeje** Julika, Boldog névnapot!

4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Megjöttem...:p
    Hogy bírtátok kv nélkül?! :wuerg:xD
    Én sehogy sem állok ezzel a valentin napi őrülettel...:sleepy:
    Pedig jó lenne a felhősor....
    Vissza olvastalak benneteket, még menet közben, tegnap KO voltam, de ma már frissen üdén nekikezdek a napnak.:)
    Csillagoztam...

5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia..most hogy mondod hát nehezen bírtukxD...remélem kipihented magad:)
    Hát inkább kora reggel meg késő este dobáld a labdát..mert ilyenkor hátha jobb.. nem terhelt annyirra.
    Elősször 2 aranyat..meg közbe 8 fehéret találjál elxD..közbe rózsásat...rózsaszineket ritkán...Az arany ér legtöbbet 4 érmét. Több is bukkanhat fel aranyból 4-5 db. is de ami lényeg csak 2 db. találhatsz el..ha meg van 2 találat utánna nem bukkan:D lőheted a rózsaszínt is. Nekem meg van a kitevő..most már a felhőre hajtok. 905 - 988 az állás javamra.

6. lazanne

lazanne Fórum félistene

Szia Ildikém, hát szó-szó valahogy elvoltunk, a nagy labdázásba majd megszakadunk. Most már nincs láblógatás, dobd be magad a buliba.;)

7. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép napot....hát én is pont így jártam, és már ez nevetséges, hogy mindig evenkor van a sok-sok hiba a játékkészítők részéről...no de ez van...dobálózás halad, de csak módjával...
    Anyu - remélem kipihenve, üdén.....hajrá nekifogni az eventnek....

Jeje utólagosan is boldog névnapot... [​IMG]

8. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok.

Jó pár napja én sem voltam.
    >Hétvégén kocsonyafesztiválon voltunk fiammal,néptánc -sütizés -jó hangulat :),utána farsangi bál nyitótáncát adták elő .
    >Aztán két napig nem volt netem,kábel kidörzsölődött -bepárásodott még szerencse ,hogy nem húzott át a számítógépre.
    >Aztán jött ez a be nem lehet lépni a farmra szerencsejáték,és feladtam nem is próbálkoztam.
    >Eventet nem csinálom,de aki igen írjon és küldök felröpit .
    csillagozom,szép napot :)

9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

10. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Ááááááááááááááá... Sehol nem tartok!:mad:
    Most nagyon mérges vagyok! Meghosszabítják 24 órával, pont délelőtt forgattam ki a 100%-os terménybónuszt!:wuerg::eek:
    Egész nap nem tudtam belépni! Milyen event ez?o_O:oops::wuerg:-.-:(>:( Van 250érmém...-.-
    Lehet hagyom a francba!:sleepy:

11. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Egy kicsit megkesve,Boldog nevnapot! **jeje**es Julia [​IMG]
    Szia Anyu! Jo hogy itt vagy ujra,remelem a szabi jo telt.
    En is haladok lassan az eventel,nagyon lassan mozognak a labdak,biztos altatot kaptak:D
    http://kepkezelo.com/images/uzoydcrlsf3ttbs7bu6r.png

12. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép estét mindenkinek!

Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntőket! Édesek vagytok! :inlove:

Sajnos eventekhez,képkészítésekhez,újszerű farmos dolgokhoz nem tudok hozzáfűzni semmit sem...mivel nem vagyok már jártas efféle dolgokban. Kimaradt 1-2 évnyi szorgos farmmunka.
    Belépek játékba és olykor learatok...de csak amolyan gyűjtögető üzemmódba.Anno a sok-sok "muszályevent" elég volt,most már farmon a nyugimeló van.Legalább ott ne kelljen már hajtani...

U.i: nem voltam eltűnve. Aki szeretett volna beszélni velem,az mindig megtalált!:)

13. ballamarika44

Szép estét mindenkinek.
    Sajnos a zürös event csak lassan halad.Sok kényszer pihenő,altatóval nyugtatott labdák
    sok kattintásal sekerül egy egy szivet eltalálni,igy az érmék lassan szaporodnak.
    A felröppenök elfelejtenek felröpülni, a kezdeti25 db elfogy8 és 14 kézé. Így lassan szaporodik.Ez a játék nem a legsikeresebb,de a végére megjavul.
    Anyu örülünk , hogy itt vagy, te friss és kipihenten biztos győztes leszel.
    Mindenkinek jó munkát. A csillagok repültek. Marika

14. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Csillagozom...
    ******************************************************************************************************
    Kellett 0 percezni, így haladtam kicsit... Még 300 érme és meg van a felhősor, a kitehetőkkel...
    Szíjja Jeje babám! De jó olvasni! Nagyon boldogságos neved napját, kissé megkésve, de a 8 napba beleférve! :):inlove:

15. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, jó itt látni a társaságot, már csak Rozika hiányzik. Nos ez az event nagyon cseles, ki-belépés, az eredmény: kidob, arass, haladj, ha tudsz, a labdák tényleg alvó üzemmódban vannak, lehet, hogy a Valentin nap részegítette meg őket? Na sebaj, csigatempó fel, aztán lesz, ami.:wuerg:
    Ünnepeltnek sok boldog névnapot, így utólag, de, ami késik elmúlik.;)

16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Ez a belépési kavarás már az agyamra megy. Nem is volt kedvem semmihez. Arról nem beszélve, hogy ez a dobálós event meg nagyon nyűgös. Nem fogok nullapercezni és venni sem semmit. Nincs semmi olyan, ami igazán lázbahozna. Annyira szűkmarkúan bánnak az ajándékokkal..... Talán meg tudom szerezni a felhősort a kacatokkal, majd látjuk. Nem gebedek bele. ;)

**jeje** Sok boldogságot! Örülök, hogy itt (is) látlak. :)

Csillagozok

17. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Nagyon boldog névnapokat kívánok!Csillagok repültek,nem úgy mint a labdák,örülök,ha a felhősor meglesz!További szép hétvégét kívánok!

18. lazanne

lazanne Fórum félistene

Neked is szép hétvégét!:)

19. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok ! Utólagosan boldog névnapot Juliannák,és előre menősen is a holnapi Zsuzsannához.
    Ez az event tiszta nyűg,kevés a felröpi a dobálás csiga tempós és nagyon hamar vége,Ha eltalálom az aranyszínűt Se találom el én még ilyet nem láttam.Remélem a felhőm meg lesz.További szép napot és napsütést holnapra.:mad::wuerg:

20. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok nahh végre meg lett a felhőm...de csak ennyi van eddig..

Thread Status:
Not open for further replies.