Mutasd a Birtokod - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Az event döcög,de azért lassan halad.
    A csillagok repülnek. Mindenkinek szép napos hétvégét.
    A Tiszán a jég török egész nap dolgoztak,a veszély elmúlt remélem.

lazanne, -Anyu-, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  2. akire33333

akire33333 Fórummogul

Szép estét...csillagok kidobálva, bocs, kiosztva....
    Dobálás nem igazán megy (nálam ma este is lefagyott....és mindig csak 16 pontot adott, függetlenül, hogy dobáltam...), de amit akartam az meglett, mivel kevés új fám lett, így inkább arra irányultam...
    Nos az eredmény: Kökény XXL, Alma XXL, Cseresznye XXL, Mandula XXL, Boug...valami bokor és Lilaakác (ez nem volt eddig). a Bahán tűzrevaló... és 1 buzogányfa... Úgyhogy nem sok új fával gyarapodtam, de majd szép lassan...
    Az ólaknál említésre méltó a narancs medve és a halastó rózsaszín....
    További jó eventezést...:music:

Utoljára szerkesztett: 18.2.17
    ballamarika44, lazanne, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Csillagozom...
    ******************************************************************************************************
    Eventet befejeztem, nem kérek több felröpit, köszönöm. Amit akartam meglett, a felhőm a kitevőkkel. Nagyon gyatra event volt, egyre rosszabb a felhozatal... Mióta kici kínai itt van, minden óccó :eek::wuerg: csak szátí, száhú, -.-
    Azt figyelem, hogy már az összes event olyan, hogy be kell segíteni a pénztárcánkból...

Vagy szuper kaka kell, mert nem lesz meg a felröpi, vagy kosarat kell venni, közben karbantartás, hogy még véletlenül se akkor arassak amikor szeretnék, nincs választás. Költeni kell. Nem tetszik.-.-
    De amiért mi nyürrögünk azt tologatják, halasztgatják... Pfffffff...:sleepy:

4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Drágaszágom! Nálam pont az ellenkezőjét érik el., Ha kényszerítve érzem magam, akkor nem költök egy petákot sem. Kész vagyok én is. Nem tetszett ez az event egy kicsit sem.

Csillagszóráááááááás....

farmercsaj, akire33333, éva1953 és 5 más kedveli ezt.
  5. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok es szep vasarnapot mindenkinek!
    Nalunk nagyon szep napsüteses idö van 15fok.Olvaslak bennetetek es igen csak panaszkodtok,magam reszeröl nagyon is igazatok van,valahogy ez a event igen csak felre csuszott.Gratulalok azoknak akik mar kesz vannak,en meg igen csak szenvedek,azt hiszem hogy egy ideig, nem is lesz kedvem eventet csinalni.Valojaban most is ugy kezdtem mint mindig,de meg sem haladok,a felröpik kevesek,a labda azt csinal amit akar,a pontokat is össze vissza adja,örülök ha kesz lesz a felhösör.3-rom egeret csereltem probaltam ugy csinalni ahogy itt olvastam,reggel vagy kesön este,eredmeny semmi.Csak egyet tudok mondani,hajra BP igy tovabb,nem kell csodalkozni ha regi jatekosok bezarjak a boltot,:mad:

farmercsaj, akire33333, éva1953 és 5 más kedveli ezt.
  6. lazanne

lazanne Fórum félistene

Totál igazad van és Ildikónak is, folyton csak a pénzköltés, ha haladni akarszxD. Már én is fel akartam adni a játékot, mert nem sok kedvcsinálót nyújt a BP, főleg az utóbbi eventekkel, na, de nyugdíjasként időpocsékolásnak is jó, és persze itt vagytok Ti, hát ezért folyt.köb, majd csak lesz valami javulás.:p

farmercsaj, koko.54, akire33333 és 4 más kedveli ezt.
  7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Gyerekek! Én most nem értem..... az eventóra milyen időt mutat? Mikor lesz vége az eventnek? 21 óra múlva (az csak hétfő) vagy 45 óra múlva (kedd)? Elkalapáltam..... :oops:o_O:oops::wuerg:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.2.17
    farmercsaj, koko.54, ballamarika44 és 5 más kedveli ezt.
  8. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Nálam is 21 órát mutat... Nem tudom ebbe benne van-e a + 24 óra?! A naptárban keddig mutatja az eventet.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.2.17
  9. lazanne

lazanne Fórum félistene

Nálam is, most már csak 20 óra.

farmercsaj, koko.54, ballamarika44 és 4 más kedveli ezt.
  10. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Csillagozom máris:)
    Az event kedd, 14 óráig tart, nem kell figyelni mennyit mutat az óra !!!
    A Bp-nél is hétvége van , nem dolgoznak és nem tudják kijavítani .:wuerg: :p>:(
    Boldog Zsuzsanna névnapot minden Zsuzsinak, Zsuzskának !!

Ui:Szépek az új, rózsaszín farmok és a "nem" rózsaszínűek is :D

Utoljára szerkesztett: 19.2.17
  11. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.

Elolvastalak bennetket és teljes mértékben egyet értek veletek.
    A csillagok repültek a szép farmokra.

Kedves Zsuzsanna szomszédomnak és ha van MB tagunk
    Nagyon Boldog névnapot Kívánok [​IMG]

farmercsaj, koko.54, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  12. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Sziasztok!Egyetértek veletek!!!!!>:(Remélem keddig tart,még, 1 kitehető kell a felhőre.Nagyon nehezen haladok,pénzt én sem áldozok érte!:oops::(Csillagok repültek.További szép estét kívánok:D:inlove:

farmercsaj, koko.54, ballamarika44 és 6 más kedveli ezt.
  13. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Csillagozom...

Hoztam 1 kis kedvcsinálót:eek::wuerg::sleepy:
    SÜTIS EVENT

14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Ronda szürkeség van felénk. Vettem egy cserép játszintot. :)
    Háááááát...... ez egy memóriajáték? Jó lesz edzeni... Állítólag fejleszthető.;)

Csillagozok.

15. lazanne

lazanne Fórum félistene

Ez jó, de mit kell csinálni? Eventgaz és egyéb hozzávalók a pajtából, torta készítése, nyilván mesterek völgyében+ ami belefér? Na nem lettem okosabb.:oops:

16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

17. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Sikerült mara a felhösor,:Dköszönöm mindenkinek a felröppenöket,regen voltam mar ilyen merges,semmi sem ugy sikerült ahogy kellet volna.Na,de az a fontos hogy sikerült,es egy vasat sem nyert a BPxDcsillagokat osztom

akire33333, ballamarika44, lazanne és 4 más kedveli ezt.
  18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelit!
    [​IMG] Csillagozom. Erám! Már akartam írni milyen szép lettél, csak mindig elfelejtem...:wuerg:;) Hiába! Öregasszony, nem gyorsvonat...:wuerg:xD Emikém! Neked is gazdag a baha kincsesed...;)

Kvíz játék!
    Szerda estig! 2017.02.22.
    Tessék megtippelni
    a füvészkertemben mennyi fa érlelődik?
    Nem termény, hanem a fa.
    Aki leghamarabb kitalálja egy
    boldog tulajdonosa lesz.
    Mindenki csak 1x tippelhet, érkezési sorrendben, aki előbb eltalálja az nyer!
    Csak MB tagok.
    *******************************************************************************
    Édes Emi! Nyertél! Elsőnek Elsőre!

Cserenapkor megy a kecske.;)

PÁVÁK!

SÜTIS EVENT!

Utoljára szerkesztett: 21.2.17
    HéricsBáró, koko.54, akire33333 és 3 más kedveli ezt.
  19. lazanne

lazanne Fórum félistene

Szia Ildikém köszönöm és a tippem 8 fa.:p

koko.54, akire33333, ballamarika44 és 2 más kedveli ezt.
  20. ocsi1

ocsi1 Haladó

Sziasztok :D Sütis event 2017 :p
    Anya a tippem 12db

koko.54, akire33333, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.